چون من فقط The duskbloods رو می خوام ببینم برای همین جای یه نفر دیگه رو نمی گیرم و فقط روی میل توپی وایمیسم! لول
من هنوزم باورم نمیشه فاکینگ نینتندو، بازی بعدی میازاکی رو انحصاری خودش کرده

رو کنسولی که کلا دو تا بازی از کمپانی روش هست... که یکی از اون دو تا عرضه نشده هنوز (الدن رینگ)
بگذریم. شما رو هر وقت نمایش داسک بلادرز تموم شد از رو میل توپی پرت می کنیم پایین
=========================
کیا ایها الحال
چون نینتندو یه لیکر شنیعی به نام Nate the Hate داره که سابقه لیک هاش به طرز تخیلی ای خوبه، میشه انتظار یه مورد مهمی رو داشت
که اونم ریمیک Zelda: Ocarina of Time ـه.
نمیدونم. من هنوز هیچی ندیدم از بازی، فقط دارم به حرف یه لیکر خوش سابقه اعتماد می کنم
ولی کلا حس خوبی به ریمیک کردن Zelda:OoT ندارم. دوستانی که خبر ندارن Zelda:OoT کنار Max Payne عملا نوک قله بهترین بازی های عمر من اند که خب خیلی فاکتور نوستالژی قاطی شه. سر همین روش حساسم. جفت این بازی ها هم دارن ریمیک میشن و من به طرز عجیبی انتظار خاصی از هیچ کدوم ندارم...
صرفا دارم این جا پیشبینی می کنم ولی در مورد OoT نینتندو میتونه دو تا رویکرد به کار ببره. رویکرد اول اینه که عین همون بازی قدیمی N64 رو بگیره یه دست و رویی به گرافیکش بکشه و بده بیرون... که احمقانه و هجوه این کار. Ocarina of Time 3D رو 3DS همین الانش هم هست و شاید فکر کنید که "سید، باو بازی 3DS هم الان ریمیک میخواد" ولی من جدا مشکلی نمی بینم کسی بخواد اون بازی رو یا با شبیه ساز یا حتی بهتر رو خود اون کنسول تجربه کنه، چون واقعا ورژن عالی ایه. گرافیک و کنترل خیلی بهتر شدن و خارج از یه سری موارد ریز، هیچی از روح اثر اصلی کم نشده و همه اون Charm و جذابیت قدیمی و کلاسیک خودش رو داره
این که بیاد رو سوییچ 2 چمیدونم رئال تر یا حتی در حالت خوشبینانه تر، با یه گرافیک خیلی استایلیستیک ریمستر شه درد جدیدی رو دوا نمی کنه.
جدا از این که اساسا OoT اصلی بازی ای نیست که دیگه تو همون قالب برای این نسل جواب بده. هر چقدر هم بهش رنگ و لعاب بدی. حتی ممکنه یه سری خطای کوچیک باعث شه تمام اون ساختار نوستالژیک و جذاب بازی اصلی تو این ریمیک/ریمستر از بین بره
رویکرد دوم اینه که بازی رسما Reimagining باشه تو سبک چیزی مثل ریمیک های مدرن Resident Evil
این جا دیگه همه چی مجهول میشه. چون من واقعا نمیتونم تصور کنم نینتندو چی میخواد از آب دربیاره ولی فقط میتونم بگم OoT و داستانش و مکانیک سفر در زمان و دنیایی که داره چنان فندانسیون قوی و تاریخی ایه که راحت میشه ازش همچین چیزی رو درآورد.
ولی همون جور که من به FF7 و RE4R بدبین بودم به این هم بدبینم و امیدوارم عین اون دو تا بازی، این هم برخلاف انتظاراتم ریمیک خفنی ظاهر شه.
========================
خارج از ریمیک OoT امیدوارم نمایش فایر امبلم نمایش خفنی باشه

و یه سورپرایز ریز یا درشت داشته باشیم در کل و همه چی لو نرفته باشه