Obsidian برای یک بازی نسل بعد استخدام می کند

A.R.A.$.H

کاربر سایت
obsidian-entertainment-logo.png

استدیو Obsidian Entertainment که ساخت عناوینی نظیر Fallout: New Vegas را در کارنامه خود دارد، به دنبال یک طراح در زمینه رابط کاربری (UI) برای نسل بعد می گردد.
این آگهی که در سایت رسمی استدیو مذکور به ثبت رسیده است توسط iGameResponsibly مشاهد شده و در متن آن آمده است:
ما به دنبال یک طراح با تجربه و با استعداد در زمینه ساخت رابط کاربری برای یک بازی نسل بعد می باشیم. این طراح موظف است با استفاده از برنامه های Adobe Flash CS5 و Scaleform یک تجربه بی نظیر را خلق کند که شامل ایجاد طرح های اولیه، به وجود آوردن دارایی های مورد نیاز (asset)، سر هم کردن، متحرک و استخراج کردن می شود.
Obsidian فعلا در حال کار بر روی بازی South Park: The Stick of Truth است که در ماه مارس عرضه خواهد شد. هیچ گونه پروژه دیگری فعلا معرفی نشده است.
نظر شما درباره این چیست؟
VG247

امیدوارم Fallout نباشه! چون بنظرم FO که Bethesda و Todd Howard میسازند رو دست نداره! اون نسخه Nv بنظرم در حد این سری نبود
[TABLE="class: infobox hproduct"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

امیدوارم Fallout نباشه! چون بنظرم FO که Bethesda و Todd Howard میسازند رو دست نداره! اون نسخه Nv بنظرم در حد این سری نبود
[TABLE="class: infobox hproduct"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

NV از لحاظ داستان و وفاداری به پیشینه‌ی Fallout ده‌ـها بار بهتر از Fallout 3 بود. اصلا Fallout برای Obsidian ـه

Project Eternity چیه پس ؟! :-/ :دی

بش هم میخوره فقط انحصاری PC نمونه و بره نسل بعد :-" :دی

Pillars of Eternity؟ :-/ فکر کنم تا الآن باید از ساخت UI گذشته باشند

همین چند وقت پیش هم مثل اینکه پیشنهاد Kickstart دوباره دادند که بخش‌های جدیدی اضافه کنند

NV از لحاظ داستان و وفاداری به پیشینه‌ی Fallout ده‌ـها بار بهتر از Fallout 3 بود. اصلا Fallout برای Obsidian ـه
Obsidian نه آدم هایی که تو Obsidian !! :دی
Tim Cain هم که الآن دیگه اونجاست ، به به :دی
Pillars of eternity؟
yahoo_7.gif
فکر کنم تا الآن باید از ساخت UI گذشته باشند
اسم جدیدش رو نمیدونستم :p :دی
شاید شاید هم نه :-/ :دی

چه عجب ! :d امیدوارم نسل بعد بالاخره خودش رو برای بعضی ها اثبات کنه ! :d
ترجیح میدم IP جدید باشه . . . شاید هم یه ریبوت از AP ! :|:d

بش هم میخوره فقط انحصاری PC نمونه و بره نسل بعد :-" :biggrin1:

زیر صفر درصد ! :d

من نمیدونم این Fallout چی داره که انقدر انتظارشو میکشند؟

قسمت 3 رو یکمی بازی کردم ولی بخاطر هوش مصنوعی خیلی بد و سردرگمی و نبود یه نقشه ی درست حسابی (نقشه داشت ولی خوب کارا نبود) و وجود باگ از ادامه ی بازی منصرف شدم.اگرچه بازی ای هست که پتانسیل بالایی داره.

بعد از فاجعه های New Vegas و Alpha Protocol و بازی های نسبتا ضعیفی چون NWN2 و Dungeon Siege 3 انتظار زیادی از این استودیو ندارم .. یه بازی خوب کلا تو عمرشون ساختن اونم شماره دوم KOTOR بود ...

اتفاقا F3 بنظرم بسیار بهتر بود! امتیازات و نظرات طرفدارا هم همینو میگه! البته اگه Obsidian و beth با هم بسازند که عالی میشه چون کارهای Obsidian خیلی خوبه

- - -ویرایش - - -

بعد از فاجعه های New Vegas و Alpha Protocol و بازی های نسبتا ضعیفی چون NWN2 و Dungeon Siege 3 انتظار زیادی از این استودیو ندارم .. یه بازی خوب کلا تو عمرشون ساختن اونم شماره دوم KOTOR بود ...

Nv فاجعه؟:| شما همون کرایسیس 3 رو بچسب.

اتفاقا F3 بنظرم بسیار بهتر بود! امتیازات و نظرات طرفدارا هم همینو میگه! البته اگه Obsidian و beth با هم بسازند که عالی میشه چون کارهای Obsidian خیلی خوبه

میشه اینجوری گفت که NV نقش آفرینی بهتری بود اما در کل F3 بازی بهتری بود :d Followerـهای NV معجزه‌ای بودند

من نمیدونم این Fallout چی داره که انقدر انتظارشو میکشند؟

قسمت 3 رو یکمی بازی کردم ولی بخاطر هوش مصنوعی خیلی بد و سردرگمی و نبود یه نقشه ی درست حسابی (نقشه داشت ولی خوب کارا نبود) و وجود باگ از ادامه ی بازی منصرف شدم.اگرچه بازی ای هست که پتانسیل بالایی داره.

To each his own

+RPG کمی آشنایی و حوصله می‌خواد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or