Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 برای PC هم عرضه می شود.

Easy_GoiiN

کاربر سایت

همانطور که می دانید بازی Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 چندی پیش برای کنسول های Xbox 360 و PS3 عرضه شد. اما به تازگی نسخه ی PC بازی در سایت Amazon لیست شده است. سایت amazon.com نسخه ی PC این بازی رو با قیمت 39.99$ در لیست بازی ها خود ثبت کرده است. پس به احتمال قوی PC بازهای طرفدار این انیمه ی دوست داشتنی این عنوان را از دست نخواهند داد. هنوز تاریخ معینی برای انتشار نسخه ی PC بازی در نظر گرفته نشده است.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 on PC

منبع: DSOGaming

آخرین ویرایش:
فکر کنم اولین بار هست ناروتو میاد رو PC
تا جایی که یادمه توی لیست بازیای XFire یه یکی دو تایی Naruto بود ( شایدم سرچ زدم و نبود :d )
_____
چقدر این چند روز فایتینگ میدن !
البته استقبال میکنیم >:d اگه گیم پلیش مثل Ultimate Ninja Storm 2 باشه ، هوکاگه چهارم ( سوم ، دوم ، چمیدونم ! آقا مو طلاییه ! :d ) * و کاکاشی مال من ، شما همه :d !
البته اگه آنلاینش Free باشه :-"

آخرین ویرایش:
یه زمانی آرزوی بازی فایتینگ رو پی سی داشتیم،الان چندتا چندتا با هم تائید میشن.فردا پس فردا اگه دیدین DOA هم تائید شد، تعجب نکنین.

Wow...
اگر صحت داشته باشه، به خاطر اینه که Namco Bandai بازی Dark Souls رو برای PC عرضه کرد و به دهنش مزه داد:d با این حال به شدت استقبال میشه

بعید می دونم. تو خبر هم جایی نگفتن که نامکو این موضوع رو تایید کرده یا نه. من که چشمم آب نمی خوره، شما هم زیاد دلتون رو صابون نزنین :دی ولی ایشالا که بیاد و جماعتی رو خوشحال کنه.

UNS3 باس فایت هاش فوق العادست. اون مبارزه آخر بین N و X (سانسور کردم :دی) واقعا عالی کار شده بود و یکی از بهترین باس فایت هاییه که تا الان دیدم.

مبارزه N و S هم خیلی خیلی بهتر از انیمه بود :bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or