Mortal Kombat: Komplete Edition برای PC به صورت دیجیتالی منتشر شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Mortal-Kombat-Komplete-Edition-Out-in-March.png

کمپانی Warner Bros اعلام کرد که بازی Mortal Kombat: Komplete Edition هم اکنون برای خرید دیجیتالی در دسترس می باشد.این بازی منتخب مبارزه ای هم اکنون در این لینک Steam و دیگر سایت ها قابل دانلود است.Mortal Kombat Komplete Edition بر روی PC به همرا تمامی DLC های عرضه شده به علاوه مبارزانی نظیر Skarlet, Kenshi, Rain, و the nightmarish Freddy Krueger به همراه 15 اسکین Klassic Mortal Kombat خواهد آمد.این بازی برای PC دارای مراحل تک نفره به همراه داستانی کامل ، مسابقات Tag Team و Challenge Tower می باشد.حالت چند نفره و مبارزه تک به تک کلاسیک آن به همراه حالت King of the Hill به شما اجازه می دهد برترین کاراکتر این فرانچیز را انتخاب کرده و با دوست خود به رقابت بپردازید.در وبسایت www.mortalkombat.com نیز می توانید به اچیومنت ها و لیدربوردها دسترسی داشته باشید
لذت ببرید

با تشکر از DSO

• Like
Reactions: Rezahajizadegan
بازی کرک هم شده و لینک دانلودش هم اومده داخل سایت اسکایدرو.ولی درخواستی که هم اسکایدرو هم کسایی که به پلتفرم pc علاقه دارن اینه که اگر بازی رو دوست دارید بازی رو بخرید و ناشر رو ساپورت کنید روی این پلتفرم.
من خودم هم نسخه کرک شده فعلا استفاده میکنم منتظر میمونم قیمتش بیاد پایینتر یه نسخه از استیم میخرم.

پلتفرم pc بازه و هیچ محدودیتی نداره و من از همین مسائلش خوشم میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or