Most Wanted ـترین عنـاویــن PlayStation 4 در سال 2014

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
درود.

با سلام به همگی
من اینجا یه لیستی از موردانتظارترین بازیهایی که امسال میخواهند برای کنسول PS4 منتشر بشن، رو تهیه کردم که اگه خودمونی بگم میشه همون تحت تعقیب خودمون:d، خودتون از من بهتر میدونید چه بازی هایی که امسال میخواد عرضه بشه و فک کنم دیگه امسال از نظر بازی میخواد بترکونه...فقط امیدوارم زیاد هایپ نشید..>:)
*توجه: لیست ممکن است تغییر کند یا آپدیت شود.
54038889388048953187.jpg
مطمئنا هر کس نام بازی Uncharted رو میشنوه، یاد ماجراجویی های ناتان و سفرهای پرفراز و نشیب ـش میفته...شاید هم یاد تیکه کلام های نیت که میگفت : oh crap no no noooo:dاول از همه میخوام Uncharted ـه جدید رو بزارم..این بار معلوم نیست ناتی داگ چه نقشه ای در سر داره، ولی هر چی هست فک کنم با یه نسخه ای کاملا متفاوت از این سری روبرو هستیم.
99695897279340328839.jpg
بازی بعدی هم که The order 1886 هستش...عنوان جدید استودیوی Ready at Down که با همکاری استودیوی SM ساخته خواهد شد.داستان بازی در دوران انقلاب صنعتی رخ میده..زمانی که گروهی از مردان و زنان جنگجو با نام Order به جنگ علیه هیولاهایی خواهند رفت که نتیجه انجام کارهای پلیدانه دیگر انسانهاست..در این حین به احتمال زیاد با انسان هایی فاسد درگیر خواهند شد.
63165961098176313650.jpg
کسی هست این شاهکار رو نشناسه؟!!اطلاعی یا هرچیزی در مورد بازی ندونه؟؟اسمش رو تاحالا نشنیده باشه؟؟آیا هست؟؟
اگر هست به بنده یه PM بده..;)
34338806079837137794.jpg
بازی حول محور شخصی با نام Aiden Pearce میچرخد ،کسی که در گذشته آسیب های روحی شدیدی به دلیل ازدست دادن خانواده اش خورده و اکنون در جستجوی انتقام از کسانی است که در این کار دخیل بوده اند اما به دلایلی، از جرم خود تبرئه شدند.شاید در ابتدا فکر کنید که آیدن یک قهرمان است ،اما او به هیچ وجه به عنوان یک قهرمان واقعی عمل نمیکند و برای رسیدن به هدفش به هیچ کس رحمی ندارد.
حرفی که آیدن در آخر تریلرها میزنه و میشه گفت شعار بازی هستش:
توی این شهر هیشکی نمیتونه از دست من قایم بشه!! هیشکی..!
44925255757930607942.jpg
اینبار پس از Cole MacGrath (شخصیت داستانی نسخه قبلی بازی)باید کنترل شخصی به نام Delsin Rowe را در این نسخه بر عهده بگیریم. شخصی جوان و هنرمند که در رشته Graffiti مشغول به فعالیت است و اغلب وقت خود را با دیوار نویسی و نوشتن شعار هایی علیه دولت و سیاست های کشورش پر می کند. او به شدت از دولت کشور خود بیزار است و در سایر شورش هایی که در شهرش ، سیاتل رخ می دهد شرکت می کند. شورش هایی که سرانجام در یکی از آن ها حادثه عظیمی رخ میدهند و افراد بسیاری در آن زخمی می شوند که Delsin در پی تلاش برای نجات دادن همان افراد شورش گر به قدرت های فرا بشری خود پی می برد. و در نهایت به دلیل به همراه داشتن آن قدرت ها توسط دولت تروریست شناخته و Bio-terrorist نامیده می شود و توسط نیرو های ماهر و کارآموخته ای به نام D.U.P تحت تعقیب قرار میگیرد....
خب دیگه زیاد داستان رو براتون نگم ..فقط میتونم بگم گرافیک خوش رنگ و لعابی داره و خیلی ها هم منتظر این بازی هستند شما چطور؟؟!!
17337853530600621810.png
باور کنین آرزو به دل موندم یکی بیاد در مورد این بازی یه توضیحی چیزی بده..حداقل صحبت کنه!!!=((ولی خب اشکالی نداره، خودم الان دربارش میگم..;;)
تاحالا Ico رو حتما بازی کردین دیگه، آره؟؟؟ پس حتما با دیدن تصاویر این بازی یاد محیط های مرموز و وسیع ـی می افتین که در بازی های تیم آیکو میدیدین..
این بازی که در سبک ادونچر هستش ، با گرافیک Cell-Shade و زیبایی که داره ، و گیم پلی که خیلی شبیه به بازی آیکو هستش خیلی راحت توی این لیست من جای گرفت..اطلاعات زیادی از بازی منتشر نشده ولی خب باید منتظر یه شاهکار دیگه هم باشیم...راستی این بازی انحصاری PS4 هستش..فک کنم واسه Vita هم بیاد!!!
06794304684554535912.jpg
فقط فقط فقط کسایی که OUTLAST بازی کردن میدونن من چی میگم!!!
این بازی با موتور Unreal Engine 4 در حال ساخت هستش و برای PS4 و PC منتشر خواهد شد، راستی تریلرش رو هم حتما ببینین خیلی قشنگه...
02682154467486521663.jpg
وای وای وای وای:-sخدا نکنه تو این بازی شب بشه....اونوقته که دیگه میشه گفت کارتون تمومه...
این بازی برای کنسول های نسل بعد و PC منتشر خواهد شد.
83173326042663193499.jpg
فکرش رو بکنین در یه دنیایی آخرالزمانی اون هم به صورت خیلی وسیع تقریبا میشه گفت open world باشین، بعد بخواین واسه زنده موندن تلاش کنین....
او یک پلیس، همسر و پدری فداکار است که همسر و پسرش توسط یک گروه موتورسیکلت سوار کشته می شوند و مکس درصدد انتقام بر می آید. فیلم در زمانی به سر می برد که ذخیره ی نفت دنیا رو به پایان است و گروه های قانون گریز هرکاری برای بقای خود می کنند و کار چندانی هم از دست پلیس بر نمی آید. مکس بعد از ازدست دادن تمام دلایلش برای زندگی کردن، تصمیم می گیرد پا بر لبه ی دیوانگی بگذارد و انتقام خانواده اش را از گروهی که خود را Nightrider می نامند بگیرد.
توسط استودیوی آوالانچی در حال ساخت هستش..survive یعنی همه چیز!!!
شما بیشتر منتظر چه بازی هستید؟؟

تشکر فراوان!
آنچارتد بازی موفقی میشه ولی خب موفقیتهای شماره 2 رو تکرار نمی کنه چرا که آنچارتد 2 نوک قله ی این فرنچایز بود!
فک کنم بعد از چند شماره که عادت داشتیم همیشه برا عناوین ناتی داگ متاهای قلمبه سلمبه و بالای 90 ای ببینیم اینبار بیاد زیر 90 ! مثلا 88-89! که اینم طبیعی هست چون از یک بازی خطی بیش از این انتظار نمی ره که چند شماره پشت سر هم بالای 90 بره!
ار بین سایر بازی ها هم باید به THE ORDER اشاره کنم که حرفهای زیادی برا گفتن داره:x
در بین این ها هم مورد انتظارام به ترتیب
آنچارتد
د اردر1886
متال گیر
واچ داگز!

چنتا بازی که من به شدت منتظرشونم و بدون رتبه هم میگم، چون همشون رو دوست دارم امتحان کنم :دی

MGS 5 : که 100% جز Top های همه ی گیمر هاست و قطعا همون لحظه ای که به دستم برسه بازیش می کنم
FF 13-2: خیلی وقته منتظرشم و از اونجایی که نسخه های قبلی هم خیلی به مذاقم خوش اومده و پیگیر داستانش هم تا ریز ترین جزییات بودم، می خوام ببینم سرنوشت Lightning چی میشه. :دی
Division: از همون اولی که دیدمش مطمئن بودم که عنوان خیلی خوبی از آب در خواهد اومد و (اگر هنوز تحریریه بودم حتما یه مقاله چیزی ازش در می آوردم! :دی) بازی ای که حرفای بسیاری واسه گفتن داره.
Witcher 3 : نیازی به توضیح نیست که این بازی اولین بازی ای هست که می تونه قدرت نسل جدید رو نشون بده (به نظر من!)
Walking Dead Season 2 : با موفقیت فصل اول خیلی دوست دارم بدونم که Clem چطوری می خواد گلیم خودش رو از آب بکشه بیرون.

فعلا همینا به ذهنم میاد. :دی

عجب لیست عجیبی بود :| آخه اولین لیستیه که کامل باهاش موافقم :| ! خصوصا این که داینگ لایت یه چیز عجیب غریبو خفنیه :دی حالا اونش به کنار هرچه از آوالانچی بر آید نکوست :دی !
چه سالیه امسال :دی به به :دی
راستی مرد مومن :| ! ( :| ) ویچر 3 کوش :|

عجب لیست عجیبی بود :| آخه اولین لیستیه که کامل باهاش موافقم :| ! خصوصا این که داینگ لایت یه چیز عجیب غریبو خفنیه :دی حالا اونش به کنار هرچه از آوالانچی بر آید نکوست :دی !
چه سالیه امسال :دی به به :دی
راستی مرد مومن :| ! ( :| ) ویچر 3 کوش :|
دقیقا:d ویچر 3 انچنان منتظر این عنوان هستم که نگو و نپرس!!!!ولی خب نمیدونم واسه چی توی لیست نسیت!!!!:|:d
در یک کلام من فقط منتظر the evil within هستم
:|صددرصد:|:d
ولی راستشو بخواین از همه بیشتر منتظر The Last Guardian هستم...:-s

آخرین ویرایش:
بیشتر از همه منتظر انچارتد جدیدم . میدونم که از بین بازیهای پست اول برای من بدونه شک بهترین میشه
دومم The order که ببینم چی از اب درمیاد .
بعدش MGS کمه سایت مثله GTA منتظرشن .
Witcher 3 به نظرم عالی میشه
Destiny هم خوبه منتظرشم . بقیه بازیا هم خوبن ولی واسه امسال اینا تو اولویت خریدمن

همه ی بازی ها عالی هستن ولی به نظرم این بازی ها خیلی بیشتر منُ درگیره خودشون کردن!!!!
The Order 1886
Watch Dogs
InFamous
هر 3 تا بازی فوق العاده هستن و از همه مهمتر گرافیکِ هر 3 تاشون خیره کنند ـست
متال گر هم که جای خودشو داره
به نظرم مَد مکس هم بازی جالبی باید باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or