Nintendo برنامه ای از سازندگان مستقل ژاپنی قبول نمی کند

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
wii_u_eshop_1.jpg

امسال به نظر میرسید که شرکت نینتندو برای سازندگان مستقل سنگ تمام گذاشته است اما حالا خبر هایی میرسد مبنی بر این نینتندو خلاف این دیدگاه عمل میکند.

سایت Kotako دریافته است که تویت هایی بین سازندگان مستقل ژاپنی مبنی بر ناراضی بودن رد و بدل میشود.

معلوم نیست که چرا نینتندو هیچ برنامه ای برای eShop خود قبول نمی کند و این درحالی است که دو ماه از عرضه این سیستم میگذرد اما هیچ بازیی تنها برای دانلود عرضه نشده است.

Nintendo Life فکر میکند که این به دلیل مشکلاتی با کشور یا پیدا کردن سیاست هایی دیگر در قبال این سازندگان باشد.

در صورت خبر بیشتر این جا آپدیت می شود.

منبع

دلیلش معلوم نیست چرا با بازیسازان مستقل ژاپنی چپ افتاده اما چیزی که معلومه ارتباط خیلی خوب و گسترده ای با سازندگان indie در اروپا و آمریکا برقرار کرده

پست اول نامفهومه. یکی توضیح بده ببینیم جریان چیه :دی.
اینطور که من فهمیدم، شما اگه یه بازیساز مستقل ژاپنی باشی، فعلا نمی تونی بازیت رو توی eShop عرضه کنی. اما اگه غربی باشی میتونی. همون reggiewhatswrongwithyou.gif ـه یه جورایی :دی

اینطور که من فهمیدم، شما اگه یه بازیساز مستقل ژاپنی باشی، فعلا نمی تونی بازیت رو توی eShop عرضه کنی. اما اگه غربی باشی میتونی. همون reggiewhatswrongwithyou.gif ـه یه جورایی :دی
از یه طرف میرن Unity رو لایسنس میکنن و به هرکسی که گیم برای eShop بسازه میدن از این ور با indie ژاپنی قهر کردن. چه مرگشونه اینا؟! :)).

ویرایش:
رسما دیوانه ن :دی
اینطور که من فهمیدم اگر به هر 50$ که حسابتون رو شارژ کنید (store wallet) اینا 5$ بهتون میدن یعنی 50$ میشه 55$ و 100$ میشه 110$. حرکت بسیار ارزنده ی هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or