سلام
اسم این بازی رو شاید تا حالا شنیده باشید. توی این سایت تاپیک معرفی این عنوان وجود نداشت فقط صرفا تاپیکای خبری بودن.
این بازی شاهکاری ساخته ی قدیمیترین شرکت بازی سازی فنلاندی Housemarque هست.
گیم پلی که من تو این بازی تجربه کردم شاید هفت هشت سال باشه که جای دیگه ای تجربه نکردم. خیلی خیلی روون و جذاب.
موزیک به راحتی میتونه با موزیک بزرگترین بازیهای الان رقابت کنه. کاملا هنری.
این بازی تقریبا سخته. اما اینقدر این سختی منطقی و خوب ساخته شده که اصلا آزار دهنده نیست. ( مثل غول سوم نینجا گایدن 2 مسخره و غیر عاقلانه نیست )
نکته ی بعدی غولهای بازی هست. غولهای بازی من رو شدیدا یاد بازی های سریع دوران سگا جنسیس مثل Contra: Hard Corps و Shinobi III : The return of ninja master و .... انداخت.
افکتهای صدا بسیار عالی و نرم هستند.
جلوه های بصری مثل بک گروند و رنگها خیلی عالی هستند.
و مهم ترین نکته در مورد بازی اینه که بازی هیچ نقصی نداره. در تمام سایتها من یک کامنت منفی دربارش ندیدم ( فقط بعضی ها گفته بودن سخته که انصافا این بازی سختیش هم جذابه)
و در آخر این بازی ثابت میکنه که سبک 2 بعدی هنوز زنده ست و حتی خیلی قویتر از خیلی بازی های سه بعدیه سنگین.
از دستش ندید.
GameSpot 9.0/10
IGN 9.0/10
این ویدئویی از غول چهارم بازی هست.
هم سرعت هم گیم پلی هم موزیک رو میتونید ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=qLQXmiSaVk4
اگر میتونید رو 1080p ببینید.
اسم این بازی رو شاید تا حالا شنیده باشید. توی این سایت تاپیک معرفی این عنوان وجود نداشت فقط صرفا تاپیکای خبری بودن.
این بازی شاهکاری ساخته ی قدیمیترین شرکت بازی سازی فنلاندی Housemarque هست.
گیم پلی که من تو این بازی تجربه کردم شاید هفت هشت سال باشه که جای دیگه ای تجربه نکردم. خیلی خیلی روون و جذاب.
موزیک به راحتی میتونه با موزیک بزرگترین بازیهای الان رقابت کنه. کاملا هنری.
این بازی تقریبا سخته. اما اینقدر این سختی منطقی و خوب ساخته شده که اصلا آزار دهنده نیست. ( مثل غول سوم نینجا گایدن 2 مسخره و غیر عاقلانه نیست )
نکته ی بعدی غولهای بازی هست. غولهای بازی من رو شدیدا یاد بازی های سریع دوران سگا جنسیس مثل Contra: Hard Corps و Shinobi III : The return of ninja master و .... انداخت.
افکتهای صدا بسیار عالی و نرم هستند.
جلوه های بصری مثل بک گروند و رنگها خیلی عالی هستند.
و مهم ترین نکته در مورد بازی اینه که بازی هیچ نقصی نداره. در تمام سایتها من یک کامنت منفی دربارش ندیدم ( فقط بعضی ها گفته بودن سخته که انصافا این بازی سختیش هم جذابه)
و در آخر این بازی ثابت میکنه که سبک 2 بعدی هنوز زنده ست و حتی خیلی قویتر از خیلی بازی های سه بعدیه سنگین.
از دستش ندید.
GameSpot 9.0/10
IGN 9.0/10
این ویدئویی از غول چهارم بازی هست.
هم سرعت هم گیم پلی هم موزیک رو میتونید ببینید.
http://www.youtube.com/watch?v=qLQXmiSaVk4
اگر میتونید رو 1080p ببینید.
آخرین ویرایش: