نمایشگاه/رویداد Nintendo Direct | دایرکت نینتندو سوییچ 2 | 13 فروردین | 16:30

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
139379

Nintendo Direct Center | نینتندو دایرکت سنتر
تاپیک خبری پیرامون پوشش اخبار و معرّفی های برنامه نینتندو دایرکت

نینتندو دایرکت برنامه های ضبط شده نینتندو برای ارائه اطّلاعات پیرامون برنامه های شرکت در ماه های آتی و معرّفی و تبلیغ بازی های آینده دستگاه های این کمپانی است که در تاریخ های مشخّصی در شبکه های آنلاین استریم و پخش می شوند
این مجموعه برنامه از اکتبر سال 2011 میلادی به دست ساتورو ایواتا، مدیر کل وقت نینتندو در آن زمان، کلید خورد و تا به اکنون ادامه دارد.
برنامه های دایرکت نینتندو به 4 دسته تقسیم می شوند:
  • دایرکت های عادی: از 25 تا 50 دقیقه طول می کشند و عموماً تمرکز بر بازی ها، نرم افزار و سخت افزار و برنامه های آتی کمپانی نینتندو و شرکای ترد پارتی دارد. به طور طبیعی نینتندو هر ربع سال یک دایرکت عادی برگزار می کند
  • مینی دایرکت: از لحاظ محتوا، مشابه دایرکت های معمولی است، با این تفاوت که طول مدت آن به شدّت کوتاه تر است و از 5 تا 15 دقیقه متغیّر است.
  • دایرکت های مخصوص: این مدل دایرکت ها عموماً مختص به تنها یک بازی می شود و اطّلاعات جزئی و کلّی این بازی را به اشتراک قرار می دهد. Fire Emblem, Super Smash Bros, Pokemon از نمونه بازی هایی هستند که طی این سال ها، دایرکت مختص به خود را دریافت کرده اند.
  • نیندی دایرکت: دایرکت های مختص به عناوین مستقل که اسامی شان با توجه به سه ریجن پخش آن کمی متفاوت است. هدف این دایرکت ها، پوشش عناوین مستقل در انتظاری هستند که برای سیستم های نینتندو منتشر می شوند و در میان دایرکت های معمولی نمی توان قرارشان داد. طول این دایرکت ها عموماً 20 دقیقه است.
این تاپیک به قصد پوشش خبری موارد معرّفی شده در دایرکت ها، اعلام زمان پخش هر کدام، پوشش شایعات و بحث و صحبت پیرامون اخبار آن ایجاد شده.

Direct Template 02.jpg

قسمت جدید برای چهارشنبه 13 فروردین، ساعت 16:30 عصر تایید شده

برای مشاهده دایرکت های نینتندو در زمان پخش از لینک های زیر می توانید استفاده کنید

Twitch | YouTube

آخرین ویرایش:
گفتم، بحثی ندارم، سلیقه است، نمیخوامم با یه کهنه سرباز نینتندو کل کل کنم، برای این چیزا بیش از حد پیر و فرتوتم:دی خفن؟ آره! گفتم بازی های با کیفیتی که همیشه از نینتندو انتظارش میره... آره، خیلی خفن بود، اما جادوی نینتندو، نه! اصلا! منظورم از جادوی نینتندو چیه؟ مثلا اون ذوقی که سر معرفی Wii داشتم، موقع دیدن ربیدها، یا کلا انواع و اقسام کارهای خلاقانه و از شدت خفنیت احمقانه ای که باهاش میکردم، یا اون وجدی که موقع دیدن بازی های سوییچ داشتم، با خودم میگفتم WtF؟ کنسولی که خودش عین یه بازی میمونه، میشه جا به جا کرد، صفحه رو گذاشت رو میز و بعد هرکی یه جوی کان بگیره دستش پارتی گیم بزنه و ... من به این میگم جادوی نینتندو، شرکتی که از نظر من همیشه منشا خلاقیت بوده و سونی از رو دستش نگاه میکرد... اما الان بازی ساختن، اسکی محض درجه سه چهار از استروبات ها! نمیگم خوب نبود، نمیگم بامزه نبود، اما... بیخیال!

خب این که کاملا مبحثی subjective و نوستالژی محوره
من فقط میخوام بگم تریلر های دانکی کونگ و ماریو کارت واقعا صرف نظر از حواشی فوق العاده بودند.
شاید تو به وجد نیای ماکان، ولی وقتی دانکی کونگ مثل تریلی از وسط مرحله داشت رد می شد تو تریلر من یکی به وجد اومدم. چیزی هم نیست که بگیم تو پلتفرمرهای سه بعدی دیگه دیده باشیم

باقی بازی ها هم به قول سپهر شاید صرفا منباب این بود که بگن بازی های تردپارتی بیشتری میاد... اما واقعا باید بری بازی 4 5 سال پیشو بیاری رو کنسول جدیدت نشون بدی و انتظار داشته باشی من مخاطب ذوق کنم؟ اگه مثلا بازی های جدیدی که نیومدن رو نشون میداد باز یه چیزی اما اینا واقعا برای من یه نفر هیجانی نداشت. ضمن اینکه همه کنسول هاش بالاخره همیشه موقع معرفی بازی های نسل قبلی رو نشون دادن بگن اینا هم رو این کنسول میاد اما در نهایت سر اختلاف سخت افزار این قضیه چند وقت بعد فراموش میشه و کلا نینتندو میمونه و بازی های خاص خودش:دی

یه چیزی میگی ها :|
ماکان بازی ترد پارتی چهار پنج سال پیشی که نشون دادن فاینال فانتزی ۷ ریمیک و سایبرپانک ۲۰۷۷ بود.
الان با کیبورد فکستنی گوشی مجبورم تایپ کنم چرا معرفی این دو تا بازی برای کنسول جدید نینتندو مهمه یا نه؟

بقیه اش که خیلی اخیر تر بودن
Project 007 و Borderlands 4 که اصن عرضه نشدن و الان تایید سدپ

آره نینتندو همیشه تو زمینه بازی های تردپارتی به خاطر اختلاف سخت افزاری و مسیری که انتخاب کرده «عقب تر» از بقیه پلتفرم هاست
ولی میزان این «عقب تر» بودن تو دوران wii و Wii u با سوییچ یه دنیا فرق داشت

همین دایرکت چهار تا بازی ایندی داشت که تو نمایش های هر کمپانی دیگه ای بود رو کل مراسم ارزش می‌داشت
Enter the gungeon 2
Deltarune
Hades 2
Silksong

خب اینا مهم نیست ؟

اگه هر چی به نظرم اینا خیلی تمیز ثابت کردم ساپورت تردپارتی سوییچ ۲ قوی تر از همیشه است. حتی اگه سخت افزار هنوز از رقبا عقب تر باشه

• Like
Reactions: beshush and hadi93
جدا از نمایش بد...همون اول مراسم گفتم خبر پورت بازی ها برای افراد تک پلتفرمی عالی ولی برا بقیه جالب نیست...مراسمم برا من جالب نبود...

ولی یک چیزو دقت کردید؟ تو زمونه ای که همه ناله می کنن OW اخخخ و پیف هست... نینتندو داره بازی هاشو جهان باز یا سندباکس می کنه و آزادی عمل های شگرف به پلیراش می ده که عملا نینتندو تبدیل شده به خلاقانه ترین ناشر که بازی های جهان باز متفاوت با فرمول های متفاوت عرضه می کنه؟

این چیزی که از دانکی کونگ دیدم...اگه اون چیزی که فکر می کنم بشه‌...خیلی ازش صحبت ها خواهد شد... ماریو کارت هم بی رقیب هست
اونطرف زنوبلید ها و زلدا ها هم باز تعریف متفاوتی از جهان باز داشتن‌...

همه اینا مارو به این نتیجه می رسونه... بازیساز اگه خوب باشه براش بازی خطی یا OW فرقی نمی کنه...باز پخت پز می کنه...

حس می کنم kirby ساکورای هم جهانی بزرگ داشته باشه و خیلی متفاوت تر از نسخه های این اسپین اف باشن...

بهترین قسمت دایرکت برای من معرفی گیم پد گیم کیوب با پورت usb-c بود که میخرمش و به ویندوز وصا میکنم و با دلفین بازی گیم گیوب با گرافیک بهتر بازی میکنم
برای بزیهای فرست پارتی هم متظر شبیه ساز میمونم، همونطور که با wii-u و سوئیج منتظر موندم

فرام سافتور لعنتی بجز داغ بلادبورن، یه داغ دیگم گذاشت رو دلمون.
بازی ipش دست خوده فرام هست... ماجرای بلاد پیش نمیاد...قطعا انحصاری زمانی هست...(البته اگه بازی موفقی باشه و شکست نخوره...)

• Like
Reactions: U n i t e d

Nintendo Switch 2 Development Began Before 2019; ‘Super Nintendo Switch’ Was Considered as a Name​

Nintendo Switch 2 Development Began Before 2019; 'Super Nintendo Switch' Was Considered as a Name

چه بسا همون برگزیدن نام Super Nintendo Switch به خودی خود میتونست خیلی از این حواشی و فشار ها رو کم کنه..
بار عدد ۲ سنگینه و توقعات هم طبیعتا شدیدا افزایش پیدا میکنه.
اما خب.. شاید بعد این سوال پیش میومد که چرا باید برای یک ارتقا (!) ۴۵۰ دلار پرداخت کرد؟

• Like
Reactions: beshush
الان یادم اومد لحظه ای که کربی ساکورایی رو نشون داد به خاطر ستاره اش اولش فکر کردم ماریو گلکسی ه، کلی به وجد اومدم
لعنتیا خیلی دو پهلو کار کرده بودن، اگه گلکسی میبود الان من خدارو بنده نبودم

کنسولای نینتندو نصف لذتشون به پایرت بازی کردنشونه. نارضایتی ها بیشتر به خاطر اینه که اون قیمتای 80-90 دلار رو دارید لحاظ میکنید :D

در کل به نظر من همونجور که سوییچ حتی زمانی که بازیاش 200 تومن بود ارزش خرید به صورت اورجینال نداشت این یکیم نداره. ولی هک شدش خوبه یه سری ترد پارتیم که آدم دو دله رو دیوایس های اصلیش پاشون پول بده رو همین پایرت کنه بره :D

• Like
Reactions: beshush
دفعه قبل که زیر یک سال شبیه ساز سوییچ معرفی شد.
به نظرم کاری که نینتندو کرده و با امولاتورسازها سرشاخ شده حتی جذابیت ساخت امولاتور برای سوییچ 2 رو خیلی بیشتر از قبل کرده.
اگه ایندفعه معماری خاصی ضد شبیه ساز و هک تعبیه نکرده باشه که در روند ساختشون تاخیر قابل توجهی ایجاد بشه من امیدوارم که زیر 5-4 ماه حداقل معرفی شروع به ساخت شبیه ساز جدید رو داشته باشیم.
اون هم از سمت چند تیم و نهایتا خیلی زودتر از اینها میتونیم نسخه اولیه رو تجربه کنیم.

میدونم بی انصافیه(زشته :D ) که تو تاپیک معرفی کنسول جدید در مورد شبیه ساز حرف زدن ولی انصافا خرید کنسول به کنار... قیمت بازیهاش رو کجای دلمون بزاریم؟
نهایت ساپورت برای ما اینه که هک بشه و خود کنسول رو نهایتا بخریم .
انتظار ساپورت از بازیهاش بمونه هر وقت که نینتندو بازارهای کشورهای رده پایین اقتصادی رو به رسمیت شناخت و قیمتهای معقول براشون در نظر گرفت که ما هم بتونیم به خرید بازیهاش فکر کنیم.
یا حداقل یه راهی مثل اکانت ظرفیتی و... برای پلیرها باز بزاره که حداقل بتونیم سهمی در اورجینال بازی کردن برای خودمون داشته باشیم(که صد سال سیاه همچین کاری نکنه)

• Like
Reactions: noctis-sm3

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or