درود.
با سلام به همگی
من اینجا یه لیستی از موردانتظارترین بازیهایی که امسال میخواهند برای کنسول PS4 منتشر بشن، رو تهیه کردم که اگه خودمونی بگم میشه همون تحت تعقیب خودمون:d، خودتون از من بهتر میدونید چه بازی هایی که امسال میخواد عرضه بشه و فک کنم دیگه امسال از نظر بازی میخواد بترکونه...فقط امیدوارم زیاد هایپ نشید..
*توجه: لیست ممکن است تغییر کند یا آپدیت شود.
با سلام به همگی
من اینجا یه لیستی از موردانتظارترین بازیهایی که امسال میخواهند برای کنسول PS4 منتشر بشن، رو تهیه کردم که اگه خودمونی بگم میشه همون تحت تعقیب خودمون:d، خودتون از من بهتر میدونید چه بازی هایی که امسال میخواد عرضه بشه و فک کنم دیگه امسال از نظر بازی میخواد بترکونه...فقط امیدوارم زیاد هایپ نشید..
*توجه: لیست ممکن است تغییر کند یا آپدیت شود.
مطمئنا هر کس نام بازی Uncharted رو میشنوه، یاد ماجراجویی های ناتان و سفرهای پرفراز و نشیب ـش میفته...شاید هم یاد تیکه کلام های نیت که میگفت : oh crap no no noooo:dاول از همه میخوام Uncharted ـه جدید رو بزارم..این بار معلوم نیست ناتی داگ چه نقشه ای در سر داره، ولی هر چی هست فک کنم با یه نسخه ای کاملا متفاوت از این سری روبرو هستیم.
بازی بعدی هم که The order 1886 هستش...عنوان جدید استودیوی Ready at Down که با همکاری استودیوی SM ساخته خواهد شد.داستان بازی در دوران انقلاب صنعتی رخ میده..زمانی که گروهی از مردان و زنان جنگجو با نام Order به جنگ علیه هیولاهایی خواهند رفت که نتیجه انجام کارهای پلیدانه دیگر انسانهاست..در این حین به احتمال زیاد با انسان هایی فاسد درگیر خواهند شد.
کسی هست این شاهکار رو نشناسه؟!!اطلاعی یا هرچیزی در مورد بازی ندونه؟؟اسمش رو تاحالا نشنیده باشه؟؟آیا هست؟؟
اگر هست به بنده یه PM بده..
بازی حول محور شخصی با نام Aiden Pearce میچرخد ،کسی که در گذشته آسیب های روحی شدیدی به دلیل ازدست دادن خانواده اش خورده و اکنون در جستجوی انتقام از کسانی است که در این کار دخیل بوده اند اما به دلایلی، از جرم خود تبرئه شدند.شاید در ابتدا فکر کنید که آیدن یک قهرمان است ،اما او به هیچ وجه به عنوان یک قهرمان واقعی عمل نمیکند و برای رسیدن به هدفش به هیچ کس رحمی ندارد.
حرفی که آیدن در آخر تریلرها میزنه و میشه گفت شعار بازی هستش:
توی این شهر هیشکی نمیتونه از دست من قایم بشه!! هیشکی..!
اینبار پس از Cole MacGrath (شخصیت داستانی نسخه قبلی بازی)باید کنترل شخصی به نام Delsin Rowe را در این نسخه بر عهده بگیریم. شخصی جوان و هنرمند که در رشته Graffiti مشغول به فعالیت است و اغلب وقت خود را با دیوار نویسی و نوشتن شعار هایی علیه دولت و سیاست های کشورش پر می کند. او به شدت از دولت کشور خود بیزار است و در سایر شورش هایی که در شهرش ، سیاتل رخ می دهد شرکت می کند. شورش هایی که سرانجام در یکی از آن ها حادثه عظیمی رخ میدهند و افراد بسیاری در آن زخمی می شوند که Delsin در پی تلاش برای نجات دادن همان افراد شورش گر به قدرت های فرا بشری خود پی می برد. و در نهایت به دلیل به همراه داشتن آن قدرت ها توسط دولت تروریست شناخته و Bio-terrorist نامیده می شود و توسط نیرو های ماهر و کارآموخته ای به نام D.U.P تحت تعقیب قرار میگیرد....
خب دیگه زیاد داستان رو براتون نگم ..فقط میتونم بگم گرافیک خوش رنگ و لعابی داره و خیلی ها هم منتظر این بازی هستند شما چطور؟؟!!
باور کنین آرزو به دل موندم یکی بیاد در مورد این بازی یه توضیحی چیزی بده..حداقل صحبت کنه!!!ولی خب اشکالی نداره، خودم الان دربارش میگم..
تاحالا Ico رو حتما بازی کردین دیگه، آره؟؟؟ پس حتما با دیدن تصاویر این بازی یاد محیط های مرموز و وسیع ـی می افتین که در بازی های تیم آیکو میدیدین..
این بازی که در سبک ادونچر هستش ، با گرافیک Cell-Shade و زیبایی که داره ، و گیم پلی که خیلی شبیه به بازی آیکو هستش خیلی راحت توی این لیست من جای گرفت..اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ولی خب باید منتظر یه شاهکار دیگه هم باشیم...راستی این بازی انحصاری PS4 هستش..فک کنم واسه Vita هم بیاد!!!
فقط فقط فقط کسایی که OUTLAST بازی کردن میدونن من چی میگم!!!
این بازی با موتور Unreal Engine 4 در حال ساخت هستش و برای PS4 و PC منتشر خواهد شد، راستی تریلرش رو هم حتما ببینین خیلی قشنگه...
وای وای وای وایخدا نکنه تو این بازی شب بشه....اونوقته که دیگه میشه گفت کارتون تمومه...
این بازی برای کنسول های نسل بعد و PC منتشر خواهد شد.
شما بیشتر منتظر چه بازی هستید؟؟فکرش رو بکنین در یه دنیایی آخرالزمانی اون هم به صورت خیلی وسیع تقریبا میشه گفت open world باشین، بعد بخواین واسه زنده موندن تلاش کنین....
او یک پلیس، همسر و پدری فداکار است که همسر و پسرش توسط یک گروه موتورسیکلت سوار کشته می شوند و مکس درصدد انتقام بر می آید. فیلم در زمانی به سر می برد که ذخیره ی نفت دنیا رو به پایان است و گروه های قانون گریز هرکاری برای بقای خود می کنند و کار چندانی هم از دست پلیس بر نمی آید. مکس بعد از ازدست دادن تمام دلایلش برای زندگی کردن، تصمیم می گیرد پا بر لبه ی دیوانگی بگذارد و انتقام خانواده اش را از گروهی که خود را Nightrider می نامند بگیرد.
توسط استودیوی آوالانچی در حال ساخت هستش..survive یعنی همه چیز!!!