Ninja Gaiden 2 خشن تر از همیشه !!

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
سلام .

خب مثل اینکه این دفعه میزان خشونت این بازی خیلی خیلی زیاد شده :دی .

به نقل از سایت Darkzero بازی بسیار زیبای Ninja Gaiden 2 برای افراد با سنین 18 سال به بالا مجاز خواهد بود !
BBFC امروز رسما اشکار کرد که این بازی به صورت قطعی با درجه سنی +18 عرضه خواهد شد . لازم به ذکر هست که در بین سری Ninja Gaiden بازی Ninja Gaiden 2 که قرار هست تا مدتی دیگر منتشر شود بالاترین درجه سنی را به خود اختصاص داده است .
بازی Ninja Gaiden Black و Ninja Gaiden Sigma با درجه سنی +15 منتشر شده بودند . همچنین PEGI به نسخه اورجینال XBox از این بازی که در سال 2004 منتشر شده بود درجه سنی 16 را اختصاص داده بود .

خب حالا این به چه معنی میتونه باشد ؟!!

به این معنیه که این بازی دارای contains strong و bloody violence میباشد .
البته این احتمال ( البته از احتمال بیشتر :دی ) هم هست که این بازی در استرالیا توسط OFLC ممنوع بشه . در استرالیا بازی با این وضعیت کاملا ممنوع هست .
اگه یادتون باشه این موضوع سر Ninja Gaiden Black هم اتفاق افتاد و عرضه ی این بازی در این کشور ممنوع شد .
در امریکا هم سه قسمتی که از بازی Ninja Gaiden در گذشته منتشر شده بود از ESRB درجه M را گرفته بودند بنابراین پیش بینی میشود این بازی هم مانند قسمت های قبلی خود با درجه سنی M در امریکا منتشر خواهد شد .
بهتره بدونید این بازی بدون هیچ سانسوری عرضه خواهد شد . پس خوشبختانه نگرانی در این مورد نداشته باشید .

ninjagaiden2kz.jpg

موفق باشید .
مهدی ...

این بازی کولاک به پا خواهد کرد و در آن خون به پا خواهد شد!

خوشحالم که یکی دیگر از بهترین بازی های 2008 یک عموان خشن و شدیدا M ه! تا کنون یک بازی نامزد Game of the Year عرضه شده که اون هم M ه (GTA4).
در میان بازی های عرضه نشده، بجز Little Big Planet ، Spore و StarCraft 2 ، همه عناوین تاپ M هستند:

MGS 4
Fallout 3
Ninja Gaiden 2
Fable 2
Resistance 2
Gears of War 2
Prototype
Killzone 2
و
Brutal Legend

زنده باد بازیهای Mature :cheesygri

خوشحالم که یکی دیگر از بهترین بازی های 2008 یک عموان خشن و شدیدا M ه! تا کنون یک بازی نامزد Game of the Year عرضه شده که اون هم M ه (GTA4).
در میان بازی های عرضه نشده، بجز Little Big Planet ، Spore و StarCraft 2 ، همه عناوین تاپ M هستند:

MGS 4
Fallout 3
Ninja Gaiden 2
Fable 2
Resistance 2
Gears of War 2
Prototype
Killzone 2
و
Brutal Legend

من بعید میدونم brutal legend درجه M باشه. اصلا tim schafer تا حالا بازی با درجه M ساخته؟

من بعید میدونم brutal legend درجه M باشه. اصلا tim schafer تا حالا بازی با درجه M ساخته؟
بازیهای Tim Schafer به خودی خود مهم و جزو بهترین ها هستند اما نکته ای که باعث شده این بازی از مهم هم مهمتر شده و به نظر من به بزرگتریم بازی 2009 تبدیل شود، همان درجه سنی بالا و M است چرا که شفر خود گفته که یک بازی شدید Offensive و درجه بالا و پر از خشونت و عناصر دیگر می سازیم و صد البته به همراه طنز معروف و بی رقیب شفر. فک کنم آقای شفر می خواهند به ناجیه South Park وارد شوند :cheesygri
این تریلرشه که ازش خون می چکه!
http://www.gametrailers.com/player/26524.html

MGS 4
Fallout 3
Ninja Gaiden 2
Fable 2
Resistance 2
Gears of War 2
Prototype
Killzone 2
و
Brutal Legend

بازی M نیست بلکه AO خواهد بود. توی خبر ذکر شده.

البته یاشار جون سرعت فریم، هوش مصنوعی فوق العاده، تنوع عالی اسلح ها، گیم پلی بینظیر و سرعت دیوانه وار + خشونت باب دندون ایرانی ها ( :دی) باعث میشه Ninja Gaiden ها مخصوصا Ninja Gaiden II یکی غیر قابل گذشت ترین عنوان 2008 بشه.

پ.ن. دلیل موجهی برای خریدن Xbox360.

salam

البته یاشار جون سرعت فریم، هوش مصنوعی فوق العاده، تنوع عالی اسلح ها، گیم پلی بینظیر و سرعت دیوانه وار + خشونت باب دندون ایرانی ها ( :دی) باعث میشه Ninja Gaiden ها مخصوصا Ninja Gaiden II یکی غیر قابل گذشت ترین عنوان 2008 بشه.

واقعا فریدون جان عالی گفتی .... همین یک بازی باعث میشه که آدم اونقدر میل داشته باشه که xbox360 رو بخره:love: ....

یعنی چطوری میخوان داستانشو ادامه بدن:biggrin1:؟؟؟:-" چون توی سیگما تقریبا تموم شد دیگه ....(کسی اطلاعی داره از ادامه داستانش ؟؟)

الان دارم Ign رو میبینم نوشته شده:

Features: 480p Support, Dolby Digital, Dolby Digital 5.1, Memory Unit

ای کاش که رزولیشن 1080p رو هم ساپورت کنه تا بتونیم از نهایت کیفیت برخوردار بشیم:biggrin1::love: فریدون جان یک زنگی بزن بگو بکننش 1080p :biggrin1:...

پ.ن : مهدی جان ممنون بابت خبر

واقعا فریدون جان عالی گفتی .... همین یک بازی باعث میشه که آدم اونقدر میل داشته باشه که xbox360 رو بخره:love: ....

یعنی چطوری میخوان داستانشو ادامه بدن:biggrin1:؟؟؟:-" چون توی سیگما تقریبا تموم شد دیگه ....(کسی اطلاعی داره از ادامه داستانش ؟؟)

الان دارم Ign رو میبینم نوشته شده:

Features: 480p Support, Dolby Digital, Dolby Digital 5.1, Memory Unit

ای کاش که رزولیشن 1080p رو هم ساپورت کنه تا بتونیم از نهایت کیفیت برخوردار بشیم:biggrin1::love: فریدون جان یک زنگی بزن بگو بکننش 1080p :biggrin1:...

پ.ن : مهدی جان ممنون بابت خبر

چی بگم والا. وقتی FPS بازی 60 ثابت هست، 1080p بدون یا نبودن زیاد اهمیت نداره. البته یا باید Rez رو داشت یا 60fps رو :biggrin1:. هر دوتاش باش هم یکم یه جوریه:-".

بازی M نیست بلکه AO خواهد بود. توی خبر ذکر شده.
این دیگه کارش از خوت به پا می شه گذشته :cheesygri

با تک تک حرف هایت موافقم. هوش مصنوعی جالب دشکمنان به ویژه آنهایی که عضوی از بدن شان کنده می شود به همراه کنترل بی رقیب و خشونت افسانه ای باعث شده که بعد از Fallout 3 و Fable 2 (این دو هم RPG هستند هم M که برای من از همه چیز مهمترن ) ، این بازی (نینجا گایدن 2 )، Most Anticipated گیم سال برایم باشد. 2009 هم که ... به به... به به... Splatterhouse ، Brutal Legend و به امید خدا Heavy Rain و Killer Instinct 3...

چی بگم والا. وقتی FPS بازی 60 ثابت هست، 1080p بدون یا نبودن زیاد اهمیت نداره. البته یا باید Rez رو داشت یا 60fps رو :biggrin1:. هر دوتاش باش هم یکم یه جوریه:-".
TV من که 720p بیشتر نمی کشه برای همین گرافیک عالی و فریم ریت 60 این بازی برایم کافیست :cheesygri

در مورد داستان من هیچیز نمی دانم اما همین که خون به پا می شود حداقل برای من کافیست :cheesygri

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or