Ninja Theory بهترین dmc باز ها را برای تست dmc جدید انتخاب می کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
یک کاربر از فروم Neogaf گفته که ایمیلی دریافت کرده که اطلاعاتی درباره dmc در ان وجود داشت
در زیر متن این ایمیل را با هم می بینیم
سلام

من بخشی از تیمی هستم که در حال کار بر روی dmc در Ninja Theory هستم . من می خواهم چند بازیکن به اینجا
بیایند و این بازی را بازی کنند . از کسانی که دعوت میشود که تجربه بسیاری در انجام این سری داشته و با این بازی
اشنایی دارند .شما میتوانید به استدیو ما بیاید و درباره تجربه های خود با ما بیشتر صحبت کنید

ممنون
XXXXXX

• Like
Reactions: NERO TURBO
فقط مربع زدن هم مهارت میخام مگه:-/
DMC یکی از بهترین و کارآمدترین کمبو سیستمها رو توی ژانر Action داره ، اونوقت شما میگی مربع زدن ؟!

شما هم تونستی با مربع زدن یه همچین کارهایی بکنی ؟! http://www.mediafire.com/?zxddmnzz5tj

---------------------------------------------------------------------------------

حرکت خیلی خوبیه ، کاپکام مثل همین کار رو برای DMC3 انجام داد که هنوز هم به نظر من بهترین بازی توی ژانر اکشنه و از لحاظ گیم پلی هیچ بازیی نمیتونه حتی بهش نزدیک بشه ، امیدوارم NT هم بتونه به خوبی از نظرات DMC باز های حرفه ایی استفاده کنه و گیم پلی ایی در حد DMC3 بوجود بیاره

100 نفر اولی که توی Xboxlive اچیومنتهای 1000 رشون رو به ثبت رسوندن رو دعوت کنن :دی.
این خبر صحت داره؟! لینکی چیزی که رسمی باشه هست؟ نه صحبتهایه تو فرومها
فقط مربع زدن هم مهارت میخام مگه:-/
نه!!! با موس کلیک کردن مهارت میخواد (تو بازی استراتژیک) یا × نگهداشتن مهارت میخواد (تو ریسینگ) یا با آنالوگ بازی بلدی مهارت میخواد (تو FPS) یا تو Exam کردن همه چی مهارت میخواد (تو ادونچر)!!!!!!!
چه نظری بود واقعاً؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

• Like
Reactions: shefer
به منم گفتن بیا ولی من به علت مشغله ی زیادی که داشتم گفتم به همونی که ایمیلو فرستادن براش، بگن :-"
حرکت پسندیده ایه واقعا! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or