New Prince of Persia for 2008

سلام مثل اینکه درسته .:eek:
البته نوشته هنوز اعلام نشده برای چهکنسولهایی میاد و بازی بین اپریل 2008و مارچ 2009 میاد و هنوز معلوم نشده کدوم استدیو قراره این بازی رو بسازه

IGN

The financials do not state what platforms will be home to the new Prince of Persia.

IGN : Prince of Persia Next-Gen Main Page
NOTE: This game has been confirmed as a title in production, but exact platform releases have not been confirmed
BaziCenter
پلتفورم این بازی شامل PS3 -360-Wii-PC هست

BaziCenter
براى تمام كنسولها ساخته ميشود

IGN خودشو پاره کرد گفت هنوز مشخص نیست پلتفورمش ! :دی
Release Date ـش هم هنوز TBA 2008 هستش ... :دی

بار علمی پست چقدر شدید شد
39.gif

آخرین ویرایش:
ظاهرا تیم سازنده Prince of Persia: Sands of Time
که رو Assassin's Creed کار کرده بودن می خوان رو این عنوانم کار کنن :
The team that created the critically acclaimed Prince of Persia: Sands of Time worked on Assassin's Creed

ظاهرا تیم سازنده Prince of Persia: Sands of Time
که رو Assassin's Creed کار کرده بودن می خوان رو این عنوانم کار کنن :
شما چرا بقیه اش رو نخوندی؟
The team that created the critically acclaimed Prince of Persia: Sands of Time worked on Assassin's Creed. It's unknown which of Ubisoft's development studios is working on the new Prince title.

هنوز معلوم نشده کدوم استدیو قراره این بازی رو بسازه
مطمئنا استادیو منترال بهترین گزینه خواهد بود.و بازی هم به این زودی ها منتشر نمیشه!همون فبریه یا مارچ 09 می تونه خوب باشه ولی به شخصه دوست دارم این قسمت در اواسط یا اواخر 09 منتشر بشه!!!!!!!!!

شما چرا بقیه اش رو نخوندی؟
The team that created the critically acclaimed Prince of Persia: Sands of Time worked on Assassin's Creed. It's unknown which of Ubisoft's development studios is working on the new Prince title.

مطمئنا استادیو منترال بهترین گزینه خواهد بود.و بازی هم به این زودی ها منتشر نمیشه!همون فبریه یا مارچ 09 می تونه خوب باشه ولی به شخصه دوست دارم این قسمت در اواسط یا اواخر 09 منتشر بشه!!!!!!!!!
من اون تیکه آخر حرفو نظر خودم گفتم :p و به متن خبر توجه نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or