Nba 08 در Xbox360 بهتر از Ps3 است!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سايت لهستانی polygamia.pl گزارش داده که اونها Playble Demo بازی NBA Live 08 رو
که هم روی XBL و هم روی PSN منتشر شده
هر 2 تاش رو گرفتند و بازی کردند و نکاتی توجهه شون رو جلب کرده ..

66925_hs.jpg

در نسخه XBOX360 بازی AA فوق العاده بهتری داره و توی Crowed Movements که توی بسکتبال انجام ميشه
يا همون يه جورايی حرکت های گروهی بازی کيفيت بهتری داشته ,
در صورتی که در ورژن PS3 تمام اينا از بين رفته و کيفيت بسيار پايين تری نسبت به نسخه XBOX360 داره ,
اونها اعلام کردند که اين فقط دمو بازی بود
و اميدوارند که EA Sport قبل از انتشار بازی روی بازی به صورت کامل تری کار کنه و تا قبل از ريليز نهايی بازی شرايط بهتری پيدا کنه.
انتهای پيام

البته می دونین که EA Sports کلا lead Platform نداره ولی اونا کلا ساخت 08 رو روی 360 زود تر شروع کردن ... کلا من از سال 94 هر مدل بسکتبال برای هر پلتفرمی بوده بازی کردم... و هر روز هم توی سایت های و فروم های رسمی و غیر رسمی اخبارشو پی گیری میکنم این طور که گفته میشه EA امسال تمام سعی خودش رو گذاشته روی game play و realistic بازی تا امسال هم به علت غیر طبیعی بودن و گیم پلب ضعیف در مقابل 2k شکست نخوره که البته اونا به خاطر قابلیت motion sensoring در ps3 قابلیت های بیشتری برای این پلتفرم در نظر گرفتن ! البته من خودم 360 دارم و ترجیح میدم ورژن 360 قوی تر باشه :cheesygri

اگه توضیح دقیق تر یا بیشتر خواستین یا سوال خواصی داشتین من در خدمتم...

آخرین ویرایش:
شایدم رییس easport پیتر مور داره یه کارایی میکنه حالا بذارید دموی فیفا هم بیاد اون موقع راحتتر میشه نظر داد اگه اونم اینجوری باشه دیگه................

بازی Skate و PGA toer 08 که روی PS3 خیلی بهتر از 360 از بود ؟!:arrowd:

pga toer 08 تا جايي كه مي دونم از لحاظ گرافيكي يكسان بود از لحاظ كنترلي بدتر بود(نبود حس گر جهت) كسي اگه عكس مقايسه داره مي تونه بذاره چون خودم عكسي تا حالا در اين مورد نيافتم
skate هم يه كوچولو انتي بهتري داشت كه زيادم به چشم نمي يومد چون جفت نسخه ها انتي خوبي دارند
اما اين جدا تفاوتش خيلي فاحشه:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or