Trunks کاربر سایت Jul 12, 2012 #1 هرکی این بازی روی PS داره و میخواد آنلاین بازی کنه میتونه اینجا پست بده یا من رو اد کنه: XVSting تعداد بالا باشه میتونیم یه تورنومنت هرشب بین بچه ها بذاریم ! جون ناروتو استقبال کنید خوش میگذره !
هرکی این بازی روی PS داره و میخواد آنلاین بازی کنه میتونه اینجا پست بده یا من رو اد کنه: XVSting تعداد بالا باشه میتونیم یه تورنومنت هرشب بین بچه ها بذاریم ! جون ناروتو استقبال کنید خوش میگذره !
BARDI YA کاربر سایت Jul 12, 2012 #2 هستم نوشته شده توسط Trunks: هرکی این بازی روی PS داره و میخواد آنلاین بازی کنه میتونه اینجا پست بده یا من رو اد کنه: XVSting تعداد بالا باشه میتونیم یه تورنومنت هرشب بین بچه ها بذاریم ! جون ناروتو استقبال کنید خوش میگذره ! بیشتر... سلام داداش من بازی رو دارم فقط متاسفانه رجین یک است میتونیم بازی کنیم ؟ به هر حال من هستم عشق ساسوکه اوچیها : داداش لطفا من رو ادد کن آماده ام برای بازی PSN ID : donotthinkwhoiam و هم میتونی بری به امضام توی اسپویل یک لینک هست اونجا کامل توضیح دادم . آخرین ویرایش: Jul 12, 2012
هستم نوشته شده توسط Trunks: هرکی این بازی روی PS داره و میخواد آنلاین بازی کنه میتونه اینجا پست بده یا من رو اد کنه: XVSting تعداد بالا باشه میتونیم یه تورنومنت هرشب بین بچه ها بذاریم ! جون ناروتو استقبال کنید خوش میگذره ! بیشتر... سلام داداش من بازی رو دارم فقط متاسفانه رجین یک است میتونیم بازی کنیم ؟ به هر حال من هستم عشق ساسوکه اوچیها : داداش لطفا من رو ادد کن آماده ام برای بازی PSN ID : donotthinkwhoiam و هم میتونی بری به امضام توی اسپویل یک لینک هست اونجا کامل توضیح دادم .
Mehrdad کاربر سایت Jul 14, 2012 #4 آقا دیر اومدی ما بازی کردیم به اندازه ی خودش حال کردیم هر چند از لحاظ لگ با اجنبی از قسمت 2 خیلی بدتر بود ولی به هر حال :d.
آقا دیر اومدی ما بازی کردیم به اندازه ی خودش حال کردیم هر چند از لحاظ لگ با اجنبی از قسمت 2 خیلی بدتر بود ولی به هر حال :d.
Trunks کاربر سایت Jul 16, 2012 #5 امروز به لطف دوستان تورنومنت خوبی رو داشتیم ! کس دیگه ای پایه نیست بازی کنیم؟