Multi Platform Outward 2

سازنده
Nine Dots Studio
تاریخ انتشار
تابستان 1405 - Summer 2026
ناشر
Nine Dots Publishing
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header.jpg

Nine Dots Studio – استودیوی مستقل کانادایی که با نسخه اول Outward ثابت کرد می‌تونه تجربه‌ای متفاوت از سبک نقش‌آفرینی–بقا رو با حفظ سینگل پلیر بودن ارائه بده.
ناشر بازی هم خود استودیوست: Nine Dots Publishing

ویژگیهای نسخه اول:​

• با انجین Unity توسعه داده شده بود
  • تأکید روی فضاسازی واقعی و چالش‌برانگیز برای پلیر
  • پرهیز از ساده‌سازی بیش از حد و دم دستی سازیِ پیشرفت پلیر در بازی (نبود نقشه ، کوئست مارکر و... که دست بازیکن رو بگیره)
  • تمرکز روی آزادی عمل، بقا و انتخاب‌های تأثیرگذار
Outward-2_2024_03-07-24_013-1024x272.png
Outward 2 برخلاف نسخه قبلی با کمک UE5 ساخته شده و شاهد ارتقای چشم‌گیر جلوه‌های گرافیکی و فنی هستیم:

OUTWARD2_NINE.jpg aS5sEq7jkuTkPecreR8Mp4-650-80.jpg Outward-2-Photo-3.jpg
  • محیط‌ها بزرگ‌تر و پرجزئیات‌ترشدن
  • ویژگی تغییر فصول اضافه شده و همچنین تغییرات آب و هوایی نسبت به نسخه اول ارتقا پیدا کرده
  • انیمیشن‌ها و طراحی دشمنان خیلی بهبود پیدا کرده

گیم‌پلی​

• ترکیبی از Survival(بقا) + نقش‌آفرینی
  • مدیریت ویژگیهایی مثل گرسنگی، خستگی، بیماری و تاب آوردن در مقابل شرایط آب‌وهوایی
  • مبارزات تاکتیکی‌تر شده ، همچنین قابلیت استفاده از دو اسلحه همزمان (Dual-Wield) در بازی وجود داره
  • تاثیر انتخاب‌ها در پیشبرد داستان که به طور شاخه‌ای مسیر سرنوشت شخصیت و جهان بازی را تغییر میدن

Multiplayer​

• پشتیبانی از Co-op آنلاین و Split-Screen (مثل نسخه اول )
  • امکان Drop-in / Drop-out برای پیوستن به بازی توسط دوستان
  • تو بازی Matchmaking خودکار نداریم و فقط از طریق دعوت کردن دوستان قابل انجامه.

موسیقی و صداگذاری​

جزئیات رسمی هنوز منتشر نشده، اما انتظار میره که آهنگساز نسخه اصلی (Jean-Francois Racine) برای نسخه دوم هم برگرده.
تو آخرین پخش زنده ای که استودیو داشت گفتن بیشتر از یکساله که داریم روی موسقیهای بازی کار میکنیم.

برای اینکه پیش زمینه ای از موسیقی نسخه دوم بازی داشته باشید این Main Theme رو از نسخه اول گوش کنید :x
View attachment Outward 1 Main Theme.mp4

Gameplay Trailer

View attachment Outward 2 - Official Release Window Trailer.mp4

انتشار بازی برای تابستون 2026 برنامه ریزی شده و به زودی هم روی Steam پلی تست برگذار میکنن.
اگه میخواید به پلی تست دسترسی داشته باشید میتونین از صفحه استور بازی تو استیم درخواست بدین:

آخرین ویرایش:
کلا بخوام بازی رو توضیح بدم میتونم چند صفحه در موردش بنویسم.
ولی اولین بار یکی از کاربرهای خوبمون (مصطفی جان @MOSTAFA VI ) تو تاپیک استیم اون رو معرفی کرد که من ترغیب شدم برم ببینم که چیه:
Outward
دوستان این بازی رو تو خریداتون در نظر داشته باشید
بازی RPG Survival هست، و تا حدی هم واقعگرایی داره، مثلا fast travel وجود نداره و مسیر رو خودت باید بری که مشکلی هم نداره پیاده روی، لباس هایی داره بازی که سرعتو افزایش میدن و میتونی تو اینونتوری بزارید بمونن همیشه
محیط های بازی فوق العاده زیبا و لذت بخش هستن
روند بازی هم عالیه دشمن ها خیلی متنوع هستن و تو هر منطقه دشمن های مخصوص خودشو داره
اتسمفر بازی گیرایی بالایی داره و میچسبه به تنتون و بعد از یه مدت ول کن بازی نیستین
یکم مبارزات بازی خشک طراحی شدن که گفتم یکم هست و در کل عادت میکنید بهش
بازی بازی سختی هست و نمیتونید با راش به نتیجه مناسب برسید، باید صبور باشید و رو شخصیتتون سرمایه گذاری کنید تا بتونید دووم بیارید
بازی علاوه بر بخش RPG از ساختار Survival همونطور که گفتم استفاده میکنه، چرخه روز و شب، فصل ها (که هر کدوم زیبایی خودشو داره مخصوصا زمستون) دمای هوا و... تشنگی گشنگی ، بیماری و... هر کدوم رو باید در طول بازی برطرف کنید، ولی اینو هم بگم که بازی اصلا تو این حیطه ازیتتون نمیکنه، منظروم اینه که به خاطر تشنگی گشنگی و بیماری و دمای هوا آزاردهنده نمیشه، همیشه مقدار قابل توجهی آیتم جمع میکنین تا بتونید نیازهای خودتونو برآورده کنید اتفاقا لذت بخشم میشه

کوئست ها چه اصلی چه فرعی همه جالب و دلچسبن، بازی سه خط داستانی داره و تکرارپذیر هست

مشکلات بازی: بازی یسری باگ هایی داره که بعضا آزاردهندن ولی بنظرم بازم جلوی پیشرفت رو نمیگیرن
بدترین باگ: بعضی اواقات بدون هیچ دلیلی میبینید یک آیتم از اینونتوری حذف شده و دیگه وجود نداره و دوباره باید برای بدست آوردنش تلاش کنید، برای من چندین بار اتفاق افتاد که مثلا یک کلاخود یا زره یا اسلحه خاصی از کوله پشتیم پاک شد ولی مهم نبود واسم چون اونقدر پول و آیتم دیگه داشتم که جایگزین میکردم ولی بعضی وقت ها هم یک قسمت از زره مورد علاقم از بین میرفت به خاطر این باگ که مجبور بودم دوباره کرفت کنم
این باگ بدترین باگیه که خیلی ها بازیو بی خیال میشن و کنار میزارن ولی توضیح دادم که اصلا نباید بترسید چون نهایتش چیزی پاک بشه یا میخرید یا میسازید
باگ های دیگه هم مهم نیستن مثل کرش که خیلی کم اتفاق میوفته (برا من زیاد اتفاق میوفتاد چون 4 گیگ رم داشتم)

در کل بازی ارزش خرید داره و بهتون پیشنهاد میدم تو لیستتون بزارید ☺???

Edit: بازی حالت Co-op و Split Screen هم داره
===========
این شد که منم بعد از چندساعت تجربه بازی عاشق بازی شدم.
-----------
خلاصه اینکه نمیخوام زیاده گویی کنم ولی اگه خلاصه بخوام بگم اینکه:
اگه به RPGهای بتسدایی علاقه دارین (مخصوصا قدیمیترها مثل Morrowind) و معتاد اون حس گم شدن و غرق شدن تو دنیای بازی هستین پس Outward راست کار خودتونه.
فضاسازی و حس ایمرژن تو بازی غوقا میکنه.
اینکه بازی اصلا دستتون رو نمیگیره ، نقشه و کوئست مارکر نداره ، خودتون هستین و خودتون و با انتخابهایی که میکنین سرنوشت شخصیت و دنیای بازی رو تغییر میدید.

این هم بگم که یکی از بهترین و سرگرم کننده ترین بازیهای Coop هست که میتونین تجربه کنین.
از اون بازیهاست که ساعتها میتونین با دوستتون یا شریکتون بازی کنین.
Split Screen هم داره.
=========
در آخر این ویدئو شاید کمک کنه که بهتر با بازی آشنا بشید:

نسخه اولشو توی تخفیفات اتفاقی دیدم و بعد دیدن ویدیو امتحانی گفتم بگیرمش و عجب بازی خفنی از اب دراومد! کسایی که الان از بازی محیط باز و نقش آفرینی شاکین که ساده و کلیشه ای شده باید بشینن پای Outward تا حساب کار دستشون بیاد! :D
الان فهمیدم نسخه دومش داره ساخته میشه نمیدونستم! عجب کیفی بده دوباره مخصوصا که دستشون بازتر شده و قطعا بیشتر مارو معتاد خودش میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or