Mindjack | X360 Thread

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
سلام. این بازی که در سبک شوتر سوم شخص است عرضه شده و دوستان میتونن تهیه و بازی کنن. داستانش در آینده اتفاق میافته و در مورد تسخیر ذهن انسان هاست. در آن دوره و زمانه انسان به تکنولوژی‌ای دست یافته‌ که این اجازه را به آن‌ها می‌ده تا کنترل همه‌ی افراد را در صحنه‌ی نبرد به عهده بگیرند که این قابلیت تا انتهای بازی در اختیار بازی‌کننده می مونه.
این بازی در کل بر مبنای همکاری تیمی و حالت چندنفره ساخته شده ولی به صورت تک نفره هم میشه بازی کرد ولی دردسری که در حالت تک‌نفره به خصوص در هنگام مبارزه با غول‌آخرها دارید جمع و جور کردن هم‌تیمی‌تان است که معمولا زود نقش زمین می‌شه.
حالت تک‌نفره خیلی آرکید ساخته شده و هیجان زیادی نداره در حالی‌که در بخش چند نفره چون هر کس حتا دوست صمیمی‌تان هر لحظه ممکنه ماهیتش تغییر کنه و به هیچ‌کس نمی‌تونید اعتماد کنید لحظه‌های نابی را سپری می کنید.

منم این بازیو دارم.فقط 1 سوال اینکه بازی مولتی هم داره؟ تا اونجا که یادمه فقط online co-op داره که اونم فکر کنم اصلا matchmaking نداشته باشه و خودت باید یکیو invite کنی و باهبش بازی کنی.
لطفا یه راهنمایی بکن.
و اینکه من در هر صورت پایه مولتی این بازی هستم....

ماشالله چه استقبال گسترده ای شده از این بازی ! چقدر تعریف و تمجید !

من این بازی رو نگرفتم و با این پست هایی که دیدم مطمئنا نمیگیرم - ولی اینو کلا میگم - خیلی کم شده

با بازی های Square Enix حال کنم - اینم که بازی چرتیه !

آقا شما که تاپیک رو زدی بد نبود 4تا اطلاعات هم بزاری درباره ناشر و . . .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or