نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
اتلوس بعیده دیگه انحصاری بده دیگه
البته این رو میگم ولی الان Yakuza 0 director cut انحصاری زمانی سوییچ ۲ ه که با عقل سلیم جور در نمیاد :دی
به نظرم قطعا خواهد داد اتفاقا:دی
مخصوصا که پرکار شدن
و احتمالا تازه شاهد آشتی درست و‌ حسابی اسکوئر انیکس با نینتندو هم باشیم این نسل:دی = عرضه FF VII Remake Intergrade + FF VII Rebirth تو همون اوایل برای سوییچ۲ + حداقل یک FF یا JRPG درست و حسابی، اینو بوکمارک کنید ازم:دی

خیلی یه طرفه داری به قاضی میری :دی

سوییچ 2 حافظه اش UFS 3.1 ـمه (البته این که ورژن 3.1 ـه رو راستش از لیک ها درآوردن خود نینتندو فقط گفته UFS ـه)
با فرض این که 3.1 باشه ورژن حافظه داخلی دستگاه، سرعت خوانش حافظه احتمالا 2100MB/s باشه یا کمتر. طبیعتا با NvME های استاندارد کنسول های خونگی فاصله داره ولی خب در حال حاضر استاندارد دستگاه های قابل حمل همینه. سرعت خوبی هم هست حقیقتا...

حالا SD Card Express ها یخورده سخته راستش. چون کلا در مورد کارت های Micro SD مسئله ای که هست اینه که بسته به برند و چیزی که میخری سرعت ها متغیره واقعا
ولی اورآل طبق چیزی که از جداول مشخصات فنی این تکنولوژی برمیاد سرعت خوانش این فعلی این کارت ها تقریبا 900MB/s است. که نصف سرعت خود دستگاهه. چیزی که تقریبا تو سوییچ 1 هم برای کارت های MicroSDUHC در مقایسه با خود حافظه سوییچ صادق بود.

یه اختلافی میندازه
ولی فاحش و کشنده نیست

این استانداردهایی هم که میگید، برای کنسول های خونگیه که تا پهنا میشه یه هارد NVMe توشون فرو کرد :دی نه دستگاه های هندهلد که هنوز استانداردشون UFS ـه.
فعلا آپشن های حافظه و توسعه حافظه موردیه که خیلی اوکیه و میگم، بعیده مشکل ساز شه. همون جور که برای سوییچ نشد.
اگه قانع نشدی. میتونیم صبر کنیم. زمان به نظرم بهتر ثابت می کنه این قضیه رو
خود سویچ 1 وقتی اومد سرعت حافظه ش دو برابر پی اس فور بود و یادمه چندتا توسعه دهنده میگفتن یکی از دلایلی که میشه بازیای بزرگی از PS4 رو روش پورت کرد همین حافظه سریع تره.
بعد بزارین رو راست باشیم دیگه تقریبا تمام وعده SSD که برای PS5/XS دادن دروغ از آب در اومد، قرار بود دستگاه فقط منظره جلو رو لود کنه و درا دیستنس ها افسانه ای زیاد باشه و ما دیگه چشممون لود شدن بافت نبینه، مارک سرنی میگفت وجود اس اس دی یه انقلاب در حد سه بعدی شدن بازیا به حساب میاد و... هیچکدوم از این موارد حقیقی نشد . دلیلشم خیلی ساده ست چون نسبت سرعت حافظه به مقدار رم به مراتب برای اهداف اینا مهم تر از سرعت خالصه. دوره نینتندو 64 که همچین چیزایی وجود داشت و فقط صحنه جلوی بازی لود میشد سرعت کارتریج های نینتندو 50 مگ بود میزان رم 4 مگ، الان سرعت اس اس دی فایو در بهترین حالت 5 گیگه میزان رمش 16 گیگه ، یعنی نسبت 12.5 برابری در برابر 0.33 برابری.
بازیای فایو قرار بود توی خودشون لودینگ بافت هم نداشتع باشن یا خیلی در منظره دوری باشه ولی حتی نتونستن همون لودینگ اسکرین اول بازی رو حذف کنن.

دوباره سر معرفی کنسولی از نینتندو شد و طبق معمول صحبت از اعداد میکنین.
این بحث واقعا تکراریه ولی واقعا به جایی نمیرسه.

البته اشکالی نداره ولی فکر کنم جاش تو این تاپیک نباشه که با کنسولهای دیگه مقایسه سخت افزاری کنین.

نینتندو تو سالهای آخرِ یه تیکه پلاستیک TOTK رو داد که از لحاظ فیزیک ، اسکیل ، جذابیت و سرگرم کنندگی جمیع بازیهای انحصاری پلی استیشن/ایکس باکس رو با هم به چالش کشید.

ملت برای اینهاست که کنسولش رو میخرن و نه مقدار رم ، CPU و...

نینتندو تا وقتی این بازیهای دست نیافتنی رو میسازه به نظرم بخش پیشرفت سخت افزاری قطره چکونیش نسبت به کنسول قبلی هم توجیه پیدا میکنه و جای بحثی نمیزاره.
اگه بازیهاش این وسط افت کیفی پیدا کنن اونوقته که این ضعفهای سخت افزاری هم هوار میشه روی سر نینتندو ولی تا اون موقع به نظرم استراتژیش از قبل همه رو چند هیچ زده و جای نگرانی نداره.

دوباره سر معرفی کنسولی از نینتندو شد و طبق معمول صحبت از اعداد میکنین.
این بحث واقعا تکراریه ولی واقعا به جایی نمیرسه.

البته اشکالی نداره ولی فکر کنم جاش تو این تاپیک نباشه که با کنسولهای دیگه مقایسه سخت افزاری کنین.

نینتندو تو سالهای آخرِ یه تیکه پلاستیک TOTK رو داد که از لحاظ فیزیک ، اسکیل ، جذابیت و سرگرم کنندگی جمیع بازیهای انحصاری پلی استیشن/ایکس باکس رو با هم به چالش کشید.

ملت برای اینهاست که کنسولش رو میخرن و نه مقدار رم ، CPU و...

نینتندو تا وقتی این بازیهای دست نیافتنی رو میسازه به نظرم بخش پیشرفت سخت افزاری قطره چکونیش نسبت به کنسول قبلی هم توجیه پیدا میکنه و جای بحثی نمیزاره.
اگه بازیهاش این وسط افت کیفی پیدا کنن اونوقته که این ضعفهای سخت افزاری هم هوار میشه روی سر نینتندو ولی تا اون موقع به نظرم استراتژیش از قبل همه رو چند هیچ زده و جای نگرانی نداره.
ایشون بارها در همین تاپیک برای VS کردن نینتندو با PS منو کوت کرده و ایگنور شده و مشکلش مشخصه شخصیه!

اول اینکه توپ اعداد رو نینتندو انداخت تو زمین عناوین، یعنی یک سری موارد رو در سال 2025 بولد کرد که قابل بحثه و تکرارش باعث نمی شه به اعتبارش خدشه وارد بشه ولی صحبت ازش (روال فروم) برای کسانی که اعلام کردن دنبال اطلاعات بیشترن مفیده. دوم اینکه همه این حرفای خوشگل رو ما هم زدیم و می زنیم، بحث فروش، عناوین تاپ و خاطره انگیز. نینتندو الان کنسول خودشو معرفی کرده و بحث حول موارد فنی کنسوله، اینکه بیایم در مورد مشخصات کنسول نظر بدیم یا بگیم این تغییرات چقدر روی مواردی که نینتندو برای کسانی که یک کنسول برای فصول مختلف می خوان راضی کنندست چیز عجیبی نیست. بحثو دوپهلو نکنید به نتیجه می رسه! یک سری موارد همونطور که در پست قبلیم گفتم نرم افزاریه بحثی توش نیست، یک سری موارد هم مربوط به موارد فنی و سخت افزار می شه که طبیعیه بیایم اطلاعاتمونو به اشتراک بذاریم. اینکه یکی در میون بگیم برای نینتندو سخت افزار مهم نیست و با نرم افزار با هر کیفیتی برندستو ملت چشم بسته کنسولو می خرن چنینو فلانه، هیچ فرقی با سهام دارای شرکت و کاربران کانال های تلگرامی نداریم!

نینتندو فن بیس خودشو داره و بازارش کاملا از PC و کنسول های دیگه جدا هست و بنظر من همچنان فروش خوبی خواهد کرد کسی هم فن کنسول دیگری هست نمیشه ازش انتظار داشت هر کسی هم ناراحت هست نخره 🙂 دیگه ایراد گرفتن حجم مموری کمه و پورت بازیهاش داغونه همین دانکی کونگ ign نمایش ۲۰ دقیقه ای ازش گذاشته ۱۰ بار دیدم لذت بردم ( لطفاً ریپلای نشود )

Attachments

• 12-800x500.jpg
    12-800x500.jpg
    103.7 KB · مشاهده: 13
  • Like
Reactions: beshush
بفرما، ریمستر جدید اتلوس برای سوییچ 2 تایید شد:دی :
RAIDOU Remastered: The Mystery of the Soulless Army adds Switch 2 version

======

درمورد بحث فنی حق به منتقدین میدم:دی خدایی با تمام قدرت نینتندو تو بخش انحصاریاش، اینم باید درنظر گرفت یه زمانی تمام فرانچایزهای گنده خونه شون نینتندو بود. همین سری SMT که این ریمستر از خانواده شه. از اون گنده تر فاینال فانتزیهای قدیم. الانم این سیاست اقیانوس آبی بیخیال میشد یا بهترش، در کنار سوییچ یه کنسول خونگیم میداد عالی بود ولی حیف که خب نمیشه کاریش کرد دیگه به نظرم بمیرن هم چنین کاری نمیکنن:دی.
البته این سیاسته رو به نظر من از زمان نینتندو 64 شروعش کرد نه Wii چون از همون موقع یه سری از بازیها به خاطر کارتریج و محدودیتش روش نیومدن دقیقا یکیش سری فاینال فانتزی که علی رغم تک دموی خیره کننده ش روی نینتندو 64 تو اون زمان:
Final Fantasy "64" [FF6 CGI Tech Demo] - Unseen64
کلا رفت روی پلی استیشن. دیگه دهه اول 2000 شروع شد و بازیهایی ثرد پارتی گنده اون زمان که اکثر روی گیم کیوب به عنوان کنسولی که قویم بود جا نداشتن، دقیقا به نظر من سر همین که رو نینتندو 64 وقفه افتاد.
کلهم اجمعین میخوای بخواه نمیخوای نخواه هیچ وقت حرف درستی نیست خصوصا در اینمورد که سابقه نشون داده قبلا بهتر بوده.

ایشون بارها در همین تاپیک برای VS کردن نینتندو با PS منو کوت کرده و ایگنور شده و مشکلش مشخصه شخصیه!

اول اینکه توپ اعداد رو نینتندو انداخت تو زمین عناوین، یعنی یک سری موارد رو در سال 2025 بولد کرد که قابل بحثه و تکرارش باعث نمی شه به اعتبارش خدشه وارد بشه ولی صحبت ازش (روال فروم) برای کسانی که اعلام کردن دنبال اطلاعات بیشترن مفیده. دوم اینکه همه این حرفای خوشگل رو ما هم زدیم و می زنیم، بحث فروش، عناوین تاپ و خاطره انگیز. نینتندو الان کنسول خودشو معرفی کرده و بحث حول موارد فنی کنسوله، اینکه بیایم در مورد مشخصات کنسول نظر بدیم یا بگیم این تغییرات چقدر روی مواردی که نینتندو برای کسانی که یک کنسول برای فصول مختلف می خوان راضی کنندست چیز عجیبی نیست. بحثو دوپهلو نکنید به نتیجه می رسه! یک سری موارد همونطور که در پست قبلیم گفتم نرم افزاریه بحثی توش نیست، یک سری موارد هم مربوط به موارد فنی و سخت افزار می شه که طبیعیه بیایم اطلاعاتمونو به اشتراک بذاریم. اینکه یکی در میون بگیم برای نینتندو سخت افزار مهم نیست و با نرم افزار با هر کیفیتی برندستو ملت چشم بسته کنسولو می خرن چنینو فلانه، هیچ فرقی با سهام دارای شرکت و کاربران کانال های تلگرامی نداریم!
من بحثم کلیه.
طرف صحبتم شخص خاصی نبود.
چون اولین بار نیست که اینطور بحث میکنیم.

من از زمان Wii یادم میاد که اینجا در مورد ضعفهای سخت افزاری کنسولهای نینتندو نسبت به بقیه بحث میکردیم .
خود من از همونهایی بودم که بهش میگفتم نینی تند بدو.
سر همین بحث با یکی از نینتندو فن های خوب قدیمی تر از سید بن هم شدم که همون یک بار بود و بس :D

میخوام بگم اصلا مورچه چیه که بگی چند منه؟
سوییچ 2 نهایتا یک کنسول نسل هشتیه که دو قدم پاهاش رو گذاشته تو نسل 9.
دقیقا مثل سوییچ 1 بینابینی بود این هم اونطوره.

من نمیگم این بحثها رو انجام ندید.
ولی بالاخره باید ته این بحثها یه چیزی ازش در بیاد ، اینطور نیست؟
وگرنه به نظرم وقت تلف کردنه.
نه اینکه بحثهای ما اینجا خروجی تو صنعت داره ولی آخه در مورد نینتندو تو جاهای دیگه هم اینطور نیست.

خب وقتی نینتندو 4 نسله که به هیچ جاش نیست و جز یک بار مابقی رو فقط تازونده ... اینکه بیایم صحبت از اعداد دوزار پلاستیک نسل قبلی کنیم به نظرم تهش چیزی نداره.
همونطور که همه میدونیم نینتندو به لطف استودیوها و بازیهای خفنش میتونه اینطور رفتار کنه و کسی هم نتونه بگه بالای چشمت ابروست.
که اگه غیر این بود این بحثهای ما تو سطح نت چه اینجا و چه فرومهای خارجی نتیجه میداد.

• Like
Reactions: m.a.t and Cait Sith
نینتندو فن بیس خودشو داره و بازارش کاملا از PC و کنسول های دیگه جدا هست و بنظر من همچنان فروش خوبی خواهد کرد کسی هم فن کنسول دیگری هست نمیشه ازش انتظار داشت هر کسی هم ناراحت هست نخره 🙂 دیگه ایراد گرفتن حجم مموری کمه و پورت بازیهاش داغونه همین دانکی کونگ ign نمایش ۲۰ دقیقه ای ازش گذاشته ۱۰ بار دیدم لذت بردم ( لطفاً ریپلای نشود )
این دانکی کونگ معلومه حرف زیاد برا گفتن داره.
احتمالا موفقیتی در حد ماریو ادیسه تکرار کنه.

• Like
Reactions: 3DO
@m.d.makan
ببین حرفات تا حدودی درست ـه ولی مسئله اینه الان خود نینتندو اومده رو بازیا ترد پارتی تمرکز کرده پس نمیشه به کسی خرده بگیریم چرا به سخت افزار کنسول گیر میدید . وقتی خود نینتندو حرف از 120 فریم و رزلویشن بیشتر و VRR میزنه پس یعنی خودشون خواه یا نا خواه دارن انتظارت رو میبرن به سمت سخت افزار . صد درصد خود نینتندو روی بازیای ترد این نسل حساب ویژه تری باز کرده . الان اکثر ناشرا با فروشی که نسل قبل سویچ کرد میخوان سهم بیشتر از این کنسول داشته باشن . وقتی یکی از مثل IOI میاد بازی جدیدش رو واسه سویچ 2 معرفی میکنه یعنی باید شاهد ناشرای خیلی بیشتری روی این کنسول باشیم .

در مورد مبحث فرست پارتیا و انتظار گرافیک ابگوشتی داشتن از کنسول :دی . بعله فن های نینتندو واسه سخت افزار سمت نینتندو نمیرن با این حال فک نمیکنم با این قضیه که نینتندو یـ شرکت به شدت Greedy منافاتی داشته باشه . سخت افزار ضعیف میدی حداقل انقدر دندون گرد نباش و کنسولت رو با حاشیه سود بالا نفروش . اگه سرویس اشتراکی میدی چهار تا بازی مربوط به عهد بوق رو به عنوان ریوارد نکن تو پاچه مشتریات . بازیی که به عنوان Manual کنسولت ساختی رو پشت Paywall نبر . بازیایی که به زور شاید 1/5 بازیای روز خرجشون میشه رو 80-90 تا نفروش . داری فول پرایس از جیب مشتریات میخوری یـ دست به UI و نرم افزار کنسولت بکش و ...

@Z-fan
جدی جدی هیچ کدوم از زنوبلید ها آپگرید نمیشن ؟ زنوبلید 2 فاجعه بود رو هندهلد رو داک هم جا داشت بهتر باشه من سوویچم رو فروختم که رو سوویچ دو زنوبلید 3 رو با گرافیک بالاتر بازی کنم . بدجوری رکب خوردم فکر کنم .

من بحثم کلیه.
طرف صحبتم شخص خاصی نبود.
چون اولین بار نیست که اینطور بحث میکنیم.

من از زمان Wii یادم میاد که اینجا در مورد ضعفهای سخت افزاری کنسولهای نینتندو نسبت به بقیه بحث میکردیم .
خود من از همونهایی بودم که بهش میگفتم نینی تند بدو.
سر همین بحث با یکی از نینتندو فن های خوب قدیمی تر از سید بن هم شدم که همون یک بار بود و بس :D

میخوام بگم اصلا مورچه چیه که بگی چند منه؟
سوییچ 2 نهایتا یک کنسول نسل هشتیه که دو قدم پاهاش رو گذاشته تو نسل 9.
دقیقا مثل سوییچ 1 بینابینی بود این هم اونطوره.

من نمیگم این بحثها رو انجام ندید.
ولی بالاخره باید ته این بحثها یه چیزی ازش در بیاد ، اینطور نیست؟
وگرنه به نظرم وقت تلف کردنه.
نه اینکه بحثهای ما اینجا خروجی تو صنعت داره ولی آخه در مورد نینتندو تو جاهای دیگه هم اینطور نیست.

خب وقتی نینتندو 4 نسله که به هیچ جاش نیست و جز یک بار مابقی رو فقط تازونده ... اینکه بیایم صحبت از اعداد دوزار پلاستیک نسل قبلی کنیم به نظرم تهش چیزی نداره.
همونطور که همه میدونیم نینتندو به لطف استودیوها و بازیهای خفنش میتونه اینطور رفتار کنه و کسی هم نتونه بگه بالای چشمت ابروست.
که اگه غیر این بود این بحثهای ما تو سطح نت چه اینجا و چه فرومهای خارجی نتیجه میداد.
خود کاربران در این تاپیک گفتن مواردی که بحث شد براشون مفید بوده یا اون هایی که قبلش در خرید سوئیچ 2 شک داشتن و سوالاتی کردن الان یقین پیدا کردن که مناسبشون هست یا خیر. همین یعنی مفید بوده "اینطور نیست؟" بحث فنیه مثل تمام بحثای تاپیک های دیگه، مثلا من یا دوستان در تاپیک های پرسش و پاسخ یا اطلاعات رسمی، جواب مسائل سخت افزاری یا اعداد رو که می دم حتما باید دنبال این باشم که تهش چیزی داشته باشه؟! همینکه برخی مسائل رو برای کاربرانی که دنبال پاسخ سوالشون هستن روشن کنه یعنی مفید بوده. این مواردی که می گی "تاثیر روی شرکت" بحث بعدیه

اگر سیاست ترول های منو داشتی هیچوقت بن نمی شدی :D من یادم نمیاد تا الان کنسول نینتندو رو برای VS ترول کرده باشم، ولی شده ازش دفاع کنم یا نذارم ابزار دست برخی برای VS بشه، مثال هم زدم براش. میمی هم اگر گذاشتم تهش می نویسم با نینتندو خاطره دارم و دوس ندارم وارد این جریانات بشم. ولی در بحثی که سازنده باشه و اطلاعاتی داشته باشم بخاطر اینکه یکی خوشش بیاد یا نیاد یا شرکتش دنبال چیه خودمو محدود نمی کنم

• Like
Reactions: Cait Sith
@Z-fan
جدی جدی هیچ کدوم از زنوبلید ها آپگرید نمیشن ؟ زنوبلید 2 فاجعه بود رو هندهلد رو داک هم جا داشت بهتر باشه من سوویچم رو فروختم که رو سوویچ دو زنوبلید 3 رو با گرافیک بالاتر بازی کنم . بدجوری رکب خوردم فکر کنم .

کی گفته آپدیت نمیشن :دی
آسیا به نوبته
حالا من و تو فن یه سری مثل زنوبلید و فایر امبلم هستیم که به نسبت Niche تره تو کاتالوگ نینتندو
ولی جدی فکر می کنی الان چون اعلام نکردن، برنامه ای برای امثال Animal Crossing New Horizons و Super Smash Bros. Ultimate ندارن که رسما جزو Evergreen ترین بازی هاشن؟ :دی
یا Luigi's Mansion 3؟ یا مابقی Pokemon ها؟

قطعا این برنامه آپگرید بازی ها یه پروژه چند فازیه. اینی که این دایرکت دیدیم فاز اولشه

البته نینتندو بهتره خیلی Roadmap نده، چون میترسم بگه این بازی ها رو تا سال آینده آپدیت می کنیم بعد یهو تا دو سال هیچ خبری ندن :دی

• Like
Reactions: m.a.t and Scαrface
خود کاربران در این تاپیک گفتن مواردی که بحث شد براشون مفید بوده یا اون هایی که قبلش در خرید سوئیچ 2 شک داشتن و سوالاتی کردن الان یقین پیدا کردن که مناسبشون هست یا خیر. همین یعنی مفید بوده "اینطور نیست؟" بحث فنیه مثل تمام بحثای تاپیک های دیگه، مثلا من یا دوستان در تاپیک های پرسش و پاسخ یا اطلاعات رسمی، جواب مسائل سخت افزاری یا اعداد رو که می دم حتما باید دنبال این باشم که تهش چیزی داشته باشه؟! همینکه برخی مسائل رو برای کاربرانی که دنبال پاسخ سوالشون هستن روشن کنه یعنی مفید بوده. این مواردی که می گی "تاثیر روی شرکت" بحث بعدیه
به اشتراک گذاشتن اطلاعات که نه هیچ مشکلی نداره.
ولی چون داشتید سر مقدار رم و سرعت و... مقایسه میکردین و بحث میکردین میگم که تهش چیزی نداره.
همین سوییچ یک چندم استیم دک قدرت نداشت ولی حتی با فریم و شاید گرافیک پایینتر ولی تجربه دم دست تر ، قابل قبول و بدون دردسری به نسبت استیم دک یا کنسولهای دستی دیگه برای بازیهای نینتندو ارائه میده.

اگه کسی بخواد بر اساس مقایسه اعداد و ارقام مشخصات سوییچ با کنسول دیگه ای نتییجه گیری کنه و اقدام به خرید کنه خب حتما نیاز داره که کمی بیشتر در موردش فکر کنه.
اینها هیچکدوم جای سوییچ رو نمیگیرن.
امولاتور ها حتی بهترین هاشون هم همواره دردسرهای خودشون رو دارن و پلاگ اند پلی نیستن.
چیزی که خیلی برای جامعه کنسولی و اصلا برای همه گیمرها مهمه.

اگر سیاست ترول های منو داشتی هیچوقت بن نمی شدی :D من یادم نمیاد تا الان کنسول نینتندو رو برای VS ترول کرده باشم، ولی شده ازش دفاع کنم یا نذارم ابزار دست برخی برای VS بشه، مثال هم زدم براش. میمی هم اگر گذاشتم تهش می نویسم با نینتندو خاطره دارم و دوس ندارم وارد این جریانات بشم. ولی در بحثی که سازنده باشه و اطلاعاتی داشته باشم بخاطر اینکه یکی خوشش بیاد یا نیاد یا شرکتش دنبال چیه خودمو محدود نمی کنم
نه خب دوران جوونی بود.
واقعا اینطور فکر میکردم :D
ترول رو به هیچ وجه نیستم.
از چیزی بخوام بد بگم مثل مرد یا ریپلای میکنم یا مستقیم حرفم رو میزنم.
ما را با شما سیاسی ها کاری نیست:D
کی گفته آپدیت نمیشن :دی
آسیا به نوبته
آسیاب :دی

آسیاب :دی
minor-spelling-mistake-spelling.gif

==========

دارم خیلی آروم آروم اون تاپیک اخبار و شایعه های کنسول بعدی سوییچ رو تبدیل می کنم به تاپیک مرجع کنسول که دیگه آروم آروم اسباب کشی کنیم برای هر چی بحث به اون ور و این جا بمونه برای دایرکت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or