Nintendo :Itagaki از دیدگاه من درمورد Devil's Third حمایت کرد

sajadkh

کاربر سایت

خالق Dead or Alive و Ninja Gaiden و رئیس استدیو Valhalla Studios که به تازگی بازی جدید خود Devil's Third را در E3 2014 انحصاری
Wii U معرفی کرد در مورد چگونگی انحصاری شدن این عنوان بیان کرد.

:Tomonobu Itagaki

ما بازی را در THQ توسعه دادیم و یک نسخه قابل بازی را نیز تهیه کردیم ولی این کمپانی با پایان نا خوشایندی روبرو شد. پس ما به دنبال انتخاب
یک شریک تجاری برای بازی خود بودیم که Nintendo را پیدا کردیم آنان واقعا از دیدگاه من حمایت کردند
من واقعا مطمئن نیستم که انان هنوز هم صداقت 10 سال قبل خود را داشته باشند
اما من یک رابطه بسیار طولانی از زمان Super Nintendo با انان داشته ام.
وقتی که من یک استدیو مستقل را تشکیل دادم من به نزد Nintendo رفتم و به انان سلام گفتم."

10551-itagaki.jpg

منبع

ما بازی را در THQ توسعه دادیم و یک نسخه قابل بازی را نیز تهیه کردیم ولی این کمپانی با پایان نا خوشایندی روبرو شد.
والا ما این تریلر دومی رو که دیدیم کلا نا امید شدیم حالا میخوای کمپانی که قرار سرمایه گزاری کنه رو این بازی ، نا امید نشه؟
به نظر من ایتاگاکی مسیر رو اشتباه رفت...من اول خیلی بهش امید داشتم که بازی خوبی تحویل میده ولی رفته رفته این امید تبدیل به یاس شد و خیلی هام فکر کنم همین نظر رو دارن..حتی بعضی ها از همون تریلر اولی که 3 سال پیش نشون داد کلا نا امید شدن...بعد از ناموفق بودن کامل شماره 3 بازی NG بهترین فرصت برای ایتا بود تا با تجارب بسیار زیادی که تو این سبک داره یک بازی H&S خالص و خارق العاده تحویل ملت بده..چون واقعا استعداد خیلی خوبی تو این سبک داره..کارنامش به خوبی این رو نشون میده ولی خیلی عجیبه برام که همچین تصمیمی رو نگرفت ...وقتی اون موقع از Team Ninja جدا شد سر مسایل مالی باید یه حس انتقام بهش دست می داد و با یک بازی شبیه سری نینجا گایدن به سراغ اینا می رفت که افسوس میخورم اینکارو نکرد..البته شاید هم واقع ابزار لازم برای این کارو نداشت .

واقعا برام جاي تعجب داره كه چطوري Itagaki كه چندين سال قبل سري فوق العاده اي مثل NG رو ساخته الان به عنواني مثل Devil's Failed رسيده!

Dthird5-570x320.th.jpg
DevilsThirdbanner.th.jpg
Devils-Third-22min-GS-E3.th.jpg

طراحي، گيم پلي، بافت ها، فريم ريت و ... تماما در حد فاجعه بودن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or