ارسال پاسخ

قلعه حیوانات...!!

توی بازی در مجموع 29گاردین اسپیریت وجود داره شامل

6 گاردین با عنصر آتش (گرگ , موش, ببر, ققنوس, اسب و روباه نه دم)

6 گاردین با عنصر آب (کوسه , مار , پروانه , لاک پشت , پری دریایی ( این گاردین خود ویلیامز هست البته اضافه کنم تو دریایی بودنش شک دارم ولی یک دختره دیگه مثل تینکر بل و یک پیر مرد کله گنده)

5 گاردین با عنصر زمین ( گاو , عنکبوت , راکون , گوزن ,هزارپا )

7 گاردین با عنصر باد ( پرنده , خفاش , کلاغ , اژدها , طاووس ,اژدها مدل دیگه و یک دختر خانم)

5 گاردین با عنصر الکتریسیته (سگ , خرگوش , شیر , خرس و گربه معلول )

ممکنه شما هم این سوال براتون پیش اومده باشه که کی و انتخاب کنم ؟ کدومو جواب کنم ؟

نکته اول در انتخاب گاردین , عنصر آغشته به اون هست که شما دوست دارید طرف آتیش بگیره یا به جریان برق وصل بشه ..که با رنگش مشخصه ..البته گاردین طاووس که از نوبوناگا کِش میرید بطور اتفاقی هر بار یکی از عنصرها رو به خودش میگیره...

نکته دوم حمله مستقیم گاردین هست که هم با آیتم خاص انجام میشه هم در طول فعال بودن Living Weapon  ...که این حمله برای بعضی از حیوانات مثل ببر یا اسب یا خرس بصورت مستقیم هست..یا بصورت غیر مستقیم مثلا موش مین های آتشی رو زمین می کاره و خرگوش مین های برقی, یا عنکبوت روی زمین تار عنکبوت میگسترانه!...بعضی هم کلا توی هوا برای خودشون ول میچرخند مثل کوسه یا ققنوس یا سگ ها...این وسط اگه شانس بیارید چند ضربه به طرف اصابت هم بکنه ...بعضی ها هم مثل لاک پشت یا پیرمرد کله توموری, روی زمین چشمه قل قل ایجاد میکنند...(ولی حمله راکون خیلی باحاله و شما رو یاد Finish him  جکس توی مرتال کامبت میاندازه که در ابعاد فیل فرود میاد روی طرف و یاد و خاطره اون عزیز گرامی داشته میشه....

نکته سوم و مهمترین نکته , توی قسمتی که میتونید گاردین ها رو عوض کنید در قسمت لیست توانایی های هر گاردین پشت یکی از قابلیت ها نماد سر گرگ دیده میشه که اون قابلیت اصلی و نهفته اون حیوان هست و همیشه روی شخصیت شما تاثیر میگذاره در پشت پرده و ربطی به فعال شدن Living Weapon  نداره...

مثلا روح محافظ خود ویلیامز همون دختره , درصد آمریتای دریافتی رو افزایش میده ( البته یکی دیگه از قابلیت های ایشون اینه که اگه بمیرید درصدی از آمریتا شما رو بازگشت میده با آپدیت میتونید تا 85 درصد هم برگردونید...قابل توجه کسانی که آمریتا زیاد از دست میدند..)

یا مثلا هزار پا Bishas centipede خاصیت  pierce Guard داره که باعث شکسته شدن هر چه سریع تر گارد طرف میشه و به عنوان گاردین دوم خوبه...یا لاکپشت که باعث میشه جادوهای شما قوی تر بشه و یا گاو که به طول عمر شما Life  اضافه میکنه و....

یک نکته دیگه هم هست اونم duration  یا مدت زمان فعال بودن گاردین هست که به شرایط محیطی هم ربط داره...چون این Living Weapon ها از آمریتا تغذیه میکنند هربار که در حالت فعال کسی روبکشید و آمریتا جذب کنید یا از جادوی  Extraction  که باعث میشه با ضربه زدن آمریتا بیرون بپره و یا حتی با مصرف سنگ ها در طول فعال بودن , می تونید مدت زمان رو افزایش بدید و از تمام شدن طول نوار جلوگیری کنید ...یکی از برادران اجنبی زحمت کشیدند امتحان کردند و نتیجه رو ارائه دادند که جا داره همینجا ازشون تشکر کنم..(ولی گاردین های دی ال سی رو نگذاشته نِکبت )...ویدئوش هم توی یوتیوب موجوده دوستان اگر خواستند ارائه بدم خدمتشون....

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or