Neverwinter Nights MMO در حال ساخت است !؟

Death Proxy

مدیر انجمن
چند هفته پیش اطلاعاتی منتشر شد که یکی از استدیوهای Atari یعنی Cryptic Studios در حال کار بر روی یکی از سری عناوین اتاری است. اکنون اطلاعات جدید و بیشتری در این رابطه منتشر شده است.
یکی از منابع معتبر خبری اعلام کرده است که این استدیو در حال ساخت عنوانی MMO بر طبق سری بازی های NWN است و این بازی قرار است در سال 2011 عرضه شود. طبعا به خاطر اینکه این عنوان هنوز رسما معرفی نشده است اطلاعات دقیقی در رابطه با ان موجود نیست. همچنین در گذشته اعلام شده بود که Cryptic Studios به جز ساخت Champions Online و Star Trek Online در حال کار بر روی عنوانی دیگر نیز هست. NWN عنوانی در سبک RPG است که از قوانین D&D پیروی میکند و اولین شماره از ان در سال 2002 توسط Bioware ساخته شده بود.

6a00d8341bfc7553ef01156ff03212970c-320wi

در صورتی که رسما اعلام شود که این عنوان MMO در حال ساخت است احتمالا Atari موفقیت خوبی را با توجه به Fan-Base این عنوان کسب خواهد کرد. همان طور که میدانید هنوز هم اتاری در زمینه سود دهی با مشکل مواجه است و چنین عنوانی میتواند با مخاطب های زیاد سود فراوانی را به این شرکت سرازیر کند.

سلام

این Cryptic Studio همون استودیویی نیست که بازی City of Heroes رو درست کرده بود که MMO بود ؟ که زیر نظر NC Soft کار می کرد ؟

مگه این استودیوی رفته زیر نظر Atari ؟

فقط یه دعا میتونم بکنم ... خدایا این بازی پر از باگ نباشه !

اگه همین استودیوی که روی City of Heroes کار کرده بوده روش کار کنه چیز بدی نباید در بیاد.
البته باید می دادن دست همون استودیوی مادر یعنی BioWare افسانه ای که الان یه MMO داره میسازه. اون کارش رو خیلی خیلی خوب بلده.

شکر خدا دست Obsidian ندادن.

در ضمن :

پ.ن : باید بزارن زمانی بدن که WoW از صحنه روزگار محو شده باشه. چون WoW تقریبا یا شاید کاملا همه MMO باز ها رو به خودش چسبونده. تقریبا تمام MMO ها بعد از 1 سال محو می شن.

یا علی ...

این Cryptic Studio همون استودیویی نیست که بازی City of Heroes رو درست کرده بود که MMO بود ؟ که زیر نظر NC Soft کار می کرد ؟

مگه این استودیوی رفته زیر نظر Atari ؟
اره محمد رضا جان همونی هست که City of Heroes رو ساخته فکر کنم 5 6 ماهی هست که زیر نظر اتاری کار میکنه

باید بزارن زمانی بدن که WoW از صحنه روزگار محو شده باشه. چون WoW تقریبا یا شاید کاملا همه MMO باز ها رو به خودش چسبونده. تقریبا تمام MMO ها بعد از 1 سال محو می شن.
ببین تو اگه تا آخر عمرت هم وایسی این بازی از صفحه ی روزگار محو نمیشه ... ببخشید مگه سازندش مغز خر خورده !؟
من

باید بزارن زمانی بدن که WoW از صحنه روزگار محو شده باشه. چون WoW تقریبا یا شاید کاملا همه MMO باز ها رو به خودش چسبونده. تقریبا تمام MMO ها بعد از 1 سال محو می شن.

یا علی ...
البته خوب ممکنه کسی از wow خوشش نیاد یا بعد از مدتی زده بشه :cheesygri
مثلا الان GW حدودا 3-4 سالی از عمرش میگذره اما طرفدار زیاد داره

البته خوب ممکنه کسی از wow خوشش نیاد یا بعد از مدتی زده بشه :cheesygri
مثلا الان GW حدودا 3-4 سالی از عمرش میگذره اما طرفدار زیاد داره

سلام

GW و WoW یه فرق عمده دارن >>>>>>>> With No Fees OR With Fees <<<<<<<<<

البته به این تاپیک ربطی نداره GW یه بازی With No Fees هستش. ولی WoW باید هر دو ماه پول بسلفی. الان بازی هایی که برای اون نیاز به شارژ هست و توی این یکی ، دو ساله اومده Warhammerـه و Age of Conan ( اونایی که من یادمه ) ، هیچ کدوم از اینا قابل مقایسه با WoW نیست. چند وقت پیش Warhammer رو گذاشته بودن برای Trial که تست کردم. یادمه سیاوش هم تست کرده بود. وقتی با هم صحبت کردیم هر دومون متفق القول گفتیم ، فاصله WoW و WAR زمین تا اسمونه. اصلا قابل مقایسه نیست. AoC رو هم من بازی کردم. ایضا...

البته اگه NWN MMO رو مثل GW بدن بیرون که بعید می دونم. (اون شارژ بازی های MMO خیلی خوب جیب استودیوش رو پر می کنه ) اون وقت در برابرWoW فکر نمی کنم بتونه کاری بکنه. در داستان و گیم پلی NWN Original هیچ شکی نیست. ولی این WoW و Blizzard انقدر خوش فکرن که هر کاری بقیه بخوان بکنن ،این WoW قبلا کرده . خودشون رو بکشن میشه یه چیزی شبیه WoW. گیم پلی بی نظیر ، محیط درگیر ، Raid هایی که می نمی دونم این فکر از کجا برای ساختش اومده، داستانی قدیمی و گیرا، اینها تنها چند دلیل خیلی کوچیک برای این WoWـه.

امیدوارم بدونن می خوان چی کار کنن. (تقلید کاری هستش که آخر و عاقبت نداره براشون ).اوضاع مالی Atari هم که همچین تعریفی نداره. امیدوارم تحت فشار قرار نگیرن برای اینکه بازی رو زود بدن بیرون. که گند می خوره توش.

ببینم من چند وقته از دنیا عقبم. هنوز Phil Harrison مدیر Atari هستش یا بر کنارشده ؟

یا علی ...

سلام

GW و WoW یه فرق عمده دارن >>>>>>>> With No Fees OR With Fees <<<<<<<<<

البته به این تاپیک ربطی نداره GW یه بازی With No Fees هستش. ولی WoW باید هر دو ماه پول بسلفی. الان بازی هایی که برای اون نیاز به شارژ هست و توی این یکی ، دو ساله اومده Warhammerـه و Age of Conan ( اونایی که من یادمه ) ، هیچ کدوم از اینا قابل مقایسه با WoW نیست. چند وقت پیش Warhammer رو گذاشته بودن برای Trial که تست کردم. یادمه سیاوش هم تست کرده بود. وقتی با هم صحبت کردیم هر دومون متفق القول گفتیم ، فاصله WoW و WAR زمین تا اسمونه. اصلا قابل مقایسه نیست. AoC رو هم من بازی کردم. ایضا...

البته اگه NWN MMO رو مثل GW بدن بیرون که بعید می دونم. (اون شارژ بازی های MMO خیلی خوب جیب استودیوش رو پر می کنه ) اون وقت در برابرWoW فکر نمی کنم بتونه کاری بکنه. در داستان و گیم پلی NWN Original هیچ شکی نیست. ولی این WoW و Blizzard انقدر خوش فکرن که هر کاری بقیه بخوان بکنن ،این WoW قبلا کرده . خودشون رو بکشن میشه یه چیزی شبیه WoW. گیم پلی بی نظیر ، محیط درگیر ، Raid هایی که می نمی دونم این فکر از کجا برای ساختش اومده، داستانی قدیمی و گیرا، اینها تنها چند دلیل خیلی کوچیک برای این WoWـه.

امیدوارم بدونن می خوان چی کار کنن. (تقلید کاری هستش که آخر و عاقبت نداره براشون ).اوضاع مالی Atari هم که همچین تعریفی نداره. امیدوارم تحت فشار قرار نگیرن برای اینکه بازی رو زود بدن بیرون. که گند می خوره توش.

ببینم من چند وقته از دنیا عقبم. هنوز Phil Harrison مدیر Atari هستش یا بر کنارشده ؟

یا علی ...

اینم حرفیه :cheesygri
خیر Harrison برکنار بشد.
البته شنیدم یه بازی داره میاد از همین ncSoft به اسم Aion که خیلی از طرفداران wow هم خیلی باش حال کردند :-"

تنها MMO كه مي تونه به سلطنت WOW پايان بده Star Wars : The Old Republic هست كه بد جوري ازش تعريف مي كنند و با توجه به فن بيس ميليوني مي تونه خيلي موفق باشه.

تنها MMO كه مي تونه به سلطنت WOW پايان بده Star Wars : The Old Republic هست كه بد جوري ازش تعريف مي كنند و با توجه به فن بيس ميليوني مي تونه خيلي موفق باشه.
البته wow چیزی نیست که با یه MMO از star wars نابود شه :دی (البته ممکنه از نظر محبوبیت خیلی محبوبیتش از سری warcraft بیشتر باشه اما فکر نکنم هیچ mmo بتونه به WoW برسه (حداقل فعلا :دی))
قبل از اینکه Age Of Conan و Warhammer هم منتشر بشند خیلی ها همین حرف رو میزدند اما خوب اینطور نشد

خب من همنطوري نميگم :biggrin1: ما فن بيس را هم بذاريم كنار به قدري پيش نمايش هاي اين بازي عالي بوده كه Kotaku نوشته اين بازي تنها بازي بي نقصي هست كه ما ديدم. همه كاركتر هاي سري SW از كوچيك و بزرگ براي خودشون شدند يك Race و داستان هاي همشون با هم متفاوت. حتي قدرت هاشون. جالبه تريلر CG بازي وقتي به نمايش در اومده خيلي ها گفتند همين تريلر 3 دقيقه اي از همه 3 قسمت اول SW قشنگ تر هست.
Age Of Conan و Warhammer بازي هاي خيلي خوبي بودند اما نه ساپورت SW داشتند و نه فن بيس ميليوني. در ضمن بخواي حساب كني خيلي از المان هاي WOW رو توي خودشون داشتند. tor كاملا يك اثر جدا است.

خب من همنطوري نميگم :biggrin1: ما فن بيس را هم بذاريم كنار به قدري پيش نمايش هاي اين بازي عالي بوده كه Kotaku نوشته اين بازي تنها بازي بي نقصي هست كه ما ديدم. همه كاركتر هاي سري SW از كوچيك و بزرگ براي خودشون شدند يك Race و داستان هاي همشون با هم متفاوت. حتي قدرت هاشون. جالبه تريلر CG بازي وقتي به نمايش در اومده خيلي ها گفتند همين تريلر 3 دقيقه اي از همه 3 قسمت اول SW قشنگ تر هست.
Age Of Conan و Warhammer بازي هاي خيلي خوبي بودند اما نه ساپورت SW داشتند و نه فن بيس ميليوني. در ضمن بخواي حساب كني خيلي از المان هاي WOW رو توي خودشون داشتند. tor كاملا يك اثر جدا است.

سلام

کسری جان، در خوب بودن BioWare هیچ شکی نیست. بازی هایی که داده اصلا بی نظیر بودن. ولی می دونی من از این سبک بازی ها خیلی رفتم. ولی ساپورتی که بیلیزارد روی این بازی داره بی نظیره. نمی دونی برای چه مسائلی این WoW Fans ها می رن Ticket می دن. بیلیزارد هم مسئوله جواب بده. در بالانس بودن بازی هیچ شکی نیست. البته در اینکه Bioware می دونه داره چی کار می کنه بحثی نیست. ولی من بازم نظرم اینه که بازی ُSW میشه یه بازی مثل WoW. فقط المان ها عوض میشه، خیلی از WoW بازها عاشق این raid ها هستن . شده 5-6 ساعت توش باشن. این موضوع گیرایی هستش.

البته NWN رو می تونم یکی از بهترین بازی ها در جذب کردن مخاطب بگم. ولی باید دید اینده بازی های MMO با وجود Blizzard به کجا میرسه.

اینم می دونی که Blizzard در تدارک یه MMO دیگه هستش. شاید World of Starcraft یا World of Diablo .که خوب این یعنی باز 5-6 سال یه سری ادم سرکارن. پس بازار MMO ها با وجود Blizzard تقریبا بی رقیبه. اما امیدوارم Cryptic بدونه چی می خواد در بیاره.

یا علی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or