N@ughty Dog : هيچ كس راز هاي ما را كشف نكرد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

درود ;
Uncharted-4-610x400.jpg
Jason Paul يكي از كاركنان ND اخيرآ كامنتي را در يك بلاگ كه در مورد The Last Of Us بود ارسال كرده است كه به شرح زير است :
"راز هايي در سرتاسر اينترنت پخش شده است ... من تعجب ميكنم كه هيچ كس هنوز نتوانسته است رازهايي كه قرار داده ايم پيدا كند . گ
وقتي منبع خبر از Eric Monacelli براي اطلاعات بيشتر سوال كرد , او چنين پاسخ داد :
" هر وقت اين مسئله براي عمومي شدن آماده بود , آن را مطرح مي كنيم . "
Left Behind آخرين DLC داستاني عنوان The Last Of Us بود ; همچنين فقط يك DLC مالتي پلير براي آن در راه است كه به نظر نمي رسد داراي راز خاصي باشد , مي توان نتيجه گرفت كه اين راز ها به عنوان Uncharted مرتبط باشند . "

OPM UK

هنوز کشف نشده ؟! :|
( پس بچه های ما اینجا چه کردن ؟ :d )
EE های این بازی بشدت مخفیه :| میگم بیاید بریم زیر آب رو بگردیم بلکه چیزی پیدا کردیم :d
الان با این حرف ملت دوباره میوفتن به جون TLOU . ببینید کی گفتم ولی مطمئن باشید تا یکی ، دو هفته دیگه از بازی EE پیدا میشه :-"

والا ما زمینی هوایی دریایی شیره شو کشیدیم بیرون :d . ایشون اگه مترجم ایرانی ندارن ما اینجا مترجم داریم تا براشون توییت کنن رازهایی که در BC سر به مهر مونده:smartass:

البته یکم شیطونی کرده جیسون ، معادله ها رو داره بهم میریزه تا همه دوباره بشینن از نوع حلش کنن . من یکی حالم :-& از بس نقشه رو زیرو رو کردم .

آخرین ویرایش:
بابا اینام بیکارن نشستن یه نقشه درست کردن مخ مردم کار گرفتن.هر کی داره توش دنبال یه چیزی میگرده.:d

یکی نوشته بود تو فرومهای خارجی که من تو این نقشه اتلانتیس کشف کردم:)).منم زیرش به انگلیسی نوشتم بابا تو دیگه کی هستی کاشف آتلانتیس.حالا موندم این چجوری تو این نقشه رفته زیر دریا اتلانتیس رو دیده.

عجوبه ای هستن برا خودشون اینا.

غلط میکنید انقدر در سطح بالا زیر پوستی عمل میکنید:) سونی هم بعضی وقتا یه تریلرایی بیرون میده به عنوان رمز که تا زمان عرضه ی بازی مردم متوجه نمیشن مربوط به اون بازی خاص هست کلا عمل چرتیه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or