نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | سه شنبه، 19 خرداد ساعت 17:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
حقیقتا (تا حدودی) منطقی است...
خب شما رو سوار دوچرخه نمی کنم ;;)

کس دیگه ای نیست مثل من صرفا از دیدن بازی های نینتندو خوشحال شه.
از فن های قدیمی Ace Attorney بالاخص به شدت استقبال میشه چون یکی از شایعات اخیر مربوط به معرفی نسخه جدید بازی بود که قطعا منطقیه کپکام معرفی شو برای دایرکت نینتندو نگه داره
چون من فقط The duskbloods رو می خوام ببینم برای همین جای یه نفر دیگه رو نمی گیرم و فقط روی میل توپی وایمیسم! لول :D

• Like
Reactions: VITAMIN2X and Z-fan
به گفته NateTheHate، او فکر می کند که نینتندو دایرکت پیش‌رو با معرفی The Legend of Zelda Ocarina of Time Remake به پایان برسد و حدود ۱۰ دقیقه نمایش از این بازی، خواهیم دید.

پ ن : یعنی میشه 8->

به گزارش NateTheHate، دو عنوان Metal Gear Solid Delta و Silent Hill 2 Remake، قرار است برای نینتندو سوییچ ۲ عرضه شوند و احتمالا در نینتندو دایرکت پیش‌رو معرفی خواهند شد.

آخرین ویرایش:
چون من فقط The duskbloods رو می خوام ببینم برای همین جای یه نفر دیگه رو نمی گیرم و فقط روی میل توپی وایمیسم! لول :D

من هنوزم باورم نمیشه فاکینگ نینتندو، بازی بعدی میازاکی رو انحصاری خودش کرده :))
رو کنسولی که کلا دو تا بازی از کمپانی روش هست... که یکی از اون دو تا عرضه نشده هنوز (الدن رینگ) :))

بگذریم. شما رو هر وقت نمایش داسک بلادرز تموم شد از رو میل توپی پرت می کنیم پایین :D

=========================

کیا ایها الحال
چون نینتندو یه لیکر شنیعی به نام Nate the Hate داره که سابقه لیک هاش به طرز تخیلی ای خوبه، میشه انتظار یه مورد مهمی رو داشت
که اونم ریمیک Zelda: Ocarina of Time ـه.

نمیدونم. من هنوز هیچی ندیدم از بازی، فقط دارم به حرف یه لیکر خوش سابقه اعتماد می کنم
ولی کلا حس خوبی به ریمیک کردن Zelda:OoT ندارم. دوستانی که خبر ندارن Zelda:OoT کنار Max Payne عملا نوک قله بهترین بازی های عمر من اند که خب خیلی فاکتور نوستالژی قاطی شه. سر همین روش حساسم. جفت این بازی ها هم دارن ریمیک میشن و من به طرز عجیبی انتظار خاصی از هیچ کدوم ندارم...

صرفا دارم این جا پیشبینی می کنم ولی در مورد OoT نینتندو میتونه دو تا رویکرد به کار ببره. رویکرد اول اینه که عین همون بازی قدیمی N64 رو بگیره یه دست و رویی به گرافیکش بکشه و بده بیرون... که احمقانه و هجوه این کار. Ocarina of Time 3D رو 3DS همین الانش هم هست و شاید فکر کنید که "سید، باو بازی 3DS هم الان ریمیک میخواد" ولی من جدا مشکلی نمی بینم کسی بخواد اون بازی رو یا با شبیه ساز یا حتی بهتر رو خود اون کنسول تجربه کنه، چون واقعا ورژن عالی ایه. گرافیک و کنترل خیلی بهتر شدن و خارج از یه سری موارد ریز، هیچی از روح اثر اصلی کم نشده و همه اون Charm و جذابیت قدیمی و کلاسیک خودش رو داره

این که بیاد رو سوییچ 2 چمیدونم رئال تر یا حتی در حالت خوشبینانه تر، با یه گرافیک خیلی استایلیستیک ریمستر شه درد جدیدی رو دوا نمی کنه.
جدا از این که اساسا OoT اصلی بازی ای نیست که دیگه تو همون قالب برای این نسل جواب بده. هر چقدر هم بهش رنگ و لعاب بدی. حتی ممکنه یه سری خطای کوچیک باعث شه تمام اون ساختار نوستالژیک و جذاب بازی اصلی تو این ریمیک/ریمستر از بین بره

رویکرد دوم اینه که بازی رسما Reimagining باشه تو سبک چیزی مثل ریمیک های مدرن Resident Evil
این جا دیگه همه چی مجهول میشه. چون من واقعا نمیتونم تصور کنم نینتندو چی میخواد از آب دربیاره ولی فقط میتونم بگم OoT و داستانش و مکانیک سفر در زمان و دنیایی که داره چنان فندانسیون قوی و تاریخی ایه که راحت میشه ازش همچین چیزی رو درآورد.
ولی همون جور که من به FF7 و RE4R بدبین بودم به این هم بدبینم و امیدوارم عین اون دو تا بازی، این هم برخلاف انتظاراتم ریمیک خفنی ظاهر شه.

========================

خارج از ریمیک OoT امیدوارم نمایش فایر امبلم نمایش خفنی باشه :دی :x
و یه سورپرایز ریز یا درشت داشته باشیم در کل و همه چی لو نرفته باشه

میدونم اوضاع خرابه
میدونم تقریبا هیچ کدوممون سوییچ 2 نداریم (خودمم شامل میشم)
میدونم براتون لیترالی نینتندو اهمیتی نداره
میدونم بعد یه ساعت از پست اعلام مراسم این جا حتی یه پست دیگه هم نخورده (خود منم درگیر بودم دیر فهمیدم)

ولی ببینید...
این دوچرخه هایپ دو نفره نینتندوی من یه جا دیگه هم داره :دی:D
کی پشتش میشینه با هم بریم؟ ;;)

View attachment 408875
من سوار کن الان من هنوز TOK رو تمام که هیچ حتی 50% نکردم خیلی وقته دل و دماغ ندارم اما یه چیزای مثل همین دیرکت یا دنبال کردن اخبار ویدئو گیم و تک مثل نخی هست که فعلاً داره منو نگه میداره

پ.ن: دوچرخش چرا انگار داره از دره پرت میشه پایین :p

-----------------------------------
https://www.reddit.com/r/GamingLeak...arioland_annoucement_from_raymanspyro_leaker/
فعلاً این شایعه خیلی با حال میزنه منبع کسی هست که ریمن و اسپایرو جدید رو قبلاً مطرح کرده بوده. همون لیکر به Zelda و Wario اشاره داشته که زلدا با درصد بالا همون ریمیک هست اما چیزای دیگه که گفته امید بخش تر هست.
- Super Metroid HD-2D Remake in the near future + Metroid 6 in active development

- Star Fox Adventures Successor

- 3D Super Mario + Mario Kart World DLC in 2027
----------------------------------------------------------------------------
بچه های نینتندو فن دل پاک هستن همه رو هم یکجوری سوار میشیم :D

آخرین ویرایش:
او فکر می کند که نینتندو دایرکت پیش‌رو با معرفی The Legend of Zelda Ocarina of Time Remake به پایان برسد و حدود ۱۰ دقیقه نمایش از این بازی، خواهیم دید.
این اوکارینا آف تایم ر انقدر عقب انداختم که ریمیک شد :D
دوسال پیش قصد داشتم تمومش کنم حوصلم نشد

• Like
Reactions: VITAMIN2X
من که فعلا فقط می‌تونم پشت ویترین بشینم و حسرت بخورم. کار دیگه‌ای واقعا از دستم بر نمیاد با این اوضاع. 🚬
ولی در مورد دایرکت. از یه طرف امیدوارم نسخه جدیدی از زلدا معرفی نشه، چون دوست ندارم بیشتر حسرت بخورم :دی با اینکه الان بیشتر از ۳ سال میگذره از TotK و دیگه کم کم وقتشه که رونمایی بشه ازش. مخصوصا با توجه به اینکه هیچ دی ال سی نداشت توتک.
موقع قطعی اینترنت با کلی بدبختی وصل شدم به ردیت و شایعه ریمیک OoT رو خوندم، و امیدوارم این هم واقعیت نداشته باشه. دو تا دلیل هم دارم براش، یکی اینکه من هم مثل سید خوشبین نیستم به ریمیک شدن این نسخه، حس میکنم اگه می‌خوان بدنش یک ریمستر ازش بدن بیرون بسه. دلیل دوم هم اینه که برای اینکه OoT ریمیکش گیم خوبی در بیاد، هزینه و زمان و انرژی زیادی لازمه براش، ترجیح من اینه که به جای اینکه این همه انرژی گذاشته بشه روی ریمیک اون، تمرکز کامل روی نسخه جدید باشه، حتی اگه با ریمیک خوبی طرف باشیم. (حالا سکانس بعدی، فردا اینجا دارم جامه میدرم که این چه چیز خفنی بود :))‌ )
آرزوی همیشگیم، ریمستر Wind Waker هم سرجاشه :دی ولی به شدت بعیده دیگه الان معرفی بشه،خیلی ضایع‌اس توی سال دوم کنسول بخوان ریمستر بدن :D ایشالا اواسط یا اواخر نسل که دستشون خالی شد یکم.
Mario 3D بعدی هم که خیلی بعیده بخواد معرفی بشه، تازه دانکی کانگ دادن بهمون فعلا از این خبرا نیست دیگه فکر کنم.
ولی حس می‌کنم Monolith توی این دایرکت هستش، و یادمه چند وقت پیش یک شایعه اومده بود که روی گیمی به جز زینوبلید داره کار می‌کنه، ولی یادم نمیاد منبعش چقدر موثق بود.

میدونم اوضاع خرابه
میدونم تقریبا هیچ کدوممون سوییچ 2 نداریم (خودمم شامل میشم)
میدونم براتون لیترالی نینتندو اهمیتی نداره
میدونم بعد یه ساعت از پست اعلام مراسم این جا حتی یه پست دیگه هم نخورده (خود منم درگیر بودم دیر فهمیدم)

ولی ببینید...
این دوچرخه هایپ دو نفره نینتندوی من یه جا دیگه هم داره :دی
کی پشتش میشینه با هم بریم؟ ;;)

View attachment 408875
منو سوار کن چون سوییچ 2 دارم!

انتظارات من خیلی زیاد نیست. بیشتر تو فکر اوکارینا و فایرامبلمم. بقیه نمایش ها هم باید ببینم چی! خوشم میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or