Ninja Theory یک بازی AAA با Unreal Engine 4 می‌سازد

RattleSnake

کاربر سایت
93110583092573063301.jpg

Ninja Theory سازنده انگلیسی عنوان ریبوت DmC Devil May Cry گفته است که یک بازی AAA می‌سازد به احتمال زیاد موتور گرافیکی این بازی Unreal Engine 4 باشد.
البته این گفته‌های تویتر رسمی این استدیو است.
با این حال به نظر می‌رسد آنان می‌توانند به خوبی از Unreal Engine 4 در بازی جدید خود استفاده کنند. اطلاعاتی هم از صفحه کاری Daniele Dinacci یکی از کارگردان‌های تکنیکی بازی دردسترس نیست تا این موضوع بیشتر تایید شود.

موارد مورد نیاز Unreal Engine 3 به طور جدا ذکر شده‌اند و این یک اشتباه نیست یک بازی با Unreal Engine 4 ساخته خواهد شد.
در صفحه شغل‌های مورد نیاز مهارت‌ها آمده است:
انیمیشن‌سازی با استفاده از UE3/UE4
تجربه کار برروی بازی‌های AAA با کیفیت تجربه ساخت بازی‌های shooting, melee combat و stealth mechanics
تجربه کار برروی کنسول در 5 سال گذشته از جمله PS3, Xbox 360

منبع:
1
2
3

نوشته فرد مذکور حداقل باید سابقه کار روی 4 تا عنوان موفق داشته باشه.یکی نیست بگه خوب کسی که یک همچنین سابقه ای داره نمیاد شرکت شما که کلا 4 تا بازی ساختین که حتی یک دونه از اونها موفق نبوده

خداییش این استودیوی انگلیسی تو زمینه بازی سازی آدمای قابلی هستن ... 3 تا بازی گذشتشون بینهایت عالی و خوب بود ...Heavenly Sword تجربه فراموش نشدنی بود،Enslaved که بی رقیب بود و واقعا هنری ، DmC هم که شاهکار بود ... از این حرکات به شدت استقبال میشه.:bighug:

از این استودیوی خلاق امیدوارم نسخه جدیدی از بازی Heavenly Sword رو به زودی ببینیم،این رو می گم چون چند ماه پیش آرت ورکهایی از عنوان در دست ساخت این استودیو فاش شد که شباهت بسیار زیادی با بازی مذکور داشت

مثل اینکه NT یک Techdemo توی جشنواره فیلم مونیخ نمایش داده که یکی از کاربران GAF اونو دیده و اینطوری توصیفش میکنه:
First : 16th century england streets. Than a girl starts singing. Man notice her and goes to her slowly. - Cut - Both in an elevator. Background is a steampunk city. She stops singing. Kiss. End.

به نظر یه IP جدید میاد :دی

Background is a steampunk city. She stops singing. Kiss. End

18284053689762969630.gif

اميدوارم NT يك عنوان خيلي خوب بسازه كه مورد توجه همه واقع بشه ! به نظرم موفق ميشن همين DmC Devil May Cry هم بازي خيلي خوبي بود كه ساختن اما از اونجايي كه احساس ميكدم جاي DMC 5 رو گرفته يكم باهاش مشكل داشتم اما در كل بازي خيلي خيلي خوبي بود ! :bighug:
---------------
اين AAA چي هست ؟!!!؟!!! :-s

اميدوارم NT يك عنوان خيلي خوب بسازه كه مورد توجه همه واقع بشه ! به نظرم موفق ميشن همين DmC Devil May Cry هم بازي خيلي خوبي بود كه ساختن اما از اونجايي كه احساس ميكدم جاي DMC 5 رو گرفته يكم باهاش مشكل داشتم اما در كل بازي خيلي خيلي خوبي بود ! :bighug:
---------------
اين AAA چي هست ؟!!!؟!!! :-s
به بازی هایی که خرج ساختشون خیلی زیاده میگن AAA. شاید اشتباه میکنم البته:|

آره دیگه triple A یا همون AAA به بازیهای درجه یک و پرخرج میگن.بازیهائی که از لحاظ فنی و تکنیکی حین ساخت و توسعه در حد متوسط به بالا باشن.

از این استودیوی خلاق امیدوارم نسخه جدیدی از بازی Heavenly Sword رو به زودی ببینیم،این رو می گم چون چند ماه پیش آرت ورکهایی از عنوان در دست ساخت این استودیو فاش شد که شباهت بسیار زیادی با بازی مذکور داشت
ازت می خرم این PS VITA رو
نه من خودم دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or