Nintendo NX بدون حمایت و پشتیبانی بازی‌های Third-Party، شکست می‌خورد

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود


«Michael Pachter» (تحليل‌گر): «کنسول جديد Nintendo نبايد دسته يا کنترلري مخصوص مانند کنترلر کنسول‌هاي Wii و Wii U داشته باشد.»


cxd_super_mario_maker_e3_2015_6.jpg


اگر کنسول جديد «نينتندو» با اسم رمز «NX» بخواهد با کنسول‌هاي «PS4» و «Xbox One» رقابت کند، بايد پشتيباني قويي از ناشران و عناوين Third-Party داشته باشد.

با توجه به گفته‌ي تحليل‌گر، «Michael Pachter»، کنسول «NX» بايد از پشتياني ناشرهايي مانند «Ubisoft» و «EA» برخوردار باشد و آن‌ها با بازي‌هاي خود از اين کنسول حمايت کنند.

«اگر همان سطح از پشتيباني که براي Wii U شد، براي NX نيز رخ دهد، باعث خواهد شد که سرنوشت بدي براي کنسول جديد نينتندو (با اسم رمز NX) به وقوع بپيوندد و اين کنسول قبل از لانچ‌اش محکوم به شکست شود.»
«اين موضوع بسياز پر اهميت‌تر از قيمت کنسول‌اش است. اگر همه‌ي بازي‌ها‌يي که براي PS4 و Xbox One عرضه مي‌شوند، براي NX به گونه‌اي باشند که با هزينه نه چندان زيادي پورت بسيار خوبي شوند و همه‌ي ناشران و سازندگان بتوانند بازي‌هاشان را براي NX عرضه کنند، قطعا همه‌ي بازي‌ها نيز براي اين کنسول (NX) عرضه خواهند شد.»

«EA» از اولين ناشراني بود که رسما پشتيباني از کنسول «Wii U» را متوقف کرد، اين در حالي بود که «Ubisoft» آينده روشني از لانچ و عرضه «Wii U»را تصور مي‌کرد که اما نهايتا پيشتيباني خود را از اين کنسول متوقف کرد.

«Michael Pachter» در ادامه اشاره کرد که با توجه به فناوري و تکنولوژي متفاوتي که دو کنسول «Xbox One» و «PS4» ارائه مي‌دهد، ممکن است باعث شود که از «NX» پشتيباني Third-Party نشود.

« اگر کار کردن با NX نيازمند طرح برنامه نويسي کاملا متفاوتي باشد و زبان کاملا متفاوتي را بخواهد، و همچنين براي انجام بازي‌ها کنترلري کاملا متفاوت مانند Wii U را نيز داشته باشد، کنسول شکست مي‌خورد زيرا هيچ کس از آن پشتيباني نمي‌کند.»

«خيلي خوب است که اگر شبيه به کنسول‌هاي PS4 و Xbox One باشد و کساني اين کنسول را خواهند خريد که PS4 يا Xbox One را نداشته باشند و يا اگر هم دارند، کنسول NX را براي بازي‌هاي انحصاري نينتندو تهيه مي‌کنند.»

منبع
 
خواهشا از این نا معلوم حال خبر نزارید چشم بسته غیب گفته ولی من هنوز متوجه نشدم یـ مشت سایت دیوانه چرا حرفای اینو نشر میدن :|

آقا خودت داری جواب خودت میدی میگی یک مشت سایت دیوانه . سایت ها نیاز به خبر دارن چه بهتر خبر از کسی که موجب بحث بین افراد میشه اینجوری ملت مخصوصا در سایت ها میان بر مبنای صحبت گفته شده نظر میدن یکی میاد میبینه نظرش چرته یا درسته لاگین میکنه که نظر خودش بده اینجوری موجب بیشتر شدن کاربر ها میشه .

اصلا برای اون سایت ها مهم نیست که این بابا دیوانست یا درست میگه یا اینکه داره یه تحلیل ریاضی واری بر فروش قبلی داشته یا اینکه داره فقط نظرش میده تا چاپ کنن براشون مهمه که ملت به این بابا عکس العمل نشون میدن همین براشون کافیه .;) همین اتفاقی که در 4 پست اول این تاپیک اتفاق افتاده.:d
 
نینتیدو به نظر من فعلا باید بیخیال ساخت کنسول بشه هر چیزیم که بسازه قطعا شکست میخوره حتی اگر قدرتشم از PS4 و XO بیشتر باشه باید صبر کنه نسل که تمام شد اون موقع به همراه سونی و ماکرو کنسول خودشو عرضه کنه
 
چطور غیب گوییه وقتی خود نینتندو این موضوع رو نمیفهمه؟ :دی
نینتندو خیلی وقته متوجه اهمیت تردپارتی شده.خودش که به سازنده های نگفته که دیگه ساپورت نکنید از Wii U
هر چند این که سازنده های نتیجه بهتری از فروش بازی هاشون روی Wii U نگرفتن,مقصر خودشون هم بودن.
 
این یارو پچر رو نمیشناسم ولی معلومه که چیزی حالیش نیست
در حال حاظر بنده هیچ شانسی برای موفقیت کنسول خانگی نینتدو در این نسل متصور نیستم.باید تمام توان نینتدو در طی چند سال اینده بر ساخت قوی ترین و به صرفه ترین کنسول خانگی متمرکز بشه و در این نسل فقط یک کنسول دستی جدید با قدرتی حیرت اور و قیمتی مناسب مثلا در حد ۱۵۰دلار بسازه تا موفقیتش هم الان هم در اینده تضمین بشه .به نظر من افراد بی لیاقتی دور و ور رییس شرکت قرار گرفتن .اگر میتونستم خودم مجانی راهنماییشون می کردم ولی دسترسی ندارم بهشون .حیفه که شرکتی به این قدمت به خاطر اشتباهات مکرر ورشکست بشه
 
چطور غیب گوییه وقتی خود نینتندو این موضوع رو نمیفهمه؟ :دی

خودش که میفهمه منتها جوگیر شد فکر کرد دیگه هر ایده ای بده همه کف و خون قاتی میکنن میان سمتش که نشد!:دی وگرنه Wii انصافن خوب حمایت شد. همه براش بازی ساختن.

NX هم به نظر من یه سخت افزار مشابه PC قدرتمند خواهد داشت. اینجوری تردپارتی ها میتونن بازی هاشون رو بدون مشکل براش پرت کنن و کیفیت بازی هم از PS4 و X1 بهتر باشه. جز این هرکار دیگه ای بکنن با مخ میخورن زمین.
 
به نظرم نینتندو در اولین قدم باید دست از سر این ایده Toys making و گجت ها و Controller های عجیب غریب و مثلا نوآورانه برداره و برگرده به همون سیاست های روتینی که دو غول کنسول سازی در پیش گرفتن. یه زمانی ایده WII نوآورانه بود و پیرمرد و پیرزن ها رو هم که اصولا گیمر نبودن به سمت خودش جلب کرد ولی دیگه دوره این محصولات به سر رسیده و گیمر بعد از مدتی این وسایل رو کنار میزاره و ترجیح میده از همون Joystick های روتین و عرف معمول استفاده کنه. در ضمن انتظار این هست که NX قدرتی فرای کنسول های فعلی این نسل داشته باشه، ناسلامتی چند سال قراره بعد اونا عرضه بشه. Mario و Zelda نمیتونن به تنهایی منجی یک کنسول باشن و در ابتدای کار، کنسول باید خوب فروس کنه تا زمینه برای موفقیت Mario و Zelda در کنار دیگر بازی ها که مهترینشون ساپورت کمپانی های Third-party هستن، فراهم بشه.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or