Miyamoto: فرنچیز‌های جدید 2014 عرضه می‌شوند

RattleSnake

کاربر سایت
44766322060450669717.jpg

Shigeru Miyamoto طراح ژاپنی و مشهور بازی‌های Mario و Zelda می‌گوید فرنچیز‌های جدید Nintendo در سال 2014 عرضه می‌شوند.

Shigeru Miyamoto بیان کرد:"
ما اول باید سیستم خود را برروز رسانی کنیم با این بروز رسانی اجرا بازی‌ها بهتر می‌شود و این بروزرسانی‌ها در آینده همچمنان ادامه خواهد داشت تا سیستم مناسبی برای اتاق نشیمن شود.

ما بهار سال آینده Mario Kart 8 را برای عرضه داریم، در آن وقت کلیه لاین آپهایمان را دردسترس خواهیم داشت. من فکر می‌کنم مسئله زمان مطرح است و ما آنان را در زمان مقرر عرضه خواهیم کرد. من نمی‌توانم جزئیات دیگری را بیان کنم فقط می‌گویم این پروژه‌های اسرار آمیز حسابی من رو مشغول کرده‌اند."

جدیدترین بازی Miyamoto در ژانویه 2012 معرفی شد ولی Associated Press گفت نام این عنوان مشخص نیست.

Miyamoto تهیه کنندگی بازی Luigi's Mansion: Dark Moon را برای 3DS برعهده داشت که مارس عرضه شد و هم اکنون در حال کار برروی Pikmin 3 است که در 4 آگوست عرضه می‌شود.

طراح 61 ساله گفته بود عجیب نخواهد بود که پست خود را ترک کن و درباره بازنشستگی فکر کند با این حال او پست خود را به سرعت ترک نخواهد کرد.

منبع

ایواتا و باقیه همه نقش کشک رو دارن. فقط یه نفر میتونه ویی یو رو از این Depths(یکی از جهنم های دارک سولز :d ) نجات بده همین میاموتو هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or