Naughty Dog به دنبال تجربه ای آنلاین

Ali.jangi

کاربر سایت
11.JPG

در لیست های شغلی که تمرکز برروی عناوین مولتی پلیر دارند, استودیو ناتی داگ از اهداف جدید خود با "آوردن همان دردصد از کیفیت و جاه طلبی عناوین سینگل پلیر" خود برای تجربه ای آنلاین را دارد.
مشخص است که استودیو به اسپین اف Standalone مولتی پلیر از سری The Last of Us اشاره کرده, که سال گذشته قبل از عرضه عنوان The Last of Us Part 2 معرفی شد.

جزئیات این پروژه عنوزه هنوز هم مشخص نشده است, اما بنظر میرسد که با هرگزارش اندازه و معیارش بزرگتر از قبل خواهد شد.
بخش Factions در عنوان The Last of Us Remastered بسیار محبوب بوده, اما بنظر میرسد که این تیم کالیفرنیایی نقشه های خیلی بزرگی برای ساخت یک ادامه از فکشنز دارد.
و اتفاقا جالب است که کمپانی سونی نیز به دنبال عناوین مولتی پلیر بزرگ است.

امیدواریم که چیز زیادی به عرضه این عنوان نمانده باشد. نظر شما چیست؟

منبع

کلا هر چند وقت یه بار ملت میوفتن به جون آگهی های استخدامی ناتی داگ تا اطلاعات جدیدی به دست بیارن، بعدش تا یه اشاره ای به مولتی پلیر دیدن در موردش صحبت میکنن و تیترش رو چند روز دیگه تو خبرگزاری های بزرگ میبینید. :D
تقریبا هم هیچوقت اطلاعات جدید آنچنانی نداره، چون یکی دو ساله مشخصه این پروژه مولتی پلیرشون بخاطر همین جاه طلبانه بودن و این داستانا همراه خود Tlou P2 عرضه نشد. من فکر نمیکردم تا یه سال بعد از منتشر شدن خود پارت 2 هیچ خبری از این پروژه مولتی پلیر نشنویم، But here we are I guess.:D

@Ali.jangi داخل تیتر یا عنوان تاپیک نیاز نیست نقطه بذاری. :D

کلا هر چند وقت یه بار ملت میوفتن به جون آگهی های استخدامی ناتی داگ تا اطلاعات جدیدی به دست بیارن، بعدش تا یه اشاره ای به مولتی پلیر دیدن در موردش صحبت میکنن و تیترش رو چند روز دیگه تو خبرگزاری های بزرگ میبینید. :D
تقریبا هم هیچوقت اطلاعات جدید آنچنانی نداره، چون یکی دو ساله مشخصه این پروژه مولتی پلیرشون بخاطر همین جاه طلبانه بودن و این داستانا همراه خود Tlou P2 عرضه نشد. من فکر نمیکردم تا یه سال بعد از منتشر شدن خود پارت 2 هیچ خبری از این پروژه مولتی پلیر نشنویم، But here we are I guess.:D

@Ali.jangi داخل تیتر یا عنوان تاپیک نیاز نیست نقطه بذاری. :D
درسته:D
اتفاقا دیروز داشتم مقالم پست میکردم متوجه شدم نباید بزارم ولی باز اینجا همین اشتباه کردم :D
هربارم آخر خبر رو ترجمه نمیکنم که ایندفعه کردم :D

مرسی که خبر دادی دوست عزیز از دفعه بعد درست مینویسم :-bd

• Like
Reactions: kamyy and Ludens
اینا هم دارند درگیر این ویروس می شوند
فقط خداکنه ازین ویروس منحوسای بتل رویال نباشه
با اینکه تصور یک بتل رویال در دنیای TLOU خیلی رویایی و زیباست اما استودیو رو درگیر یک چرخه ی باطل میکنه که فقط به فکر پول درآوردن خودشون میشن البته خدا اون روزو نیاره :D

• Like
Reactions: kamyy and Ali.jangi
با اینکه تصور یک بتل رویال در دنیای TLOU خیلی رویایی و زیباست اما استودیو رو درگیر یک چرخه ی باطل میکنه که فقط به فکر پول درآوردن خودشون میشن البته خدا اون روزو نیاره :D
بتل رویال باشه ، مثل فکشن نسخه قبل p2w نباشه ۔۔۔۔

والا سونی دقیقا دنبال همچین چیزیه :D
جناب رایان پتانسیل فورتنایت دیده و الان یه تیکه از اون $ این بازار میخواد :D
به من یه مد survival بدن راضیم :D

بتل رویال باشه ، مثل فکشن نسخه قبل p2w نباشه ۔۔۔۔
آخ آخ تازه اجیلیتی و اسلحه ها رو یادم اومد مازیار :| واقعا اذیت میکرد یادمه که آخر خریدمش :|
البته آنچارتد4 از تو لوت باکس در می اومد اینجا هم همین باشه راضی کنندست

تازه اگه درست یادم باشه نسخه PS3 فکشنزش کد میخواست

خوش به حال کسایی که اهل بازیای آنلاینن ولی خدا می دونه با وجود شایعه ساخت TLoU Remake و این بازی آنلاین، امثال من واسه دیدن ip جدید ND، چقدر باید صبر کنیم. خیلی مشتاقم بعد از گذشت یه نسل، بالاخره ip بعدی رو معرفی کنن. به خصوص شایعاتی که احتمال میداد بازی بعدیشون تو سبک استیم پانکه، واقعا انتظار رو سخت کرده8->:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or