Outland ساخته ای هنرمندانه و بی نقص

victorman

کاربر سایت
سلام

اسم این بازی رو شاید تا حالا شنیده باشید. توی این سایت تاپیک معرفی این عنوان وجود نداشت فقط صرفا تاپیکای خبری بودن.
این بازی شاهکاری ساخته ی قدیمیترین شرکت بازی سازی فنلاندی Housemarque هست.
گیم پلی که من تو این بازی تجربه کردم شاید هفت هشت سال باشه که جای دیگه ای تجربه نکردم. خیلی خیلی روون و جذاب.
موزیک به راحتی میتونه با موزیک بزرگترین بازیهای الان رقابت کنه. کاملا هنری.
این بازی تقریبا سخته. اما اینقدر این سختی منطقی و خوب ساخته شده که اصلا آزار دهنده نیست. ( مثل غول سوم نینجا گایدن 2 مسخره و غیر عاقلانه نیست )
نکته ی بعدی غولهای بازی هست. غولهای بازی من رو شدیدا یاد بازی های سریع دوران سگا جنسیس مثل Contra: Hard Corps و Shinobi III : The return of ninja master و .... انداخت.
افکتهای صدا بسیار عالی و نرم هستند.
جلوه های بصری مثل بک گروند و رنگها خیلی عالی هستند.
و مهم ترین نکته در مورد بازی اینه که بازی هیچ نقصی نداره. در تمام سایتها من یک کامنت منفی دربارش ندیدم ( فقط بعضی ها گفته بودن سخته که انصافا این بازی سختیش هم جذابه)
و در آخر این بازی ثابت میکنه که سبک 2 بعدی هنوز زنده ست و حتی خیلی قویتر از خیلی بازی های سه بعدیه سنگین.

از دستش ندید.

GameSpot 9.0/10
IGN 9.0/10

Outland-Screenshot-1.jpg

Outland-Screenshot-3.jpg

outland1.png

این ویدئویی از غول چهارم بازی هست.
هم سرعت هم گیم پلی هم موزیک رو میتونید ببینید.

http://www.youtube.com/watch?v=qLQXmiSaVk4
اگر میتونید رو 1080p ببینید.

آخرین ویرایش:
ممنون دوست عزیز. نتونتسم فقط با لایک زدن تشکر خودم رو نشون بدم.
حیف که کنسول ما بن هستش و نمیتونیم بخریمش ولی مطمئنم شاهکاریه.

شرمنده بابت اسپم.

ممنون دوست عزیز. نتونتسم فقط با لایک زدن تشکر خودم رو نشون بدم.
حیف که کنسول ما بن هستش و نمیتونیم بخریمش ولی مطمئنم شاهکاریه.

شرمنده بابت اسپم.

خواهش میکنم ممنون از نظرتون.
اگه ps3 تون هک شده باشه این الان جزء بازیهای قابل اجراست.
اما واقعا اگر قرار بود بین تمام بازی های این نسل فقط یکی رو اوریجینال بخرم اون این بازیه.
به هر حال به خصوص شما که خودتون دارید رو بازی کار میکنید حتما از بازی کردن این بسیار لذت میبرید.
در ضمن یادم رفت بگم. بازی رو دیشب تموم کردم حدود 7 ساعت گیمپلی روون داره حتی ربع ساتش خسته کننده نیست. (7 ساعت واسه یه پلتفورمر سبک 2 بعدی خیلی خیلی خوبه)

خواهش میکنم ممنون از نظرتون.
اگه ps3 تون هک شده باشه این الان جزء بازیهای قابل اجراست.
اما واقعا اگر قرار بود بین تمام بازی های این نسل فقط یکی رو اوریجینال بخرم اون این بازیه.
به هر حال به خصوص شما که خودتون دارید رو بازی کار میکنید حتما از بازی کردن این بسیار لذت میبرید.
در ضمن یادم رفت بگم. بازی رو دیشب تموم کردم حدود 7 ساعت گیمپلی روون داره حتی ربع ساتش خسته کننده نیست. (7 ساعت واسه یه پلتفورمر سبک 2 بعدی خیلی خیلی خوبه)

ممنون دوست عزیز. متاسفانه PS3 ندارم و XBOXـم هم بن شده ولی تریلر هاش رو گذاشتم دانلود بشه لااقل ببینمش. به نظر خیلی زیبا میاد. قیمت و حجمش رو بهم میگید لطفا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or