Most Wanted ! ~ 2011

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

منتظر کدام یک هستید.

• مجموع رای دهنده‌ها
    115

Fratos

کاربر سایت
درود
سعي کرديم بازيهاي انحصاري در ليست قرار نديم که نظر سنجي آلوده به يه سري مسائل نشه.
تعدادی هم مثل Ninja Gaiden III و I AM ALIVE براي 2011 تائيد نشدن که لازمم نيست بشه :دي.
خواهش ميکنيم بين همين بزرگان انتخاب کنيد. مثلا نبينيم يکي در وصفه دنده هاي جنگ 3 ويا مقاومت سوم بياد شاعري کنه اينجا :|.

پ.ن. نظر سنجی چند گذینه ی ست.

آخرین ویرایش:
خودم شروع میکنم. لیستم 5 گانه ست، 5 لاور :دی

دلاور اول

Duke Nukem Forever

دوک اتمی با اون شوخی های منحصر به فردش + خشونت قابل تحسینی که داره مارا بیتاب نموده ست :d.

دلاور دوم

L.A Noire

با نمایشهای که داشته تا این لحظه، حدس و گمانم تبدیل به ایمان شد.

دلاور سوم

Tomb Raider

Full Motion Capturing Simultaneous Body, Face and Voice :x. ای سطان، ای دلیر، ای دلاور، ای شیر زن، این قَدَر قدرت، ای زیبا، ای اژدهای درونی کریستال داینامایک.

دلاور چهارم

Mortal Kombat

Finish Him. Fitality. Brutality (غلط املائی داره؟ ::دی).

آخرین دلاور

Ghost Recon: Future Soldier

تاکتیکال شوتر خونم کم شده. امیدوارم وعده ها عملی بشه. پیشرفت بیش از حد تکنولوژی به گیم پلی ضربه نزنه.

ای بابا من حواسم نبود نظرسنجی چند انتخابیه:دی

منتظر:
Rage, TES V: Skyrim, Mass Effect 3, Uncharted 3, Dirt 3, FM4, Bulletstorm, Dead Space 2 و البته Mortal Kombat
ضمنا فری اون Most Anticipatedـه، نه Most Wanted :دی

آخرین ویرایش:
پنج دلاور من:

DEUS EX (نظر من اینه که سری ME با نسخه دوم به نهایتش رسید، خودشونم دیدن دیگه بهتر از اون نمیشه فقط گفتن می خوایم نسخه 3 رو بیشتر از قبل Fun کنیم!!! بنابراین تو این سبک DE با موتور و محیط و کاراکتر جدید برتر خواهد بود )
Duke Nukem Forever
Bioshock: Infinity
Portal 2
RAGE

( آخه چطوری همه اینا رو بازی کنم؟ شکلک سر تو دیوار! :d )

آخرین ویرایش:
درسته که بازی های بزرگی تو لیست بودن ولی هیچی لذت بخش تر از فوتبال نیست برای من ، و در زمانی که هستیم فیفا به فوتبال واقعی نزدیک تر هست از نظر مقیاس و ... پس فیفا رو انتخاب میکنم

ای بابا من حواسم نبود نظرسنجی چند انتخابیه:biggrin1:
منم همینطور!
چون به لیست دادن خیلی علاقه دارم به صورت لیست: :دی به ترتیب و به سبک پست اول یه توضیحی هم میدیم:دی
PORTAL 2 - PC & X360
هر دو تا L4D بازیهای خیلی خوبی بودن. اما فقط بازیهای خیلی خوبی بودن! Valve خیلی وقته نترکونده!
The Witcher 2 - PC
غیر ممکنه کسی نسخه اول رو بازی کرده باشه، نمایش های نسخه ی دوم رو دیده باشه و منتظرش نباشه. فقط امیدوارم سیستمم کم نیاره براش!
Marvel vs. Capcom 3 : Fo2W - PS3
تا حالا از هیچ بازی ای به اندازه ی این بازی تریلر ندیدم! از همین الان دارم به تیمم فکر میکنم! خدا کنه نا امیدم نکنه.
The Last Guardian - PS3
توضیحی لازمه؟ فقط اینکه فکر نکنم بازی 2011 عرضه بشه. خوبیش اینه که سونی برای 2011 به اندازه ی کافی بازی داره که نخواد اینو مثل GT5 به زور برسونه.
L.A. Noire - X360
خوشبختانه یا متاسفانه من از GTA hater ها هستم. ولی به شدت با RDR حال کردم. بیشتر هم به خاطر داستان و دیالوگ نویسی استثنایی بازی، بعدشم اسب و اسب سواری! حالا LA Noire هم بیشتر شبیه GTA به نظر میرسه ولی حس خوبی نسبت بهش دارم!
Batman : Arkham City - X360
آخ چه شود... !!:x
Dragon Age II - PC or X360
هرچند بازی خیلی اکشن تر شده و حتی بعضی جاها تنه به تنه ی بازیهای HnS میزنه، سیستم دیالوگ بازی مثل ME شده و قرار نیست خیلی هم تاکتیکی باشه، ولی حداقل به نظر میرسه مثل بازی قبل با یه داستان سینمایی، خونین و جذاب طرف باشیم. حالا به احترام بازی اول هم که شده میذاریمش تو لیست.
Mass Effect 3 - X360
به نظرم زوده این بازی داره 2011 عرضه میشه! کاش میرفت برای 2012. ولی به هر حال... ما منتظر سومیش هستیم . هیچ جا نمیریم همینجا هستیم! lol واقعا
Bulletstorm - X360
سال بعد تعداد خیلی زیادی بازی شوتر بخصوص اول شخص قراره بیاد که اتفاقا اکثرا بازیهای خوبی به نظر میرسن و اتفاقا تر همه جور FPSی رو هم شامل میشن. آدم یاد سال 2004 میفته! از بین این همه بازی شوتر، طبق چیزایی که دیدم بیشتر منتظر طوفان گلوله ام!!
Bioshock Infinite - X360
خو بایوشاک خیلی حال داد ... برادر کن و تیمش هم از اونموقع دارن روی BI کار میکنن، پس حتما بازی خوبی میشه دیگه...
Mortal Kombat - PS3 or X360
یادش بخیر قدیما که کمبات(!) روی سگا(!) بازی میکردیم. چه حالی میداد وقتی خشم آخر(!) میزدیم! من از همون موقع عشق یخی(!) بودم!
The Elder Scrolls V : Skyrim - Undecided
هرچند هیچی از بازی مشخص نشده و معلوم نیست که چه بلایی به سر بازی میارن ولی یکی از خفن ترین انانسمنت های تاریخ رو داشت تو VGA امسال!
Final Fantasy XIII Versus - PS3
خداییش زشت بود این همه بازی ردیف کردم، یدونه بازی ژاپنی نمیگفتم!! ولی جدا امیدواریم...
Little Big Planet 2 - PS3
من نسخه اول رو بازی نکردم ولی خیلی دوست داشتنیه ...

بعد از سال 2004 سال 2011 بدون شک بهترین سال برای من خواهد بود !!!

DA II ,ME 3, CRYSIS 2 ,PORTAL 2 ,TES V, RAGE همه ساخته های غول هایی هستن که فقط یکیشون میتونن یک سال رو بی نظیر بکنند ! به اینها بازگشت شاهکارهایی مثل DUKE و DEUS EX بعد از چندین سال رو هم اضافه کنید و 2011 سالی خواهد بود که بعد از UMK III دوباره میشه از یه Kombat لذت برد !!!

Ken livine دوباره سورپریزمون خواهد کرد و چندین عنوان بی نظیر دیگه که همه 2011 را به بهترین سال نسل فعلی تبدیل خواهند کرد و به نظر من بعد از 2011 هممون دوباره باید آماده ی ورود به next gen بشیم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or