NieR جدید تقریبا به صورت کامل توسط استدیوی سازنده Bayonetta ساخته میشود.

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
sy3yq.jpg

E3 امسال شگفتی های بزرگی به همراه داشت که آن را به یکی از فراموش نشدنی ترین مراسم های تاریخ صنعت گیم تبدیل کرد. اما در کنار رونمایی های بزرگی چون TLG, Shenmue 3, FF VII Remake و Geow 4 شاید اغراق نکرده باشیم اگر بگوییم که تایید دنباله NieR آن هم با همچین تیم سازنده ای و به صورت انحصاری برای PS4 غیر قابل پیش بینی ترین اتفاق E3 امسال بود. تیم سازنده ای که آنچنان بزرگ نمایی نیست اگر بگوییم بر روی کاغذ ترکیبی از بهترین های موجود در صنعت بازیسازی ژاپن امروز را شامل و اصطلاحا به عنوان "تیم رویایی" خطاب میشوند*.

بعد از این معرفی شاید بزرگترین سوالی که برای هواداران این عنوان پیش آمده باشد این است که دقیقا به چه صورت این تیم کنار همدیگر کار میکنند و بازی را کدام استدیو خواهد ساخت؟ آقای Taura در آخرین مصاحبه اش با Gamespot به این سوال جواب داده است.
بله ساخت بازی تقریبا به صورت کامل اینجا در Platinum Games (در شهر Osaka) و در دفتر ما در Tokyo انجام میگیره.

او ادامه داد:
و البته ما از Square Enix هم (در ساخت بازی) کمک میگیرم و Composer نسخه اول هم برگشته تا آهنگ های جدیدی برای این نسخه بسازه. همچنین، طراحی شخصیت ها توسط آقا Akihiko Yoshida صورت میگیره که الان در CyDesignation کار میکنه، پس ما از شرکتای دیگه هم کمک میگیریم. اما اکثریت ساخت بازی (توسط ما و) در Platinum Games انجام میشه.

آقای Taura پیشینه زیادی با بازیای اکشن داره که به گفته خودش اون رو مجبور میکنه تا:
سیستم مبارزاتی بسازیم که از نسخه اول جذابتره ولی با داستان بازی هم ترکیب بشه.
همچنین ما میدونیم که این نسخه قراره همچنان عجیب باشه.

NieR یک عنوان صرفا اکشن نیست و یه RPG هم هست، این موضوعیه که چالش های جدیدی برای آقای Taura به وجود آورده:
این اولین باره که دارم روی یه بازی RPG کار میکنم، که (این RPG بودن بازی) عناصر جالب زیادی رو با خودش به (پروسه ساخت بازی) آورده.

(RPG بودن بازی و سیستم های اون باعث شد تا) من در هنگام ساخت و طراحی از اون کلی لذت ببرم.

نسخه اول NieR عنوانی فوق العاده عجیب و خاص بود که در دنیای سری بازیهای Drakengard اتفاق میوفتاد و به عنوان یک Spin-Off برای سری اصلی به حساب میومد. عنوانی که شاید در نگاه اول بسیار ضعیف و معمولی به نظر بیاد ولی هرچه بیشتر در دنیای اون قدم بذارید دل کندن از اون براتون سخت تر میشه و غرق در دنیا، شخصیت ها، داستان و موسیقی فوق العاده زیبای اون میشید. همین خصوصیات NieR بود که باعث شد با وجود انتقاد های شدید منتقدا، یک فن بیس بسیار وفادار برای خودش پیدا کنه. حالا با ترکیب نقاط قوت نسخه اول با یکی از بزرگترین غول های اکشن سازی یعنی Platinum Games میشه انتظار داشت تا NieR New Project (این هنوز اسم نهایی نیست) به یکی از بزرگترین و خاص ترین عناوین این نسل تبدیل بشه.

همچنین دیروز SE از برنامه های خودش برای Paris Game Show که حدودا دو هفته دیگه برگزار میشه رونمایی کرد که در بین عناوینی که به نمایشگاه میاره میشد اسم NieR New Project رو هم دید.

NieR New Project قراره در تاریخی نامعلوم به صورت انحصاری برای کنسول PS4 عرضه بشه.

Yusuke Saito - تهیه کننده - برخی عناوین قبلی: Nier - Dragon Quest X

Akihiko Yoshida - طراح شخصیت ها - برخی عناوین قبلی: FF XIV - FF XII - FF Tactics - Braverly Second - Little Noah - Vagrant Story

Takihisa Taura - طراح بازی - برخی عناوین قبلی: Metal Gear Rising Revengeance - Anarchy Reigns

Keiichi Okabe - آهنگ ساز و Composer - برخی عناوین قبلی: Tekken - Nier - Drakengard - نمونه کارهای فوق العاده ایشون در همین سری: NieR Last Ending - Drakengard 3 Last Song - Song of the Ancients

Yoko Taro - کارگردان - برخی عناوین قبلی: Drakengard - Nier

منبع

واقعن شماره قبلی جز 5 تاپ نسل پیش برام.

عنوانی که بازم بهم ثابت کرد متا و منتقد و ... رو تو بازیهای ژاپنی نباید حسابشون کرد.
موسیقی های بازی هنوزم برام جذاب و محشر هستند.

خدا رحم کنه .واقعا خبر نگران کننده ای است.بازی رودادن دست یک شرکتی که فقط برای وی یو بازی ساخته.از همین الان شکست بزرگی در انتظار نیر است

اینقدر این بازی رویاییه که هنوز که هنوزه کامل نمیتونم باورش کنم. خداییش حتی منم نمیتونستم همچین ترکیب فوق العاده ای رو قبل از معرفی بازی تصور کنم. خیلی خیلی خوبه. بهترین پلاتینیوم در کنار بهترین Drakengard :bighug:

شدیدا توصیه میکنم اون آهنگایی که آخر متن گذاشتم رو بگیرید، خصوصا Song of the Ancients که فوق العادست :x

اینقدر این بازی رویاییه که هنوز که هنوزه کامل نمیتونم باورش کنم. خداییش حتی منم نمیتونستم همچین ترکیب فوق العاده ای رو قبل از معرفی بازی تصور کنم. خیلی خیلی خوبه. بهترین پلاتینیوم در کنار بهترین Drakengard :bighug:

شدیدا توصیه میکنم اون آهنگایی که آخر متن گذاشتم رو بگیرید، خصوصا Song of the Ancients که فوق العادست :x
نمیدونم کی پشت قضیه بوده و پی کار رو گرفته ولی کار هرکی هست واقعا دمش گرم (کسی که باعث و بانی ساخت بازی شده ). مدت هاست این همه آدم تو Gaff دارن داد میزنن بابا این Yoko Taro خیلی با استعداده داستان و جو بازیهاش خیلی خفنن خیلی سطح بالایی دارن چرا سرمایه گذاری نمیشه روش و اسکوئر همش یه Budget کم در اختیارش میزاره ولی هیچ وقت فکر نمیکردم بیان انقدر بهش بها بدن و پلاتینیوم رو بدن براش بازی رو بسازه .
خیلی خوشحالم که یک عده میتونن حتی به خاطر اسم پلاتینیوم هم که شده بازی رو تجربه کنن ببینن این Taro چه مغزیه تو بازی سازی . اون موقعی که ملت از داستان و موزیک بازی Mind Blown میشن رو خیلی دوست دارم ببینم .
جدای همه اینا Emi Evans خواننده سری هم هست با اون صدای خفنش واقعا صداش آرامش بخشه آدم رو میبره تو فضا .

last ending زمینم زد...
فوقولاده بودن آهنگا
این بازی بنظرم میتونه یه بازی خیلی خوب بشه با توجه به تیم سازندش
یه نکته اسکویر دیروز لاین آپشو گذاشته بود neir رو بصورت neir new project ی کرده بود.
ینی ممکنه اسپین آف باشه و نسخه دوم نباشه؟!

last ending زمینم زد...
فوقولاده بودن آهنگا
این بازی بنظرم میتونه یه بازی خیلی خوب بشه با توجه به تیم سازندش
یه نکته اسکویر دیروز لاین آپشو گذاشته بود neir رو بصورت neir new project ی کرده بود.
ینی ممکنه اسپین آف باشه و نسخه دوم نباشه؟!
آره آریان آهنگاش حرف ندارن. من از آهنگایی که برای Drakengard 3 ساخته هم وحشتناک خوشم میاد (خصوصا تم شخصیتا) ولی بدبختی اینه که نمیشه دقیقا اون ورژنی که میخوای رو گیر بیاری :(
نه فکر کنم تایید کردن که بازی بعد از داستان NieR و بعد از پایان D توی زمان آینده اتفاق میوفته که یعنی:
همه شخصیتای بازی حتی دخترش Nier رو فراموش کردن و وجودش از دنیا پاک شده :(:(( اون آخر سر که Kaine به گلی که Nier بهش داده دست میگیره و با وجود اینکه چیزی یادش نمیاد ولی حس میکنه یه اتفاقی افتاده.... وای خدا اون صحنه فوق العاده بود :((:((:((
از اونجایی که امکان دسترسی به این بازی رو ندارم جایی هست تو فروم یا سایت های خارجی lore دارکنگارد رو خوب توضیح داده باشه؟
والا بهترین جا فکر کنم Wikia بازیا باشه:
Drakengard Wiki - Wikia
NIER Wiki - characters, locations, enemies, quests and more - Wikia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or