Most Anticipated Games of 2012

Most Anticipated Games of 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    45
  • نظرسنجی بسته شده است .
به طرز عجیبی به دیابلو رای دادم :|
امیدوارم بهتر از بقیه باشه

امیدواری ؟! :دی مگه نیازی به امید هم هست ؟ :دی

منم به دیابلو 3 رای دادم ولی به همون اندازه هم منتظر star craft 2: hos هستم که توی لیست نبود.

بایوشاک و آلن ویک و 100 البته سوث پارک هم جای خودشون رو دارن :دی ولی جای استارکرفت محفوظه.

TLG که معلوم نیست کی میاد :d برای همین رای دادم به TLOU
البته من امسال منتظر 3 تا بازی بودم :
TLOU و One Piece و MGS:R
که این آخری همین یکماه پیش نابود شد و اسمشم شد MGR ! اگر تریلری تو VGA ازش نشون نمیدادن احتمالا به اون رای میدادم :d

خب همه این بازیا عالین و سلیقست که اونا رو بالا پایین میکنه...

یکی از این بازیها همیشه برای من خاصه و اونم GTA هست.4 سال صبر کردیم...حالا وقتشه

بابا تاپیک تکراریه http://forum.bazicenter.com/thread53160/
AC: III
ALAN WAKE
MAXPAYNE 3
GTA V
BF & CoD
Saints row

دلیل انتخابم
Alan wake : تعریف زیاد شنیدم
AC : III : عاشق این بازی هستم و یک نسخه از بازی از دستم در نرفته
MAXPAYNE 3 :چه خاطراتی که با 2 و 1 بازی داشتیم
GTA V : از این بازی فقط نسخه ی یکشو بازی نکردم:دی
BF & CoD: علاقه ی همیشگی:دی
Saints row : بخاطر اینکه نسخه ی 3 بازی رو بازی کردم و عاشقش شدم از با این بیشتر از جی تی ای حال کردم ( البته اگه نسخه ی جدیدی از بازی در راه باشه:دی)

من به آواتارم رای دادم. البته alan wake نسخه ی یکش واسه ی pc . با اینکه قدیمیه و دارن تازه واسه ی pc میزننش ولی واسه ی من که مدت ها منتظر این بازی بودم بهترین عنوانه سال بعد هستش. بعد هم bio shock و max payne 3 رو بیشتر از بقیه منتظرشونم. بقیه ی بازیا زیاد واسم اهمیت نداره.

من با دیابلو میخوام بشینم گریه کنم یعنی دیابلو بازی کردن به همه چی می ارزه.دلم میخواد بیفتم زندون تو تک سلولی و یه دیابلو هم بتونم اون جا بازی کنم.حاضرم یه ده سالی اب خنک بخورم به شرطی که دیابلو داشته باشم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or