Omikron 2 عنوان جدید انحصاری برای PS3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود ب همه
دومین عنوان نسل بعدی Quantic Dream بزرگ (:love:) که برای Ps3 بصورت انحصاری در حال تهیه ست. فعلا اطلاعات خاصی منتشر نشده :biggrin1:.
قسمت اول این بازی به Omikron - The Nomad Soul بود که در November 1, 1999 برای PC عرضه شد.

منبع

می گویند بازی کنسل شده :(اما امیدوارم اینطور نباشد. Omikron اصلی یک بازی فوق انقلابی و محشر بود. Driving + FPS + Sandbox + RPG + Adventure / Puzzle + Fighting!!

درود ب همه
دومین عنوان نسل بعدی Quantic Dream بزرگ (:love:) که برای Ps3 بصورت انحصاری در حال تهیه ست. فعلا اطلاعات خاصی منتشر نشده :biggrin1:.
قسمت اول این بازی به Omikron - The Nomad Soul بود که در November 1, 1999 برای PC عرضه شد.

منبع

فریدون از لحاظ پیرهن پاره کرنت ببینم من الان تو ign میزنم هم برای 360 و هم برای pc هم میاد اما میرم . گیم اسقات انحصار ps3 حرف کدام را باید باور کنم . خداییش با شماره یکش حال کردم .
خدا کنه این شرکت فارنهایت 2 هم بسازه یا چیزی شبیه اون :biggrin1::biggrin1:

فریدون از لحاظ پیرهن پاره کرنت ببینم من الان تو ign میزنم هم برای 360 و هم برای pc هم میاد اما میرم . گیم اسقات انحصار ps3 حرف کدام را باید باور کنم . خداییش با شماره یکش حال کردم .
خدا کنه این شرکت فارنهایت 2 هم بسازه یا چیزی شبیه اون :biggrin1::biggrin1:
تا اطلاع ثاونی حرف GS رو :دی. روابط QD با سونی خیلی خوب شده و احتمالا سونی میخردش :دی.

خدا کنه این شرکت فارنهایت 2 هم بسازه یا چیزی شبیه اون
از Heavy Rain اطلاعات نداری ، نه ؟
IGN کلا تو مساله اینکه کدوم بازی مال کدوم کنسول میاد مشکل داره :دی همنیجوری برای خودش میزنه :دی به IGN تو این مورد زیاد اعتباری نیست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or