ارسال پاسخ

کی گفته تهاجم فرهنگی؟سیطره فرهنگی فرق میکنه با تهاجم...این که ما خودمون "مایل" هستیم زیر این سیطره قرار بگیریم یه بحثه(که باید مشخص شه از کجا نشات میگیره،همین جوری انقدر ساده و رو هوا نیست/یعنی نمیشه اینجا بسطش داد)،این که "آیا" زیر این سیطره قرار گرفتن برای وضع کنونی ما خوبه یا نه؟یه بحثه دیگست...اصلا 50 سال بعد جوابش با الان فرق میکنه!شرایط باید سنجیده شه بعد جواب داده شه،جواب هایی که الان میدیم برای کل تاریخ بشریت صادق نیست که!شاید 50 سال بعد این سیطره زیاد تاثیری نداشته باشه از خودش،اصلا فیلمای هالیوودی که یک شهروند ژاپنی میبینه و روش تاثیر میزاره باید جدا بررسی شه با یه ایرانی...(که البته این تضاد با اون حرفی که تو پست قبلیم از لوکزامبورگ و اینا زدمه،اونو ولش کن اصلا :D)

اما از اونجا که فکر کردن به این داستانا جزو لذات منه،میرم ریز میشم توش،واسه خودم بالا و پایین میکنم،نتیجه گیری میکنم،تز میدم حتی...پس اصلا تعجب نکن درباره این موارد نظر میدم،چون احترام به سلیقه و نظر دیگران منو از فکر کردن بازمیداره!اینکه تو به سلیقه یه نفر احترام نمیذاری دلیل بر این نیست که داری بهش توهین میکنی...اینم یکی از فکرای غلطیه که چمبره زده.

شما مدمن رو واقعا تعمیم میدی به این فیلم های سوپرهیرویی؟میدونی چرا عاشق مدمن شدی؟چون مدمن فقط یه سریال دهه 60 میلادی و کار تبلغاتی نیست...مدمن بسیار بسیار بسیار (3 تا بسیار) فراتر از این حرفاست...شما به خودت یکم کردیت بده،برو سرچ کن تو خودت ببین چی باعث شده از این سریال به این زیبایی همچین لذتی ببری،و زمانی که کشفش کردی از خودت لذت ببر،یعنی چی برای ثابت کردن یک چیزی سطح خودت و سریال رو همزمان میاری پایین؟...چون اگر مدمن یه سریال در مورد تبلیغات و سخاتمون های دهه 60ی بود اصلا نمیباست همچین اتفاقی بیوفته.

الان شما به یه نفر که فقط سریال های سوپرهیرویی دیده،مدمن بدی...اگر خوشش بیاد یعنی یا یه جای کار ایراد داره(سوتفاهم شده)،یا اینکه تا الان خودش رو کشف نکرده بود!...انقدر اختلافه یعنی بینشون،که نمیشه تعمیم داد به این راحتی...الان از این جمله به این نتیجه میرسن هر کی مدمن ببینه خفنه،در صورتی که منظور من اصلا این نیست :D

ای بابا من کجای حرفام بد پیش رفتم که به همچین جایی رسیدی :D بابا بازی مث ویچر فرق میکنه با یه این فیلمایی که اگر ساختارشون رو نگاه کنی همه از دم شبیه همن و انگار تو کارخونه مونتاژ میشن :D تو چطور میخوای من از طریق ویچر بخوام بهت جواب بدم؟

ببین من ویچر رو هم تحلیل میکنم،دوباره در مورد این دسته موضوعات یک نظر دیگه میدم...تو الان یه چیز جدید برام مثال میزنی،یعنی یه ماده دیگه برا فکر کردن بهم میدی،همه چیز انقدر اماده و دم دست نیست که،ویچر کجا،فیلمای سوپر هیرویی،زمین تا اسمون فرقه...در کل من کاملا مخالف ایجاز در سخنم :D عاشق اطناب ـم،هر چقدر دلت بخواد درباره هر چیزی بحث میکنم،اما مث تو دنبال تعمیم دادن نیستم!تعمیم دادن کار رو خراب میکنه،حواس آدم رو پرت میکنه،خیلی چیزا رو از دست میدی...

سعی کردم ریز نشم جواب ندم و همه چی رو سوالی طرح کنم،چون نمیشه جواب داد ولی برا سایت دردسر ساز نشه.در جواب اونایی که منو جلوه مرگ بر امریکا و ایران من ایران من دیدن،بگم که یه چند باری بِهِم دستبند زدن سر موضوعاتی،تو اگر تهه خلافت از پشت مونیتور تو خونه‌ته دوستانه بهت میگم درست نیست باهام اینطور صحبت کنی،یعنی واجد شرایطش نیستی.

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or