معمولا ترجیح میدم کسایی مثل شما و بقیه که واقعا مشخصه اطلاعات بیشتری به نسبت من در زمینه ی سینما دارید نظر بدید و توی اینجور مباحث من همیشه خواننده ام ولی یه نظر کوچیکی هم به ذهنم اومد که بگم و برم.
موقع خوندن نظر شما این دو ویدیو خیلی به خاطرم اومد که در مورد همین موضوع افراد بزرگ سینما مشکلشون چیه که امروزه فیلم نمیسازن و این که آیا فیلم های ابرقهرمانی عرصه رو برای بقیه تنگ کردن یا نه بحث های جالب و به نظر من درستی آورده شده:
[MEDIA=youtube]jB2RrqWROxI:304[/MEDIA]
[MEDIA=youtube]xJB46UpMWWc[/MEDIA]
خلاصه ی کلامش هم اینه که الان توی زمانه ای هستیم که فیلمی مثل the last duel با حضور چند ستاره ی بزرگ و کارگردانی معروف مثل ریدلی اسکات نمیتونه حتی break even بشه چه برسه به این که به سودآوری برسه و این جور مثال ها اینقدر توی دهه ی اخیر زیاد شده که الان حتی روی فیلم نامه های قوی که پشتشون کارگردان های افسانه ای هستن هم به سختی سرمایه گزاری انجام میشه، و به عبارتی الان دو دست فیلم داره ساخته میشه: یکی فیلم های کوچک با فیلم نامه های اوریجینال با بودجه های خیلی کم، یکی دیگه هم فیلم های عظیم با بودجه های عظیم که پشتشون آی پی های بزرگ مثل استار وارز و کمیک بوکی خوابیدن. اون کارگردان هایی که اشاره شد مثل ریدلی اسکات و اسکورسیزی و دیوید لینچ و کاپولا میخوان روی فیلم نامه های اوریجینال کار کنن و بودجه های متوسط رو به بالا هم نیاز دارن، و از اونجا که این سری فیلم ها فروش نمیرن سرمایه گزاری هم روشون انجام نمیشه و ساخته نمیشن. یعنی در کل این فیلم های ابرقهرمانی و ... یه جورایی واقعا عرصه رو تنگ کردن. این که امروزه شرایط برای ظهور استعداد ها و نوآوری ها فراهمه رو هم به همین دلیل درست نمیدونم و به نظر من توی عصر واقعا بدی داریم زندگی میکنیم از این نظر.