Next Battlefield

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد . این نسخه قرار تماما بر اساس فیدبک کامیونتی توسط پروژه Battlefield Labs ساخته بشه . این پلیر ها خواهند بود که با دادن فیدبک گیم پلی بازی رو شکل
خواهند داد . برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
گرافیکش که خیلی خوب میزنه و تو این چند ثانیه شلوغی محیط و هیجان و کیفیت فیزیک و صداگذاری عالیه.
باید تریلر کامل تری بیاد تا بشه بهتر نظر داد ولی امیدوارم بازی اینبار یه کمپین خوب همراهش باشه و دوباره شاهد یه رقابت سنگین تو این سبک باشیم

اول فک کردم ریمیک بتل ۳ه :| :D چقدر وایب اونو داشت!
کمپین برام مهم نیست فقط جان جدتون مولتی پلیر در حد بتل ۳ و ۴ بسازید. بدون بپر بپر و تکنولوژی مدرن و HE/SHE و کوفت و زهرمار. من استوری هیچ بتلی یادم نمیاد ولی بهترین دوران گیمری آنلاینم تو سرورای این سری گذشته.
تیزرش وایب خوبی میداد. امیدوارم این حجم از تست و فیدبک جواب بده و بعد مدتها یه شوتر نظامی آدمیزادی داشته باشیم تا لااقل CODها هم به خودشون بیان. شاید فرصت آخر دایس هم باشه دیگه.
بتل ۲۰۴۲ بعد کلی ساپورت و آپدیت همچنان حس بتل قدیمیارو نمیده. ای کاش بفهمن باید موقع ریلیز بازی خوب بدن نه که بعد یسال و اندی تازه یادشون بیفته بتل ینی چی.

تخریب پذیری عجب چیز پدر و مادر داریه :Dاون صحنه اخر که شلیک میکنه به ساختمون کلش شروع میکنه ریختن اگه محدود به تک و توک ساختمون نباشه، چقدر حال بده! حال و هواشم بنظر کاملا جدی و سنگین میزنه! خوبه دیگه ای کاش مجبور نباشم برا ارضای عطش FPS سراغ اون کد مسخره برم که بعد MW 2019 افتاده تو سرازیری مسخره بازی! مولتیش رسما مکس پین اول شخصه.
این وسط بزنه تو SOP بعدی سونیم یه کیلزون/رسیتنس دارک و خفن رو کنه که دوران خوش نسل ۷ تداعی شه.

دوستان گول این حرکت وایب بتل ۳ رو نخورید چون قشنگ همه مون رفتیم اون سمتی پس کاسه ای زیر نیم کاسه است !
حتی اهنگ هم همونه !

کلا از اول کار که میگم بد است مگر خلافش بعد انتشار ثابت شه ولی اخه این چه حرکتیه که بر اساس فیدبک بسازیم !!!
مگر شماها کارگردان و طراح و غیره ندارید ؟
یعنی اینقدر کفگیر ته دیگه خورده که ملت بیان بگن فلان کارو بکن یا نه ؟
اصلا این کار غیرمنطقیه ! الان کسی که پیاده بازی میکنه میگه چرا تانک قویه، اونی که زرهی بازی میکنه میگه چرا همه دارن رو من لاک میکنن اونی هم که تو اسمونه از همه طرف می ناله بعد قراره شما بیاید بگید کدوم یکی بهتره یا بدتر ؟ اش با هزارتا اشپز !!!

🗣EA از برنامه آزمایشی Battlefield Labs را برای مشارکت جامعه بازیکنان در توسعه بازی راه‌اندازی کرده است.

🗣این برنامه شامل تست حالت‌های کلاسیک Conquest و Breakthrough و برخی ویژگی‌های جدید است و بازیکنان باید برای شرکت در آن یک توافق‌نامه عدم افشا (NDA) امضا کنند.

🗣توسعه بازی بر عهده Battlefield Studios است که شامل چهار استودیوی DICE، Ripple Effect، Motive و Criterion می‌شود.

🗣استودیوی Ridgeline Games که روی یک کمپین داستانی کار می‌کرد، سال گذشته تعطیل شد و این وظیفه به Criterion سپرده شد.

🗣الکترونیک آرتز هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای بازی جدید اعلام نکرده اما قصد دارد پس از بررسی نتایج Battlefield Labs و وضعیت انتشار بازی‌های ۲۰۲۵ تصمیم‌گیری کند.

🔥استودیوی Battlefield Studios اکنون شامل DICE، Criterion، Motive و Ripple Effect می‌شود

⏺رهبری سری Battlefield بر عهده وینس زامپلا (رئیس Battlefield) و بایرون بید (مدیر کل Battlefield) است. بایرون بید پیش‌تر مدیر کل Call of Duty بوده است.

--------------------------------------------------

این تریلر اگر به واقعیت بپیونده یعنی بازی اصالت داره.یعنی بتلفیلد خودش خواهد بود بدون الگو برداری از هیچ عنوان دیگه ای.چیزی که سال هاست بهش نیاز داره ولی متاسفانه افتاده بود روی دور به شدت باطل و سقوط.فعلا باید امیدوار بمونیم تا نمایش های کامل تر

دوستان گول این حرکت وایب بتل ۳ رو نخورید چون قشنگ همه مون رفتیم اون سمتی پس کاسه ای زیر نیم کاسه است !
حتی اهنگ هم همونه !

کلا از اول کار که میگم بد است مگر خلافش بعد انتشار ثابت شه ولی اخه این چه حرکتیه که بر اساس فیدبک بسازیم !!!
مگر شماها کارگردان و طراح و غیره ندارید ؟
یعنی اینقدر کفگیر ته دیگه خورده که ملت بیان بگن فلان کارو بکن یا نه ؟
اصلا این کار غیرمنطقیه ! الان کسی که پیاده بازی میکنه میگه چرا تانک قویه، اونی که زرهی بازی میکنه میگه چرا همه دارن رو من لاک میکنن اونی هم که تو اسمونه از همه طرف می ناله بعد قراره شما بیاید بگید کدوم یکی بهتره یا بدتر ؟ اش با هزارتا اشپز !!!
وقتی میری رزومه سازنده بتل ۲۰۴۲ رو درمیاری میفهمی طرف بازی موبایل میساخته، پس همون بهتر که خود پلیرا تو ساخت بازی نقش داشته باشن! ایرادش چیه؟! بعدشم همه اینا زیر نظر زامپلا داره اتفاق میفته که تنها آدم حسابیه کل نفرات سازنده بتل فعلی به شمار میره.
یکی دو نفرم که نیستن. طبق شایعات یکی از بزرگترین پلی تستهای تاریخ داره براش انجام میشه. به حرف همین کامیونیتی گوش دادن که بتل ۲۰۴۲ از اون وضع فاجعه به قابل تحمل تغییر کاربری داد.
شمام یه ۲ دقیقه صبر کن بذار بتا بیاد بعد. بحث عدم بالانس پیاده، زرهی و نیرو هوایی از روزی که یادم میاد بود و هیچوقت هیچ سمتی رو راضی نکرد. :D
مهم اینه بازی اصالت و هویت داشته باشه و کلون باقی شوترا نباشه و مهمتر از همه هرچی باشه جز V و 2042. باقی مسائل حل شدنیه.

اول فک کردم ریمیک بتل ۳ه :| :D چقدر وایب اونو داشت!
کمپین برام مهم نیست فقط جان جدتون مولتی پلیر در حد بتل ۳ و ۴ بسازید. بدون بپر بپر و تکنولوژی مدرن و HE/SHE و کوفت و زهرمار. من استوری هیچ بتلی یادم نمیاد ولی بهترین دوران گیمری آنلاینم تو سرورای این سری گذشته.
تیزرش وایب خوبی میداد. امیدوارم این حجم از تست و فیدبک جواب بده و بعد مدتها یه شوتر نظامی آدمیزادی داشته باشیم تا لااقل CODها هم به خودشون بیان. شاید فرصت آخر دایس هم باشه دیگه.
بتل ۲۰۴۲ بعد کلی ساپورت و آپدیت همچنان حس بتل قدیمیارو نمیده. ای کاش بفهمن باید موقع ریلیز بازی خوب بدن نه که بعد یسال و اندی تازه یادشون بیفته بتل ینی چی.
اره مپش به grand bazar و karkand میخوره موزیکش هم که BF3 بود. برگشت به دوران طلایی شاید ؟

این bf labs هم میخوره CTE زمان بتل چهار باشه. اینجوریه که پلیر ها قبل از ریلیز محتوای جدید یا اینجا فک کنم خوده بازی تو سرور های تست بازی میکنن و فیدبک میدن خیلی خوبه برگشته.

• Like
Reactions: Destro and MyJinx
حالا من که زیاد فن بوی بتلفیلد نیستم و صرفا جهت فان بازی میکردم ولی چیزی که خیلی مضخرف بود در مورد bf2042 این اپتیمایز نبودنش بود
من تو سیزن ۳ میتونستم بدون مشکل 64v64 بازی کنم با ۸۰-۱۰۰ فریم
بعدش که سیزن ۴ رو دادن اون time nudge مضخرف کاری کرد که دیگه نتونستم هیچوقت 64v64 بازی کنم
حتی بعضی اوقات تو 32v32 هم رخ میداد و عملا نمیتونستی بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or