Multi Platform Mortal Shell

wallpapersden.com_mortal-shell-game-poster_1920x1080.jpg

Platforms:PC,PS4,Xbox One
Genre:Action-RPG
Release Date:2020 Q3
یک بازی Souls-like که از سیستم مبارزات سکیرو الهام گرفته و اتمسفری تاریک و گیرا را ارائه می دهد.

تریلر معرفی:

تریلر گیم پلی:

Last edited by a moderator:
Mortal Shell 2 تاپیک نداره ، اینجا مینویسم.

بتای بازی رو نصب کردم ، 55 گیگ بود.
نسبت به بازی قبلی واقعا پیشرفت کردن.
هم تو طراحی مپ ، هم دشمنها و هم بخش مبارزه.
انجین آپدیت شده به UE5 ولی بازی در کل بهینست ، من راضیم.

خلاصه بخوام بگم همچنان اون ساده سازیهای سبک رو تو خودش داره .
نکته جالب یا شاید عجیب اینکه Stamina Bar نداریم.
یه دکمه میزنی خودش اتومات لول آپ میشه ، هم شخصیت و هم اسلحه.
در کل به نظرم مثل نسخه اول خوراک شروع کردن سبک سولزلایک برای پلیرهای جدیده.

برای اون بخشهایی که پلیر باید شخصی سازی کنه میشه از تلسمهای مختلفی (seal) که برای ویژگیهای مختلف مثل Parry کردن یا سنگی شدن جهت دفاع و... ترکیبش با Shellهای مختلفی که به مرور به دست میارست.
اینطوری تنوع بازی همچنان حفظ میشه.

به نظرم تو این بتا پنجره Parry خیلی زیاده و به راحتی میشه دشمنها رو استگر کرد ، دیگه زیادی دست و دلبازه و این روی سختی بازی تاثیر گذاشته.

تو کل بتا هم که حدود 5 ساعت گیم پلی داره که خب دانلود اون رو با ارزش میکنه فقط 2تا Shell وجود داره که پلیر میتونه بگیره.

خلاصه کنم اینکه نسخه دوم با اختلاف چندبرابری بهتر از نسخه اوله و خیلی پولیش شده به نظر میرسه.
خیلی استودیو پیشرفت کرده و بازی هم به بلوغ خیلی خوبی رسیده.

Mortal Shell 2 تاپیک نداره ، اینجا مینویسم.

بتای بازی رو نصب کردم ، 55 گیگ بود.
نسبت به بازی قبلی واقعا پیشرفت کردن.
هم تو طراحی مپ ، هم دشمنها و هم بخش مبارزه.
انجین آپدیت شده به UE5 ولی بازی در کل بهینست ، من راضیم.

خلاصه بخوام بگم همچنان اون ساده سازیهای سبک رو تو خودش داره .
نکته جالب یا شاید عجیب اینکه Stamina Bar نداریم.
یه دکمه میزنی خودش اتومات لول آپ میشه ، هم شخصیت و هم اسلحه.
در کل به نظرم مثل نسخه اول خوراک شروع کردن سبک سولزلایک برای پلیرهای جدیده.

برای اون بخشهایی که پلیر باید شخصی سازی کنه میشه از تلسمهای مختلفی (seal) که برای ویژگیهای مختلف مثل Parry کردن یا سنگی شدن جهت دفاع و... ترکیبش با Shellهای مختلفی که به مرور به دست میارست.
اینطوری تنوع بازی همچنان حفظ میشه.

به نظرم تو این بتا پنجره Parry خیلی زیاده و به راحتی میشه دشمنها رو استگر کرد ، دیگه زیادی دست و دلبازه و این روی سختی بازی تاثیر گذاشته.

تو کل بتا هم که حدود 5 ساعت گیم پلی داره که خب دانلود اون رو با ارزش میکنه فقط 2تا Shell وجود داره که پلیر میتونه بگیره.

خلاصه کنم اینکه نسخه دوم با اختلاف چندبرابری بهتر از نسخه اوله و خیلی پولیش شده به نظر میرسه.
خیلی استودیو پیشرفت کرده و بازی هم به بلوغ خیلی خوبی رسیده.
چون دمو رو استیم فقط در دسترسه من خودم نتونستم بازی کنم ولی از یوتیوب نصفشو دیدم.
همونطوری که گفتی استامینا بار نداره و لول آپ اجباری هم عجیبه ولی بجاش تعداد تقریبا زیاد shell ها (۸تا) به علاوه seal ها احتمالا جبران سیستم لول آپ رو بکنه. چون من اون تریلر یه مدت پیش که گیم پلی بود رو هم دیدم و بعضی shell ها واقعا قشنگ بنظر می رسیدن.:D

در مورد پری اگه اشتباه نکنم تا جایی که دیدم می تونی seal رو تغییر بدی و پنجره ی parry رو کم کنی که اتفاقا ریواردینگ هم هست و گویا دمیج بیشتری به پاسچر انمی می ده ولی بازم چون خودم تست نکردم شاید همینم راحت باشه نسبت به بقیه ی سولز یا سولزلایکها.

یه سوال تو که بازی کردی ماکان جان داج و کلا اتک دادن توش چطوره؟ مثل lotf در اومده؟( منظورم اینه روون هست؟) چون با نگاه کردن، من حس همون رو گرفتم.

در کل این چیزی که من دیدم بازی روی گنگ و badass بودن حساب کرده و یه حس خوبی داره بازی کردنش حتی اگه زیاد سولز لایک نباشه. :D

• Like
Reactions: MyJinx
چون دمو رو استیم فقط در دسترسه من خودم نتونستم بازی کنم ولی از یوتیوب نصفشو دیدم.
همونطوری که گفتی استامینا بار نداره و لول آپ اجباری هم عجیبه ولی بجاش تعداد تقریبا زیاد shell ها (۸تا) به علاوه seal ها احتمالا جبران سیستم لول آپ رو بکنه. چون من اون تریلر یه مدت پیش که گیم پلی بود رو هم دیدم و بعضی shell ها واقعا قشنگ بنظر می رسیدن.:D

در مورد پری اگه اشتباه نکنم تا جایی که دیدم می تونی seal رو تغییر بدی و پنجره ی parry رو کم کنی که اتفاقا ریواردینگ هم هست و گویا دمیج بیشتری به پاسچر انمی می ده ولی بازم چون خودم تست نکردم شاید همینم راحت باشه نسبت به بقیه ی سولز یا سولزلایکها.
آره اون seal که میشه باهاش پری کرد و دمیج بیشتری زد هم پنجرش زیاده ، ریسکش به اینه که اگه نشه دمیج میخوری وگرنه به نظرم خیلی تفاوتی نداره.
البته این موارد ریز میتونن بالانس بشن قبل و بعد از انتشار.

یه سوال تو که بازی کردی ماکان جان داج و کلا اتک دادن توش چطوره؟ مثل lotf در اومده؟( منظورم اینه روون هست؟) چون با نگاه کردن، من حس همون رو گرفتم.

در کل این چیزی که من دیدم بازی روی گنگ و badass بودن حساب کرده و یه حس خوبی داره بازی کردنش حتی اگه زیاد سولز لایک نباشه. :D
اتک دادنش خوبه ، من راضیم شاید از LOTF1 هم حتی بهتر باشه ، بدبینانه از اون سطح پایینتری نداره.
داج دادنش هم کار راه اندازه ولی کلا طوری درآوردن که نخوای زیاد داج بدی و با کمک قابلیتها وSeal ها وایسی مبارزه کنی.
خیلی iFrame بالایی نداره داج دادن که خب مشخصه که نمیخوان پلیر پشت به پشت داج بده.
انصافا هم با این Parry در دسترس ، قابلیتهای Shellها و Seal ها شاید کمتر داج دادن نیاز بشه.

• Like
Reactions: jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or