Obsidian Entertainment مشتاق ساخت یک Fallout دیگر

A.R.A.$.H

کاربر سایت
fallout_new_vegas_header.jpg

رئیس Obsidian Entertainment آقای Chris Avellone که سابقه کار بر روی بازی های Fallout 2, Planescape: Torment, و Fallout: New Vegas را دارند ، می گویند این کمپانی علاقه مند به ساخت یک Fallout دیگر می باشد.
ایشان در Gameranx گفته اند :
هر چیزی در رابطه با Fallout وابسطه به Bethesda است.ما دوست داریم یک Fallout دیگر داشته باشیم اما همه چیز به آنها بستگی دارد.

شایع شده است که Fallout 4 در دست ساخت است اما کمپانی Bethesda این مورد و نمایش در E3 امسال را تکذیب می کند
EGM

دِ صد بار که نمیگن که ، قبلاً هم گفتید :دی ایشالا بعد از اینکه 4 اومد شوما هم یه دونه میدید:دی
بعد هم نیست خیلی تیمتون بزرگه و سرمایه دارید همین الآن 3 تا پروژه رو دارید میسازید 8-| :دی

ولی حالا که Tim Cain طراح اصلی Fallout هم اومده OE حتماً حتماً حتماً باید یه دونه Fallout بسازن :دی
Chris Avellone
:x
ولی رئیس استودیو ایشون نیستن :دی ایشون CCO = Chief Creative Officer ان :دی

دِ صد بار که نمیگن که ، قبلاً هم گفتید :دی ایشالا بعد از اینکه 4 اومد شوما هم یه دونه میدید:دی
بعد هم نیست خیلی تیمتون بزرگه و سرمایه دارید همین الآن 3 تا پروژه رو دارید میسازید 8-| :دی

ولی حالا که Tim Cain طراح اصلی Fallout هم اومده OE حتماً حتماً حتماً باید یه دونه Fallout بسازن :دی

:x
ولی رئیس استودیو ایشون نیستن :دی ایشون CCO = Chief Creative Officer ان :دی

تو فعلا برو با Fallout 3 حال کن :دی OE کارهاش با تو سازگار نیست.
NV برای من از Fallout 3 هم بهتر بود. لامسب اصلا اون Missionهای Falloutهای کلاسیک توش دیده میشد.

تو فعلا برو با Fallout 3 حال کن :biggrin1: OE کارهاش با تو سازگار نیست.
منتظر بودم از سقف بیافتی :دی
من برم با Fallout 3 حال کنم؟! :| تو خودت عاشقش نبودی!؟ =))
فقط محض اطلاع میگم که من NV رو 4 بار تموم کردم :-"
NV برای من از Fallout 3 هم بهتر بود. لامسب اصلا اون Missionهای Falloutهای کلاسیک توش دیده میشد.
خب چی کار کنم!؟ :| :دی خسته نباشن که دیده میشد ، خیلی از تیم سازنده ی این و اون مشترک بوده ها :دی
OE کارهاش با تو سازگار نیست
میگم این رو ندیدی نه ؟! 8-|
OE حتماً حتماً حتماً باید یه دونه Fallout بسازن
biggrin1.gif

منتظر بودم از سقف بیافتی :دی
من برم با Fallout 3 حال کنم؟! :| تو خودت عاشقش نبودی!؟ =))
فقط محض اطلاع میگم که من NV رو 4 بار تموم کردم

خب چی کار کنم!؟ :| :دی خسته نباشن که دیده میشد ، خیلی از تیم سازنده ی این و اون مشترک بوده ها :دی

میگم این رو ندیدی نه ؟! 8-|

خوب من عاشقشم :دی ولی NV رو بیشتر دوست داشتم :x
مسئله اینکه تو 3 رو بیشتر از NV دوست داری ...:-"
اون 4بار تموم کردن هم تشعشئات اتمی Fallout 3 هست که تاثیرش هنوز روت مونده بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or