شایعه Monster Hunter برای ویتا ؟؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
به گزارش از Nikkei Trendy که یک مجله ژاپنیه Monster Hunter برای ویتا در نیمه دوم سال 2012 عرضه خواهد شد
به هر حال هیچ چیز فعلا تایید رسمی نشده ولی این بازی
می توانه در فروش ویتا در ژاپن تاثیر به سزایی بگذاره

سونی میخشو واقعا بدجوری محکم کوبیده روی ویتا ...
نه تنها کنسولی فوق العاده ساخته با قیمتی مناسب
از نظر ای پی و گیم هم خیلی قوی داره پشتیبانیش میکنه !!
تا حالا بهترین ای پی هاش رو تقریبا رونمایی کرده واسه کنسولش

خیلی ترقیب شدم که ویتا بخرم ولی میترسم مثل قضیه psp بشه.رفتم یکدونه خریدم هیچ بازی درست حسابی براش نمیومد(سالی یکدونه بازی خوب براش میومد)
ولی مثل این یکی بهتره وضعیتش.قیمتش هم خوبه

به سادگی آبِ خوردن این دفعه سونی توی رقابت کنسول های دستی نینتندو رو شکست میده.همین اول کار به قدری بازی متنوع از IP های بزرگ و اختصاصی سونی معرفی و عرضه شده که هز جنبنده ای رو ترغیب به خرید میکنه.

وقتي نسخه 3 اين بازي براي PSP اومد فروش PSP چسبيد به طاق !!! حالا براي ويتا كه فكر كنم بايد دنبال كلمه ديگه اي به جاي طاق بگرديم !!!

من صددرصد اولین مشتریشم فقط خدا کنه به امید خداوند زودی هم کپی خور بشه.
/.
بریم تو کارش من عاشق این بازی هستم توی آیفونم هی تمومش می کنم با چیت زودیم تموم میشه.
استثنایی!

Nikkei خیلی معتبره و اگه خبر حقیقت داشته باشه فکر بتونه به ویتا توی ژاپن کمک بزرگی کنه ( البته اگه عنوان جدید باشه )

اگر خبر واقعیت داشته باشه فروش Vita تو ژاپن تضمین میشه .
فکر کنم حتی شایعه عرضه این عنوان هم تاثیر زیادی تو ژاپن داشته باشه چه برسه به اینکه تایید بشه .

اگه همون نسخه های Vita باشه که خیلی هم عالی نیست ! :دی درسته که فروش Vita رو توی ژاپن بالا میبره ولی خب خیلی ها هم که فقط به خاطر MH کنسول میگیرن میرن سراغ 3DS با قیمت کمتر ! :دی
ولی اگه یه نسخه کاملآ جدید باشه و بر اساس سخت افزار Vita درست شده باشه میتونه خیلی به محبوبیتش توی ژاپن کمک کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or