هاع این رو من سال ها پیش تو این تاپیک تفکیک کردم
[EMBED content="thread-114008"]https://forum.bazicenter.com/threads/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D9%86%D8%AA%D9%86%D8%AF%D9%88-%D9%88-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7.114008/[/EMBED]
ولی خب دیگه یادم رفت آپدیت کنم وضعیت استدیوها رو
اساسا Nintendo EPD متشکل از 11 تا تیم مجزا است
4 تا تیم کارشون کمک تو توسعه تیم های خارجیه. یعنی خودشون بازی نمیسازن، ولی مثلا میرن کمک Retro Studios که متروید پرایم بسازن یا میرن کمک Intelligent System که فایر امبلم بسازن
خب با این حساب من یه کوتاه مرور رو تیم های EPD و بقیه استدیوهای نینتندو بندازیم ببینیم کدوما شرایط معرفی بازی دارن
EPD 1
که جزو اون تیم های توسعه خارجیه و هیچ
EPD 2
اینم تیم توسعه خارجیه و خب همین 2024 فکر کنم تو ساخت Mario Party Jamboree و Mario & Luigi Brothership دخیل بودند.
EPD 3
تیم توسعه داخلی زلداها و خونه آقامون آئونوما سان
به نظرم اینا بعد تقریبا دو سال از عرضه بازی، با توجه به این که بلافاصله بعد عرضه TotK پرونده شو بستن (و DLC ای هیچی ندادن) خیلی عجیب نیست اگه تیزری چیزی برای رو کردن داشته باشن. طبیعتا هر چی اینا میسازن حداقل تا دو سال دیگه برای عرضه آماده نیست در بهترین حالت ممکن. ولی این طورم نیست که چیزی برای معرفی نداشته باشن
EPD 4
اینا تیم پشت Labo و Ring Fit Adventure و 1 2 Switch و این تریپ بازی هان. و اتفاقا یکی از تیم هاییه که به احتمال قطعی یه چیزی برای لانچ کنسول از الان آماده دارن.
آخرین اثر این تیم هم Alarmo ـه اگه میخواید بدونید چجوری دامنه فعالیتی دارن 
EPD 5
اینا تیم سازنده Splatoon و Animal Crossing اند و به نظرم حالا که 5 سال از ACHN و سه سال از Splatoon 3 گذشته و کلا با یه نگاه به ترتیب و توالی عرضه هاشون، خیلی محتمله نه تنها یه بازی برای معرفی، بلکه حتی برای عرضه تو سال لانچ سوییچ داشته باشن.
EPD 6
اینا هم جزو تیم توسعه خارجی اند و فکر کنم حسابی سرشون گرم متروید پرایم 4 و پروژه بعدی Next Level Games باشه
EPD 7
اینا همین دایرکت چند روز پیش غوغا کردن. تقریبا تمام عمر سوییچ به عنوان تیم توسعه خارجی تو زمینه ساخت Metroid Dread و Famicom Detective Club فعالیت می کردن (درسته! رییس این تیم خود یوشیو ساکاموتو فقیده
)
ولی الان دو تا بازی Tomodachi Life 2 و Rhythm Heaven Grooving رو واسه 2026 تو دستور ساخت قرار دارن که جفت شون به شدت سری های یونیک و باحالین 
دیگه بعیده دایرکت سوییچ 2 اثری ازشون باشه ولی
EPD 8
تیم ساخت ماریوهای سه بعدی که قشنگ مورد انتظار ترین تیم ممکن برای معرفی پروژه اند. چون از آخرین کارشون که Bowser's Fury باشه راحت 4 سال گذشته و قطعا تیمی اند که یه چیزی برای لانچ سوییچ یا سال لانچ سوییچ دارند
EPD 9
تیم ساخت Arms و Mario Kart 8 Deluxe که بازی شون با خود معرفی سوییچ معرفی شد
اتفاقا انتظار میره اینا با وقفه بزرگی که تو پرونده کاری شون هست یحتمل یه بازی دیگه تو فرنچایز Arms یا یه آیپی جدید تو چنته داشته باشن و مثل سال لانچ سوییچ، امسال هم با دو تا بازی وارد میدون شن.
EPD 10
از این تیم واقعا انتظار خاصی نداریم در حال حاضر
اینا تیم ساخت ماریوهای دو بعدی و Pikmin اند که 2023 نسخه جدید جفت فرنچایز رو تو بهترین حالت ممکن به مخاطب ها تحویل دادند. به شدت بعیده الان چیزی تو چنته داشته باشند. و همین هم خوبه. بهتره به پخت و پز ادامه بدن 
EPD Smart Phone
تیم یازدهم متمرکزه روی ساخت بازی های موبایل و خب با این که این دایرکت خیلی نیازی بهشون نیست ولی کلا عملکردشون زیاد تو در و دیواره و اصن بعد از Pikmin Bloom تو 2021 چیزی برای ارائه نداشتن که نگران کننده است. فکر کنم نیننتندو واقعا بازار بازی های موبایل رو ول کرده به امون خدا 
========
در مورد خود استدیوهای فرست پارتی نینتندو که EPD نیستن هم
Retro Studios
که داره متروید پرایم 4 رو میسازه و هیچ
Next Level Games
اتفاقا خیلی بعید نیست اینا یه چیزی برای رو کردن داشته باشن. اگه Luigi's Mansion 4 باشه که فوق العاده است. اگه هم یه Punch Out جدید باشه فکر کنم فیوز یه سری فن های سه آتیشه سری درجا بپره
Monolith Soft
بعیده با این سرعت بعد از ریمستر XCX چیزی معرفی کنن و قطعا اثر بعدی شون سورپرایز یه دایرکت دیگه میشه
=========
در مورد استدیوهای همکار و سکندپارتی هم خیلی زیادن. خارج از حوصله این پست ـه