Nintendo: ما به ته خط نرسیده ایم

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
satoru-iwata-wii-u-670x397.jpg

طی کنفرانس درباره مباحث مالی، از رییس Satoru Iwata" ،Nintendo" درباره امکان تولید سخت افزاری جدید از سوی Nintendo سوال مطرح شد.

او در جواب گفت: "زمانی که ما یک پلتفرم جدید تولید می کنیم، بلافاصله بعد از آن در حال تولید پلتفرم بعدی هستیم. از آنجایی که ساخت هر پلتفرم چند سال زمان می برد، اگر از من بپرسید، پاسخ صحیح آن است که ما همیشه در حال تولید سخت افزار جدید هستیم.
اما از طرفی دیگر، سوال همیشگی و سخت درباره محصول جدید، جزییات و زمان عرضه آن است. سوالی که قادر به پاسخ دادن به آن در هر زمان نیستم. اما می توانم به شما اطمینان دهم که ما به بن بست نرسیده ایم و برای سخت افزار جدیدمان ایده های جدید داریم.
من نیز عقیده دارم که تولید پلتفرم جدید تا زمانی که مصرف کنندگان از آن محصول راضی نباشند، نتایج خوبی را به همراه نخواهد داشت.ما برای رضایت مشتری به سختی تلاش می کنیم و در حال حاضر برای محصول و سخت افزار جدیدمان آماده می شویم. و ایده های واضحی برای مسیر پیش روی این محصول داریم."

منبع

خوب دیگه گویا عمر Wii U روبه اتمام هست
واقعا سئوال بر اینگیزه که نینتیدو با اون سرمایه هنگفتی که سر Wii به دست اورد چه جوری همچین کنسول ضعیفی رو ساخت تازه اینها دو سال بیشت وقت داشتن که با PS4 و XO رقابت کنن

به این مدیریت باید صفر داد

وقتی میگن هنوز به ته خط نرسیدیم بعنی وضعیت خرابه و بحرانی که همچین حرفی رو میزنه اونوقت یه عده هنوز نمیخوان قبول کنن WII Uشکست خوردست متاسفانه

زمانی که ما یک پلتفرم جدید تولید می کنیم، بلافاصله بعد از آن در حال تولید پلتفرم بعدی هستیم.
خب طبق حرف های ایشون ... wii کی عرضه شده بود؟ آهان ... 2006 ... خب ... 2006 تا 2012 ... میشه شش سال ... یعنی اینا 6 سال روی Wii U کار کردن و چنین چیزی تحویل دادن؟:| 6 سال زمان زیادیه. واقعا جای تاسف داره.

به تهش نرسیدی، از ته خط هم عبور کردید.
البته تنها در صورتی میتونه ازش عبور کنه که رسیده باشه!:d

نینتندو بزرگتر از این هاست که فک کنیم با عرضه ی کنسول نسبتا ناموفق wii u بخواد به ته خط رسیده باشه!
فک کنم عرضه ی کنسول جدید در حالی که از عمر وی یو زیاد نمیگذره کار خوبی باشه از یه طرف توهین به کسایی هست که این پلتفرم رو خریدن و از طرفی دیگه نیاز به سرمایه گذاری مجدد و کلی هزینه داره که معقول نیست!
راه چاره ی نینتندو امثال واچ داگز و مس افکت و اوردنشون به Wiiu نیست بلکه چاره ی کار بیشتر کردن انحصاری های خاص خودش از لحاظ کیفی و کمی هست!
نینتندو به روز های خوب بر می گرده هر چند که الانم زیاد شرایطشون بد نیست اما Wii u هرگز موفقیتهای wii رو تکرار نمی کنه و در نسل هشتم بهترین نخواهند بود!

این نینتندو فقط یک شرکت سرگرمی هست ؟ یعنی کلی کارش همون کنسول و بازی هاشه ؟!
اگه بازی هاشو که فروششون عالیه فاکتور بگیریم ، من واقعا نگران سهام دارای این شرکت هستم :دی

چرا Iwata یکی از چشماش نیمه بازه :d
حتما یه چیزی شده :d
ایشالا موفق بشه .
----------------------------
93988858047481636851.jpg

720p

آخرین ویرایش:
چرا Iwata یکی از چشماش نیمه بازه :d
حتما یه چیزی شده :d
ایشالا موفق بشه .
----------------------------
93988858047481636851.jpg

720p

داره به عکاس چشمک میزنه.....

الان نشستم اون کنترلر رو دیدم یه 5 دقیقه نگاهش کردم، عجب چیز عجیب غریب و بیخودی هستش!:d اینا این دسته بیل رو با کنسولشون میفروشن بعد تعجب میکنن که چرا کسی نمیره طرفش....این اصلا توی دست آدم درست موقع بازی جا میشه؟:d

من امیدوارم نینتندو بتونه به روز های اوجش برگرده و بازار رقابت از اینی هم که هست داغ تر بشه چون به نفع ما گیمر هاست اگه سگا هم یه حرکتی بزنه و یه کنسول مثل DreamCast بده بد نیست :d

واقعا دلیل اینکه نینتندو بره کنار بعضی ها خوشحال میشن چیه ؟
ورشکستگی نینتندو = از محالات
ورشکستگی نینتندو = کمتر شدن رقبا در نتیجه عرضه عناوین با کیفیت کمتر از سوی دیگر رقبا

هر وقت رقیب بیشتر میشه برای رقابت هم شده بازی ساز ها بیشتر تلاش میکنن و این یعنی به سود ما

نمیدونن ملت با ps4 و xbox one عمل قلب باز میکنن ، طراحی ساختمون میکنن خلاصه چی کار میکنن که به کنسول های نینتندو میگن اسباب بازی
شما ها با این وسایل بازی نمی کنید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or