ارسال پاسخ

چیزی که به نظرم میاد اینه که این دمو از مراحل اول بازی نیس. یعنی اگر باشه که عملا بدبختیم. باس اول بازی به حد کافی سخت بود تا ادمو جر بده. من تا توایلایت رفتم. توایلایت رو حقیقتا دیگه حریف نشدم. چیزی که منو به فکر برد اینه که ما کلا توی این دمو چیزی به اسم دشمن عادی نداشتیم. یعنی تماما yukai هستن و شدیدا سگ جون و وحشی. تازه اونم با فواصل نزدیک به هم.

از همه مهمتر اینکه من برام یه مقدار بالانس نبود سختیش. بعنی در حقیقت لول آپ کاراکتر ما همیشه از لول دشمن پایین تر بود. استامینا به طور غیر قابل درکی سریع تموم میشد و با تموم شدنش شدیدا مجازات میشه ادم, چون اگثر دشمنا اینستا کیل هستن. من البته حدسم اینه که این به خاطر اینه که دمو بوده. یعنی احتمالا از اواسط بازی این مراحل رو برداشتن. اگر مرحله ی اول بازی اینجوری باشه که رسما فاجعس و نشون میده بازی از نظر سختی قراره هیچ بالانسی نداشته باشه که قطعا از لذت بازی کم میکنه. اما تا اینجا میتونم بگم اگه درجه ی سختی بازیهای مشابه از ده به این صورت باشه که دارک سولز ۱ , نمره ی ۵ , دارک سولز ۲ نمره ی ۷ , دارک سولز ۳ نمره ۷ ,بلادبورن نمره ۶ , سکیرو نمره ی ۷ و نی اوه ۱ نمره ی ۸ داشته باشه, دموی nioh2 نمره ی ۱۰ میگیره از نظر سختی برای من.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or