No Law

NO-LAW-Ann_12-11-25-768x432.jpg

استودیوی Neon Giant، از جدیدترین پروژه خود با نام NO LAW رونمایی کرد. این عنوان یک شوتر اول شخص داستان‌محور است که بازیکنان را در اتمسفر سنگین و تاریک سایبر-نوآر غرق می‌کند و قرار است برای پلی‌استیشن 5، ایکس باکس سریز و کامپیوتر منتشر شود.

داستان بازی در شهر بندری منحط و بی‌قانون «پورت دیزایر» جریان دارد؛ شهری که به جای قوانین، بر پایه‌ی فساد و هرج و مرج نئونی بنا شده. بازیکنان در نقش «گری هارکر»، یک کهنه‌سرباز کارآزموده، قرار می‌گیرند که پس از سال‌ها خدمت و تحمل جراحات مرگبار، به دنبال یک زندگی آرام است. اما در شهری که دردسر در هوا موج می‌زند، آرامش آخرین چیزی است که نصیب او می‌شود.

گیم‌پلی NO LAW بر آزادی عمل و عواقب انتخاب‌ها تمرکز دارد. هر تصمیمی که بازیکن می‌گیرد، از کمک به یک دوست گرفته تا حذف یک دشمن، بر دنیای اطراف و روایت داستان تأثیر می‌گذارد و ارزش تکرار بازی را برای کشف مسیرهای داستانی جدید بالا می‌برد. بازیکنان می‌توانند با تکیه بر پیشینه نظامی هارکر، رویکردی کاملاً تاکتیکی و مخفی‌کارانه را در پیش بگیرند یا با رها کردن خشم او، به دل آشوب و اکشن بی‌امان بزنند. برای پشتیبانی از این دو سبک، مجموعه‌ای از آپگریدهای نظامی، ابزارهای علمی-تخیلی و قابلیت‌های حرکت عمودی در محیط‌های شهری در اختیار بازیکن قرار خواهد گرفت.

آخرین ویرایش:
سایبرپانک رو که cdpr خلق نکرده که...

که اگه این باشه 90درصد CP2077 هیچ چیز اورجینالی از خودش نداره...

اینا یک استدیو کوچک بودن... که از The Ascent کوچ کردن به یک پروژه بزرگ تر!!!

در کل بنظر میاد بزرگی پروژه در نهایت باعث وجود برخی کم و کاستی هایی بشه...ولی در کل می شه امید داشت یک تجربه حداقلی مناسب رو ارائه بده...!

نمیدونم یک سری مشکلشون با تریلر بازی چیه ؟ به نظر خوب میومد. حداقل اگه سایز استدیوشون رو در نظر بگیریم تا اینجا چیز قابل قبولی بوده . حالا چهار صحنه اینور و اون ور کپی کردن به نظرم زیاد مهم نیست :دی .

پ.ن : Gavin Drea صدا پیشه مرد CP2077 نقش اصلی بازی ـه LOL :دی

عنوان قبلیشون یعنی The Ascent بازی خوبی بود. مشکل کم نداشت مثل پرفرومنس یا ساید کوئستای بد و سیستم فست تراولی که آخرشم درست حسابی نتونستم ازش استفاده کنم اما در کل گیم‌پلی بازی فان بود خصوصا اگه کواپ میرفتید. این بازی هم به نظر تو زمینه‌ی گیم‌پلی خوب عمل کرده. خوشحالم که شوتر اول شخص رو انتخاب کردن.

احسنت.
این بنده خدا تا حالا کجا بود؟
خبری ازش نداشتیم.
=========
یک دفعه یاد جرمی سوله افتادم.
یعنی میشه تا قبل از انتشار TES 6 بزنه و بتسدا براش فرش قرمز پهن کنه و یکدفعه همچین پستی از ایشون هم ببینیم؟ :x

احسنت.
این بنده خدا تا حالا کجا بود؟
خبری ازش نداشتیم.
=========
یک دفعه یاد جرمی سوله افتادم.
یعنی میشه تا قبل از انتشار TES 6 بزنه و بتسدا براش فرش قرمز پهن کنه و یکدفعه همچین پستی از ایشون هم ببینیم؟ :x
Warhammer 40,000: Darktide : من جوک هستم واسه تو ؟
:دی

:punk::punk:

رو Wonder Woman کار میکرده که کنسلش شد فعلا اینو State of Decay 3 ـه کلا خیلی پر کار بوده این بنده خدا . اون جرمی سول بعد اون رسوایی ها و یک سری بدقولی سر پروژه های شخصیش رسما آب شده رفته تو زمین و بعیده دیگه ببینیمش

Warhammer 40,000: Darktide : من جوک هستم واسه تو ؟
:دی

:punk::punk:

رو Wonder Woman کار میکرده که کنسلش شد فعلا اینو State of Decay 3 ـه کلا خیلی پر کار بوده این بنده خدا . اون جرمی سول بعد اون رسوایی ها و یک سری بدقولی سر پروژه های شخصیش رسما آب شده رفته تو زمین و بعیده دیگه ببینیمش
خب نمیدونستم ، فکر میکردم کلا با گیمینگ قهر کرده.
دارکتاید رو بازی نکردم ولی انصافا بعد از اساسینزکریدها خیلی کم کار بود ، خبری ازش نمیشنیدم.

در مورد جرمی سوله که اون رسواییش توخالی بود و خدارو شکر تبرئه شد.
حیفه که برنگرده ، این آهنگسازهای بعد ایشون که بتسدا از اونموقع تو بازیهای مختلف باهاشون همکاری کرده 50 درصدش هم نبودن.
امیدوارم که برگردد:D

خب نمیدونستم ، فکر میکردم کلا با گیمینگ قهر کرده.
دارکتاید رو بازی نکردم ولی انصافا بعد از اساسینزکریدها خیلی کم کار بود ، خبری ازش نمیشنیدم.

در مورد جرمی سوله که اون رسواییش توخالی بود و خدارو شکر تبرئه شد.
حیفه که برنگرده ، این آهنگسازهای بعد ایشون که بتسدا از اونموقع تو بازیهای مختلف باهاشون همکاری کرده 50 درصدش هم نبودن.
امیدوارم که برگردد:D
تبرئه نشد کلا یک سری اتهامات بهش زدن بعد خودش اومد انکار کرد بعدم آب شد رفت تو زمین . به غیر اون یـ پروژه تو کیک استارتر هم راه انداخته بود و قرار بود یک آلبوم تولید کنه که پولا رو میگیره و میزنه زیر قولش . الان چند سال ـه اب شده رفته تو زمین اگه مثل کریس اولون میخواست عمل کنه باید میومد اعادهٔ حیثیت میکرد و میرفت دادگاه از خودش دفاع میکرد که نکرد و بدتر فرار کرد . خلاصه بعیده کسی دیگه بهش کار بده

اینجا همه چیز رو مو به مو توضیح میده :

پ.ن: من میگم همین Jesper Kyd رو دریاب ـه بتزدا :x

آخرین ویرایش:
تبرئه نشد کلا یک سری اتهامات بهش زدن بعد خودش اومد انکار کرد بعدم آب شد رفت تو زمین . به غیر اون یـ پروژه تو کیک استارتر هم راه انداخته بود و قرار بود یک آلبوم تولید کنه که پولا رو میگیره و میزنه زیر قولش . الان چند سال ـه اب شده رفته تو زمین اگه مثل کریس اولون میخواست عمل کنه باید میومد اعادهٔ حیثیت میکرد و میرفت دادگاه از خودش دفاع میکرد که نکرد و بدتر فرار کرد . خلاصه بعیده کسی دیگه بهش کار بده

اینجا همه چیز رو مو به مو توضیح میده :

پ.ن: من میگم همین Jesper Kyd رو دریاب ـه بتزدا :x
درست میگی اون یکی دیگه بود که تبرعه شد ، Chris Avellon بود.

میگم یه همچین چیزی بود که اثبات نشد ، فکر کردم که حتما تبرعه شده.
چون اگه واقعا اتهاماتش اتفاق افتاده بود که نمیتونست آزاد بچرخه.

خلاصه کاش ختم به خیر بشه و جوری بشه که بتونه برگرده ، هیچ کس مثل سوله رگ TES تو دستش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or