Open Beta بازی آنچارتد 4 در این آخر هفته

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
با توجه به اطلاعات لیک شده از «Playstation Store»، به نظر می‌رسد در این آخر هفته یک نسخه «Open Beta» از بازی «Uncharted 4» عرضه خواهد شد. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

xkcrtw9u7zkfockmdrbx.jpg

با اینکه «سونی» و استدیو «Naughty Dog» از نسخه بتا دیگری رونمایی نکرده بودند، صفحه‌ای از یک نسخه «Open Beta» در سایت فروشگاه سونی در اروپا مشاهده شد. با توجه به اطلاعات بدست آمده از این صفحه، این نسخه از روز 4 مارچ ساعت (17:00 GMT) تا روز یکشنبه، یعنی 6 مارچ، در دسترس خواهد بود.

همچنین به نظر می‌رسد فقط یک مود «Team Deathmatch» در 3 مپ مختلف در این نسخه موجود باشد.

چندی پیش بود که «Closed Beta» این بازی برای دارندگان «The Nathan Drake Collection» به اتمام رسید. Uncharted 4: A Thief’s End در 26 ماه آپریل به صورت انحصاری برای PS4 عرضه خواهد شد.

منبع

بَه بَه! :x دو تا نکته بسیار خوب برای من داره:
1. اکانت Plusـم همین یکی دو ماه پیش تموم شد و به خاطر بازی های خوشگلی که سونی میداد، دیگه شارژش نکردم و خوشبختانه الآن هم نیازی بهش نیست.
2. خیلی خوبه که Preload هم داره و برای افرادی مثل من با اینترنت داغون، فرصت فراهم میشه که تا اون موقع دانلودش کنن. :دی

والا ما که حجممون نمیرسه دانلودش کنیم. فقط تقاضام از بچه‌های که بتا رو می‌گیرن اینه که هر کدوم جای من ۳ بار این آریا [MENTION=101]Dinosaur[/MENTION] رو هدشات کنند من دلم خنک بشه :دی حالا اینکه چرا ۳ بار دیگه دلیلش رو خودش میدونه :|:d

بتا برای اکانت آمریکا هم هست؟
من الان چک کردم چیزی نیومده بود.

ویرایش: الان دیدم. با سرچ فقط اومد معلوم نیست اصلا تو کدوم قسمته:|
نه اعلانی نه تبلیغاتی. شایدم هنوز شروع نکردند.
اسم بتام مثل اینکه stress testه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or