Official Crysis Graphical Settings Comparison

trancearena

کاربر سایت
خب این یه مقایسه بین حالت های گرافیکی : Very High , High , Medium , Low بازی Crysis هستش :

Very High :

High :

Medium :

Low :

همونطور که میبینید گرافیک بازی در Very High واقعآ خیره کنندست! اگه به جزئیات کف زمین و افکت HDR توجه کنید عظمت گرافیک این بازی رو درک میکنید! البته بازی در گزینه Medium میتونه با خیلی از بازی های گرافیک بالا رقابت کنه

پ.ن: اگه واقعآ گرافیک بازی در Very High همینطور باشه (که شخصآ فکر میکنم همینطور باشه) دیگه عملآ و شرعـآ:biggrin1: جای هیچ گونه رقابتی رو با عنوان های دیگه نمیذاره (البته شک دارم AA تو خود بازی به این شکل باشه)
در ضمن کیفیت تکسچر اون دوتا جعبه در Very High نمیدونم چرا پایین تر از بقیه ست! عجیبه والا!

مقايسه خيلي خوبيه . فكر كنم اون مورد Very High مربوط به dx10 باشه كه كاملا مشخصه نوع نورپردازي و سايه ها و افكتهاش به كلي فرق ميكنه .

حالا نگفتن كه اين Very High با چه سيستمي اجرا ميشده يا Medium و بقيه هم همين طور ؟

اما بازي تو Low هم خوبه ها !

ظاهرا ديگه كرايسيس صحنه هاي آخر خودشو نشون داره ميده ديگه بايد خودمونو واسه بازيش آماده كنيم به نظرم بازي رو مديوم هم عاليه ولي وري هيق خيلي ديتيل داره تركيده از ديتيل
ولي اين چيزا مخ منون تليت نميكنه كه كارت سري 8 بخرم حداقل ميزارم دونسل از كارتاي DX 10 بگذره :biggrin1:
اين بازي واسه كنسول هم مياد:yes:
خبر توپي بود ممنون

حالا نگفتن كه اين Very High با چه سيستمي اجرا ميشده يا Medium و بقيه هم همين طور ؟

شما که سیستمت خفنه :laughing: غمی نداری واسه چی سوال میکنی؟!

پ.ن:» سمیر بهت چی گفته بودم؟! رسیدی به حرفم؟

شما که سیستمت خفنه :laughing: غمی نداری واسه چی سوال میکنی؟!

پ.ن:» سمیر بهت چی گفته بودم؟! رسیدی به حرفم؟

الله اكبر!!!!!!
بابا ول كن جون من .
اصلا تو تا حالا فهميدي من تو پستهام چي گفتم ؟
من كه همش تاكيد كردم كه نورپردازي و سايه ها در dx10 طبيعي تر هست .
اون بحثي كه من داشتم در مورد فرقشون ميكردم ميگفتم انفجار و رعد وبرق به dx10 ربطي نداره و ميتونه اون نو انفجار و افكتهاش فرق كنه .
درضمن در مورد سيستم سوال پرسيدم عيبي داره ؟!

ميخوام بدونم اون تصوير اولي با gts اجرا شده يا gtx تا خداي نكرده پولم را نريخته باشم بيرون .:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or