ObsCure بزودی روی Steam

MASTER OC 7

کاربر سایت
news-obscure.jpg

بازار بازیهای ترسناک بروی پلتفروم PC همچنان داغ است

عناوین Obscure و Obscure 2 روی شبکه Steam در ماه مارس 2014 عرضه خواهند شد
به نقل از mighty rocket studio این عناوین با ویژگی کنترلر PC نمایش اختیاری 16:9 ارائه خواهد شد

منبع

من روزی شماره اولش اومد خریدمش. بینهایت بازی جالب و منحصر به فردی بود. توی اون کالج سوت و کور میباست میرفتی و اتمسفرش به شدت گیرا بود ولی شماره دومش اصلا و ابدا در حد شماره اولش ظاهر نشد و بازی بینهایت خطی و معمولی شده بود.
منتظر نسخه سومش هستیم:(
تا جایی که یادمه، استودیو سازنده-ش ورشکست شد:(

من که با هر دو شماره بازی زندگی کردم ولی خدایی یکش یه چیزه دیگه بود ، چراغ قوه مینداختی رو شاتگانو ...:x
جدا ورشکست شده؟؟ هیشکی هم نخریدته امتیازشوو؟؟

استودیو سازندش کلا تعطیل شده بود تا اینکه تو Feb 2013 برگشتن و اسم استودیو رو عوش کردن ( قبلا Hydravision Entertainment ) ، گفتن میخوان این سری رو ریبوت کنن ، که آخر سر بازی کلا عوض شد و تبدیل شد به یک ساید اسکرول اکشن !!

و فنها اینقدر اعتراض کردن که اسم بازی رو عوض کردن به Final Exam و همین چند ماه پیش عرضه شد ... که نظر من فوق العاده مزخرف بود !

شماره 1 و 2 یه جورایی برا من حس و حال یه فیلم ترسناک تینیجری Straight to Video داشتن ، نسبت به بازیهایی مثل RE و ... ! به شدت حال کردم باهاشون ...

نسخه یکش عالی بود..تو Ps2 بازی میکردیمش..میخاستم دانلود کنم اتفاقا این خبرو خوندم و بازم منتظر میشم تا واسه Pc بیاد..!! 2نفره هم فکر کنم بشه رفت..تو Ps2 که میشد

جز بازیهای ترسناک زمان خودش بود.
یه دبیرستان و چند تا دختر و پسر دبیرستانی و یه مشت موجود ترسناک. :دی
ولی به پای Outlast نمیرسه :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or