Notch: استفاده از XOne بجای Dev Kit ایده فوق العاده‌ای است

RattleSnake

کاربر سایت
96279086730816386847.jpg

مایکروسافت به تازگی اعلام کرده است اجازه self-publishing به سازندگان indie برروی Xbox Live و Xbox One می‌دهد قوانین خود را اصلاح کرده است.

Markus “Notch” رئیس استدیو Mojang و خالق Minecraft به تازگی بعد از تغییر رویکرد مایکروسافت نسبت به سازندگان مستقل گفتگویی با EDGE انجام داده است. او از جرکت مایکروسافت برای تغییر هر Xbox One به devkit استقبال کرده و ایده فوق العاده‌ای دانسته است.

Notch می‌گوید:"
به نظر من ایده استفاده از Xbox One به جای Dev Kit ایده ای فوق العاده است. این کار را هم برای بازی ساز و هم برای مایکروسافت آسان تر می کند. ممکن است آنان قیمت را کاهش دهند چون فقط Unlock Codes را می فروشند. البته متوجهم که عوامل دیگری نیز در این امر تاثیر دارند، برای مثال آنها باید این قابلیت را تنها در اختیار بازی سازان مورد اعتماد قرار دهند تا برخی از موانع تجاری برداشته نشوند."

Minecraft یکی تاکنون یکی از موفق‌ترین بازی‌های Xbox Live بوده است و قرار است برای Xbox One نیز منتشر شود.

منبع

آخرین ویرایش:
اگه اینکار رو کنــه ، کنسول راحت هک میشه ! حس می کنم خود مایکروسافت از هک شدن کنسولش زیاد نگران نیست ! یه جورایی حتی دوست داره هک بشه ! :d

واقعا الان انسان متوجه قدرت شبکه های اجتماعی اینترنتی میشه ...اینقدر تغییر سیاست شگفت انگیزه..قدرت مردم تو شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک جمع شده

اگه اینکار رو کنــه ، کنسول راحت هک میشه ! حس می کنم خود مایکروسافت از هک شدن کنسولش زیاد نگران نیست ! یه جورایی حتی دوست داره هک بشه ! :d
فکر اونجا رو هم کرده دیگه !
مگر اینکه کد های اصلی دستگاه لو بره مثلا !
در کل فکر نکنم بتونن تا 2 سال حد اقل !

dev kit یعنی هر کسی بتونه به کنسول برنامه یا دستور بنویسه. بازی ساز ها می گن بازی و هکر ها می گن Homebrew!!!! و پشت این homebrew زهرشون رو می ریزند!!! نسل قبل که با درایو راحت هک شد حالا چون بلو ری اومده مجبورند کنسول رو شبیه جی تگ هکش کنند. باز باید مثل ... هارد رو برداریم و بریم توش بازی پر کنیم. بازی های چند ده گیگی.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or