با اینکه هنوز کمی به عرضه Uncharted 4 :A Thief's End مانده است یک سوال بزرگ وجود دارد که بعد از این نسخه چه اتفاقی خواهد افتاد؟ استدیو Naughty Dog خیلی واضح بیان کرده است که این نسخه آخرین Unchartedای خواهد بود که آنها میسازند ولی حرف هایی منبی بر ساخت Uncharted بعدی توسط استدیو ای دیگر به گوش میرسد.
طبق مصاحبه ای با Neil Druckmann به نظر میرسد کارگردان Uncharted 4 با این قضیه مشکلی ندارد تا زمانی که بازی به اندازه کافی خوب باشد.
Neil Druckmann:
هر استدیو ای که این کار را بر عهده بگیرد باید Naughty Dog را با درست انجام دادنش تحت تاثیر قرار دهد.
Neil Druckmann این را به صورت واضح بیان کرده است:
Naughty Dog's fine with Uncharted 5 as long as a new studio could 'get the essence right'
![ny9asaftmh97xwqd6ev5.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.8pic.ir%2Fimages%2Fny9asaftmh97xwqd6ev5.jpg&hash=265172f2932efe04eb0a11230e85ee8d)
طبق مصاحبه ای با Neil Druckmann به نظر میرسد کارگردان Uncharted 4 با این قضیه مشکلی ندارد تا زمانی که بازی به اندازه کافی خوب باشد.
Neil Druckmann:
اگر آنها بازی عالی ای بسازند من هیجان زده خواهم شد. من میخواهم Unchartedای بازی کنم که خودم رویش کار نکرده ام و این برای من خیلی سرگرم کننده خواهد بود . البته ما به عنوان سازندگان این سری در آن نقش بزرگی خواهیم داشت. ما فقط میخواهیم که ذات و ماهیت بازی حفظ شود.
هر استدیو ای که این کار را بر عهده بگیرد باید Naughty Dog را با درست انجام دادنش تحت تاثیر قرار دهد.
Neil Druckmann این را به صورت واضح بیان کرده است:
اگر استدیو ای پیدا شود که اینکار را انجام دهد عالی است اگر نه اشکالی ندارد که بگوییم Uncharted 4 نسخه آخر خواهد بود.
Naughty Dog's fine with Uncharted 5 as long as a new studio could 'get the essence right'