درود ب همه
دومین عنوان نسل بعدی Quantic Dream بزرگ () که برای Ps3 بصورت انحصاری در حال تهیه ست. فعلا اطلاعات خاصی منتشر نشده :biggrin1:.
قسمت اول این بازی به Omikron - The Nomad Soul بود که در November 1, 1999 برای PC عرضه شد.
می گویند بازی کنسل شده اما امیدوارم اینطور نباشد. Omikron اصلی یک بازی فوق انقلابی و محشر بود. Driving + FPS + Sandbox + RPG + Adventure / Puzzle + Fighting!!
درود ب همه
دومین عنوان نسل بعدی Quantic Dream بزرگ () که برای Ps3 بصورت انحصاری در حال تهیه ست. فعلا اطلاعات خاصی منتشر نشده :biggrin1:.
قسمت اول این بازی به Omikron - The Nomad Soul بود که در November 1, 1999 برای PC عرضه شد.
فریدون از لحاظ پیرهن پاره کرنت ببینم من الان تو ign میزنم هم برای 360 و هم برای pc هم میاد اما میرم . گیم اسقات انحصار ps3 حرف کدام را باید باور کنم . خداییش با شماره یکش حال کردم .
خدا کنه این شرکت فارنهایت 2 هم بسازه یا چیزی شبیه اون :biggrin1::biggrin1:
فریدون از لحاظ پیرهن پاره کرنت ببینم من الان تو ign میزنم هم برای 360 و هم برای pc هم میاد اما میرم . گیم اسقات انحصار ps3 حرف کدام را باید باور کنم . خداییش با شماره یکش حال کردم .
خدا کنه این شرکت فارنهایت 2 هم بسازه یا چیزی شبیه اون :biggrin1::biggrin1:
از Heavy Rain اطلاعات نداری ، نه ؟
IGN کلا تو مساله اینکه کدوم بازی مال کدوم کنسول میاد مشکل داره همنیجوری برای خودش میزنه به IGN تو این مورد زیاد اعتباری نیست ...