Neil Druckmann : انچارتد 4 اخرین ماجراجویی نیتن دریک است

YOUNG WOLF

کاربر سایت
uncharted_4_a_thiefs_end_fi_3-600x337.jpg

درود

تا سه ماه دیگر مورد انتظار ترین عنوان کنسول پلی استیشن 4 ، Uncharted 4: A Thief’s End عرضه خواهد شد. تا بدین جا صحبت های بسیاری در رابطه با اینکه این اخرین حضور نیتن دریک است مطرح شده است.

در اخرین مصاحبه ای که اقای نیل دراکمن کارگردان بازی با وبسایت The Sun داشته است معتقد است که مطمئن نیست این اخرین عنوان سری باشد اما به شدت معتقد است که این اخرین ماجراجویی نیتن دریک است.

اقای نیل دراکن در رابطه با شخصیت نیتن دریک گفت:

نیتن در اوج محبوبیت است.کنارگذاشتن ان از نظر تجاری تصمیم خوبی نیست اما من دوست دارم و احساس میکنم بهترین راه برای پاسداشت از این شخصیت این هست که در اوج داستان او را به پایان برسانیم.

عنوان انچارتد 4 در تاریخ 26 اپریل 2016 عرضه خواهد شد. باید دید استودیو خوش نام ناتی داگ داستان این شخصیت محبوب صنعت بازی را چگونه به پایان میرساند؟

منبع

آخرین ویرایش:
مطمئن هستم تو اوج این بازی تموم میشه ولی خاطراتش سالها میمونه.واقعا از ND ممنونم بابته خاطراتی که از ساله 2007 با سری اوله این بازی برایه من درست کرد وچقدر خاطره انگیز و شیرین بود یادش بخیر.چقدر زود گذشت انگار همین دیروز بود سری اوله این بازی اومد و شد بهترین بازیه عمرم ♥

مطمئن هستم تو اوج این بازی تموم میشه ولی خاطراتش سالها میمونه.واقعا از ND ممنونم بابته خاطراتی که از ساله 2007 با سری اوله این بازی برایه من درست
کرد وچقدر خاطره انگیز و شیرین بود یادش بخیر.چقدر زود گذشت انگار همین دیروز بود سری اوله این بازی اومد و شد بهترین بازیه عمرم ♥[/
نمی خواستم جیزی بگم اما نتونستم واقعا با وجود این همه بازی شاخ در تاریخ گیم بهترین بازی عمرد انچارتدد که شروعش با الهام از بازی های خوب اون موقه بوده از همین اواتارو امزات خجالت بکش:d

مطمئن هستم تو اوج این بازی تموم میشه ولی خاطراتش سالها میمونه.واقعا از ND ممنونم بابته خاطراتی که از ساله 2007 با سری اوله این بازی برایه من درست
کرد وچقدر خاطره انگیز و شیرین بود یادش بخیر.چقدر زود گذشت انگار همین دیروز بود سری اوله این بازی اومد و شد بهترین بازیه عمرم ♥[/
نمی خواستم جیزی بگم اما نتونستم واقعا با وجود این همه بازی شاخ در تاریخ گیم بهترین بازی عمرد انچارتدد که شروعش با الهام از بازی های خوب اون موقه بوده از همین اواتارو امزات خجالت بکش:d
همه ی بازیها ممکنه خاطره ساز بشن ولی ساله 2007 عزیزی کناره من بود که الان نیست
متاسفانه خوب اون دوران خیلی برایه من خاطره ساز بود اینکه من با MGS بزرگ شدم و کله سری برام بهترین بازیهایه عمرم بوده خوب شکی نیست ولی UC 1 یه اتفاقه خوب برایه من بود و اینکه مخصوصا اون عزیز کنارم بود و باهم این بازی رو بازی میکردیم..........
خوب بگزریم تنها چیزی که برایه من موند همین خاطراته این بازی بود.همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or