Nolan North : چيزهاي باورنكردني بر روي PS4 ديده ام .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

Nolan North صداپيشه ي معروف پس از اتمام صداپيشگي شخصيت Deadpool در نمايشگاه GameStop شركت كرد و در گفت و گو با GamerHub اعلام كرد كه صداي نيتن دريك از سري آنچارتد بيشترين تقاضا را از سوي طرفداران داشته است .
34858737233843389822.jpg

او در مورد دنباله ي احتمالي Uncharted بر روي PS4 گفت :
" نمونه هاي اوليه PS4 را ديده ام و سازندگان زيادي را كه با آن ها كار مي كنم بر روي PS4 در حال بازي ساختن مي باشند . PS4 يك ماشين شگفت انگيز است . اين دستگاه هر بازي مانند Uncharted, God of War, Call of Duty و ... را با تكنولوژي هايي كه ارائه مي كند به جلو مي راند .
وقتي ما فكر مي كنم يه مقصد نهايي گيمينگ رسيده ايم و ديگر جاي پيشرفت وجود ندارد نخبگاني از سراسر دنيا بازي هاي بهتري مي سازند . "

بعد از صحبت در مورد پيشرفت هاي گرافيكي سري بازي هاي Uncharted و ساير بازي هاي شركت Naughty Dog نولان گفت :

"چيزهايي از گيم پلي را بر روي PS4 ديدم كه يادم نمي آيد چه بازي بود ; اما باورم نمي شد آن گيم پلي يك بازي باشد . در آن از تكنولوژي استثنايي استفاده شده بود . "

منبع
Nolan North on PS4: "I’ve Seen Some Stuff... I Couldn’t Believe it was Gameplay" - PS4 News

"چيزهايي از گيم پلي را بر روي PS4 ديدم كه يادم نمي آيد چه بازي بود ; اما باورم نمي شد آن گيم پلي يك بازي باشد . در آن از تكنولوژي استثنايي استفاده شده بود . "
از قدیم میگن دروغ گو کم حافظه ست

شوخی کردم :d

یه چیز باورنکردنی دیده بعد کنجکاوی نکرده ببینه چیه؟:-/ یا دیده بعدا یادش رفته چیه؟
ما الان بودیم تا فی خالدون اون بازی رو در میاوردیم:))

خیلی آدم کول و فانی ئه این بشر :دی البته ما که از نزدیک ندیدیم , ولی از رو صداش میشه حدس زد :))
اگه PS4 دیده پس حتمن یه آنچارتد یا پروژه ی بعدی ناتی داگ تو راهه :دی

- - -ویرایش - - -

یه چیز باورنکردنی دیده بعد کنجکاوی نکرده ببینه چیه؟:-/ یا دیده بعدا یادش رفته چیه؟
لو بده زندش نمیذارن دیگه...ترور شخصیتیش میکنن :))
نامردا فقط هایپ میکنن :|

من فقط و فقط میخوام ادامه بازی های بزرگی مثل god of war -uncharted -و ساخته های دیود کیج رو بازی کنم گرافیک هم در حد همین ps3 باشه تا 7 پشتم بسه
اصلا و ابدا هم برام گیم پلی جای گرافیکو نمیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or