Naughty Dog: دیگر DLC داستانی برای The Last Of Us عرضه نخواهد شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
LastofUs_THUMB-670x376.jpg

درود.

مثل اینکه روز ولنتاین برای طرفداران The Last of Us روز تلخ و شیرینی خواهد بود، آنها از یک طرف جدیدترین DLC داستانی بازی TLOU یعنی Left Behind را تجربه خواهند کرد، از طرف دیگر هم نباید منتظر DLC داستانی دیگری باشند.
مدیر ارتباطات شرکت ناتی داگ Eric Monacelli طی خبری در بلاگ پلی استیشن گفت که:
بعد از این DLC ما دنبال محتوای دانلودی مالتی پلیر هستیم، دیگه بر روی DLC داستانی کار نمیکنیم.
طی صحبت های ایشان بازی از موزیک های متن جدیدی برخوردار است و گیم پلی قابل توجه ـی را ارائه می دهد:
مدت زمان بازی خوب هستش، بستگی داره شما در چه درجه سختی بازی رو تجربه کنین.
بله موزیک های جدید هم نیز در بازی قرار دادیم.
The Last of Us : Left Behind در 14ـم فوریه سال 2014 عرضه خواهد شد.

اتفاقا خبر خیلی خوبیه:d معنیش اینکه تیم نیل و بروس روی بازی جدیدشون تمرکز میکنه و ساخت اون بازی شروع میشه امیدوارم اون بازی یه IP جدید باشه چون TLOU با همین یه نسخه دیگه یه افسانه شد و شاید حتی نسخه ی دومش مثل آنچارتد 2 یه چیز بهترم بشه(هرچند بهتر کردن تلو تقریبا غیر ممکنه)اما من دوست دارم ایده های اینا رو یه IP جدید پیاده بشه که احتمالا همون بازیست که خبراش اومد و تو فضا بود یه IP جدید به اون سبک خیلی هیجان انگیز تر از TLOU2
یه چیزی مثل GRAVITY با اون سبک داستان سرایی بی نظیر اینا وحشتناک میترکونه :bighug:

من خیلی دوست دارم بعد از این DLC یه GOTY بدن با رزولوشن 1080 و 60 فریم با گرافیک ارتقا یافته برای PS4 اگه اینکارو کنن خیلی عالی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or