نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

قسمت جدید برای سه‌شنبه 28 خرداد، ساعت 17:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
View attachment 251920

همممممممممممممم
تنها بازی ای که من میتونم حدس بزنم تو این دسته بره و نینتندو بخواد ریمیک/ریمسترش رو بسپاره دست باندای، خود Kid Icasrus: Uprising ـه. :-?:-? ولی اگه چیزی به ذهن بقیه هم میرسه بگید
شایدم استار فاکس باشه

نینتندو به نظر تصمیم جدی برای بازی‌های رترو داره ولی سرویس سوییچ آنلاین که تا حالا چیز دندون گیری نبوده.
واسه N64 که از بقیه هم بدتر بود؛ دریغ از یه شیدر CRT درست و حسابی. بازی‌های پولیگانی N64 تو رزولوشن ۱۰۸۰ خیلی ترسناک به نظر میان! از باتن مپینگ و اینا هم چیزی نگم.
اینکه سراغ گیم‌بوی‌ها رفتن خوبه ولی بهتره انتظارات رو پایین نگه داریم.

تو دایرکت هاتون بازی امیرپسند معرفی میشه چرا خبر نمیدید:-"

چه خوب میزنه! :x
برای من که کارتینگ دوستم و تقریبا سبک منقرض شده ایه، خیلی چیز جذابی میزد:دی
همین چند ثانیه گیم پلیش هم به نظر میرسید که تو گیم‌پلیش میشه هیجان رو حس کرد:-"

خوب... سیمبای من رو فقط اول کار بدید برم:( :-" پشت $$$ قایمش نکنید:( :-"

تو دایرکت هاتون بازی امیرپسند معرفی میشه چرا خبر نمیدید:-"

چه خوب میزنه! :x
برای من که کارتینگ دوستم و تقریبا سبک منقرض شده ایه، خیلی چیز جذابی میزد:D
همین چند ثانیه گیم پلیش هم به نظر میرسید که تو گیم‌پلیش میشه هیجان رو حس کرد:-"

خوب... سیمبای من رو فقط اول کار بدید برم:( :-" پشت $$$ قایمش نکنید:( :-"

بازی گاچا است
ناشرشم دیزنیه
مسلما Gameloft قرار نیست اون بازی رو خراب کنه
ولی قطعا گاچا و دیزنی به روزگار سیاه میشونن اش :دی

نمیدونم به چی امید داری
ولی اگه کوزکو، پاشا، کرانک یا ایزما (یا هر ننه قمر دیگه ای از Emperor's New Groove) رو بدن من خودم با کله دانلود می کنم بازی رو :دی

بازی گاچا است
ناشرشم دیزنیه
مسلما Gameloft قرار نیست اون بازی رو خراب کنه
ولی قطعا گاچا و دیزنی به روزگار سیاه میشونن اش :D

نمیدونم به چی امید داری
ولی اگه کوزکو، پاشا، کرانک یا ایزما (یا هر ننه قمر دیگه ای از Emperor's New Groove) رو بدن من خودم با کله دانلود می کنم بازی رو :D
یه جوری میگی انگار کم گاچا زدم و نمیدونم چه نکبتیه:-" :))
البته با توجه به اینکه زده هر کاراکتر یونیک اسکیل داره و بازی هم اصولا PvP هست، ممکنه گند بخوره بهش:-"

خطر اصلی قضیه ی پینگ و این چیزاست که میشه بازی کرد یا نه:(

با توجه به عکس و توضیحات سایتشون فعلا مولان،جک اسپارو،دونالد،میکی ماوس،سالی ( monster inc. ) معرفی شدن

مسیر از کتاب جنگل و هرکول هم توی اشارات و عکس ها هست (و کارائیب و monstrr inc. )

اگر چیز دیگه ای هم هست تشخیص ندادم:-"
حالا ببینیم چی معرفی میشه:-"

ElecHead چه گوگولیه :x

TABS(Totally Accurate Battle Simulator) تاریخ ندادن گفتن تابستون :D

Gunbrella B-) 2023

Another Crab's Treasure
("Shell's Like")
از خوبای Pun هستن سازنده هاش :D

OneShot

اینو رو PC رفتم، خیلی هم کوتاهه توصیه میشه :D

No Silksong :o):o):o):o):o)

آخرین ویرایش:
دوستان Elechead بازی خیلی کوتاهیه توجه داشته باشید.

بازیهایی که در این دایرکت برای اولین بار ازشون رونمایی شد:

Another Crab’s Treasure
Gunbrella
Wildfrost

بقیه بازیها یا قبلا معرفی، و یا روی PC (یا Apple Arcade) عرضه شده بودن.

آخرین ویرایش:
1654004043472.png

نمیدونم امسال هم به رسم هر سال قبل دایرکت یه Pokemon Presents داشته باشیم یا نه
و احتمال زیاد هم نباشه
چون انگار برنامه های تبلیغاتی TPC معطوف به Pokemon Scarlet/Violet ـه که عملا جای Pokemon Present امسال رو بگیره

به هر صورت فردا ساعت 17:30 به وقت تهران یه تریلر جدید از Pokemon Scarlet/Violet قراره منتشر شه
در صورتی که در جریان نیستید. این نهمین نسل پوکمون ـه که قراره انتهای امسال برای سوییچ منتشر شه. (بعلاوه این که قراره اولین بازی اوپن ورلد سری هم باشه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or