Nintendo's E3 Direct معرفی شد.

Ali.jangi

کاربر سایت
nnn.JPG

ایونت Nintendo's E3 Direct در تاریخ سه شنبه 25 خرداد, ساعت 20:30 پخش خواهد شد.

این نمایش تقریبا به مدت "40 دقیقه" و تمرکزش بر روی "عناوین انحصاری نینتندو سوئیچ" خواهد بود, و البته "3 ساعت گیم پلی" در برنامه ویژه Nintendo Treehouse پخش میشود.

در حال حاضر عناوینی که در این سه ساعت نمایش دارند مشخص نیست.

زمان‌بندی برنامه نینتندو در E3 امسال اهمیت زیادی دارد؛ چرا که طبق گزارشات بلومبرگ و یورو گیمرز، این احتمال وجود دارد که تا قبل از برگزاری رویداد E3 2021 از ورژن جدید نینتندو سوئیچ رونمایی شود. همچنین نام Nintendo Switch Pro در دیتابیس یک فروشگاه فرانسوی دیده شده و روی هم رفته، شواهد زیادی برای معرفی این کنسول در طی روزهای آینده وجود دارد.

طبق شایعات، دلیل معرفی شدن سوئیچ پرو قبل از برگزاری E3 این است که سازندگان بتوانند در طول این رویداد عناوین خود را بر روی کنسول قوی‌تر نشان دهند. شما انتظار دیدن چه عناوینی را در نینتندو دایرکت ویژه E3 2021 دارید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع

آخرین ویرایش:
به به، خواستم تاپیک رو بزنم دیدم زحمتش رو کشیدی. :D اگه خواستی بخشایی از متن صفحه اصلی سایت رو به پستت اضافه کن.
این نمایش تقریبا به مدت "40 دقیقه" و تمرکزش بر روی "عناوین انحصاریه نینتندو سوییچ" خواهد بود.
آقا همون «عناوین انحصاری نینتندو سوئیچ» درسته. انحصاریه غلطه کلا. :D من دیدم این اشتباه کوچیک رو زیاد انجام میدی گفتم بهت بگم.

به به، خواستم تاپیک رو بزنم دیدم زحمتش رو کشیدی. :D اگه خواستی بخشایی از متن صفحه اصلی سایت رو به پستت اضافه کن.
آقا همون «عناوین انحصاری نینتندو سوئیچ» درسته. انحصاریه غلطه کلا. :D من دیدم این اشتباه کوچیک رو زیاد انجام میدی گفتم بهت بگم.
تشکر عزیز درست شد. :D
مرسی که گفتی من خبرا رو اصلا برای یاد 'گیری بیشتر ترجمه میکنم :D

• Like
Reactions: Ludens

البته کلا ترجمه اش غلطه

لفظ توییت نیننتدو "info exclusively on Nintendo Switch Software" ـه که یعنی تمام تمرکز دایرکت رو بازی های سوییچ اند (که بعدشم گفته اکثرشون 2021 عرضه میشن... اینش دروغه :دی هر دفعه اینو میگن، نصف آیتم های دایرکت میره واسه سال بعد :دی) هیچ جا نگفته همش در مورد انحصاری های سوییچه
مطمئنا کلی از دایرکت به بازی های تردپارتی مربوطه

البته کلا ترجمه اش غلطه

لفظ توییت نیننتدو "info exclusively on Nintendo Switch Software" ـه که یعنی تمام تمرکز دایرکت رو بازی های سوییچ اند (که بعدشم گفته اکثرشون 2021 عرضه میشن... اینش دروغه :D هر دفعه اینو میگن، نصف آیتم های دایرکت میره واسه سال بعد :D) هیچ جا نگفته همش در مورد انحصاری های سوییچه
مطمئنا کلی از دایرکت به بازی های تردپارتی مربوطه
البته من اصلا به توییت نینتندو نگاه نکردم شیلتر شکنم خاموش بود :-" والا متن که این نمیگفت :D.

• Smile
Reactions: mr-game&watch

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or