Mind-boggling RUMOR! Bungie and MS to part ways!

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
Oh Snap! یک شایعه از دور بگوش میرسد. البته فقط به گوش میرسد من اصولاً اینجور شایعات رو جدی نمیگیرم ولی خوب یهوئی دیدید هم که بیخودی اتفاق افتاد تو متن زیر شخصی ادعا کرده که یکی از نزدیکان یکی از دوستاش در بانجی کار میکنه و جلوتر اومده که طی این هفته این خبر رو خواهید شنید.

در هر صورت شایعه است خیلی خودتونو ناراحت نکنید :biggrin1:

A friend of mine who has someone close that works at Bungie has just been dying to tell me a secret about their future. Since the NDA officially expire today the sent me and email with the details. I have full faith in this contact.

The email is as follows :

"So heres my big secret. You should google Bungie + Microsoft + separation this week.
You know that big ol BILLION dollar franchise Bungie has created for Microsoft, to show their appreciate Microsoft is letting Bungie leave. Of course Microsoft gets to keep all rights to the Halo franchise, but as today Bungie no longer part of Microsoft. Ask anyone who works there to search the global address book, they're no longer in there. Microsoft was supposed to release the press release today but if they wait till the 10/6 the impact wont effect the quarterly results. However today is the actual official date and the day the NDAs expire, however you still didn't hear this from me."

"Apparently MS just wants Bungie to make Halo for the rest of their natural days, and Bungie doesn't like how MS is constantly trying to "handle" everything they do; the way they market their games, the way they interact with their fans (basically the fact that they do appreciate their fans), and how stingie they are with the profits (comparable to the rest of the industry). So as of today they are their own independent entity. They'll probably make Halo 4 for Microsoft, however hey are also free to create new intellectual properties for whatever system they want. (Even though they prefer the xbox platform)"

"What a way to say thank you."

Update!

اینم یه جا دیگه پیدا کردم، سورس ها همچنان گمنام، لااقل واسه من...

The Hedgehog has learned from a source close to Bungie that the developer's of Halo 3 has a surprise for gamers this week. Details aren't available but it's supposedly going to be quite 'Da Bomb' and nothing people were expecting. While I can't give you an exact date the word is keep an eye on Bungie.net early this week as this J.D.A.M. could drop as early as Monday! We'll let you know the moment we know more about what this surprise could be!​

بعد از اون قضیه PGR این یکی دیگه امکانش خیلی خیلی کمه ! یعنی مایکروسافت ... هست اگه مهمترین منبع درآمدشو از دست بده. از اون طرفم اگه شایعه حقیقت داشته باشه میشه به این ربطش داد که مثلآ Bungie میخواد یه تجربه جدید بعد از Halo داشته باشه و مایکروسافت نمیخواد از این منبع پول دل بکنه و دعواشون شده ! ولی بازم احتمال خیلی کمه.

خودت هم خوب ميدونی که دعوا ها همه سر پوله! ماکرو کم جيره خور نداره ، به هر حال بايد تامين بشه دگه ..
وقتی با خيال آسوده پا ميشی ميری 360 به اميد اين همه عنوان انحصار ميخريد و از red ring of death ميگزريد و خطر ميکنيد بايد منتظر halo 4 هم بشيد که حالش رو هم شما ببريد ولی از pgr4 بگزريد
خلاصه در کل چند وقت پيش که ليست پولدارترين آدمای جهان هم اعلام شد بيلی جون رتبه اول رو از دست داد و يه تاجر مکزيکی که اسمش رو يادم نيست جاشو گرفت
بالاخره بايد به عنوانی که سالها در اختيارش بود يه جوری برگرده

مایکروسافت نمیخواد از این منبع پول دل بکن

خب قضیه جالب شد. اینقدر این روزا شایعه زیاد شده که ادم نمیدونه چیرو باور کنه یا نکنه. این منو یاد شایعه ایی میندازه که چند روز پیش توی blu-ray.com اومده بود و یه بابای اومده بود و ادعا کرده بود فرداش وارنر قراره اعلام کنه BD exclusive میشه. البته قضیه معلوم شد hoax بوده و الکی.
بهرحال من منتظرم ببینم این یکی چجوری از اب درمیاد....
tick....tick....tick....tick....

New Chapter: GameSpot's Rumor Control
The official story: Bungie referred all inquiries to Microsoft, which had its reps issue the following statement: "There's been no such announcement. We continue to celebrate the tremendous success of the global phenomenon that is Halo 3." As of press time, Metcalf had not responded to e-mail inquiries about his article.

Bogus or not bogus?: Bogus that Bungie's entire operation is uprooting itself from the Microsoft campus of its own volition and taking the Bungie brand with them. Not bogus that, now that the Halo trilogy is done, many of the developer's staffers are likely pondering following in the footsteps of Bungie founder Alex Seropian, who left to create indie shop Wideload Games (Stubbs the Zombie) in 2004.
http://www.gamespot.com/news/show_b...ct=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;2

درود
مغز اینها خراب هست ( با از دست دادن و دیر جنبیدن سر فروختن BC معلوم شد ) ولی دیگه نه اینقدر :biggrin1:.

نظر حمید رضا دشتی عزیز:

نمی دونم که واقعا می شه اسمش رو شایعه گذاشت یا نه! ولی شاید به زودی یک بمب خبری بزرگ رو بشنویم!! البته من از ضمیم قلب امیدوارم این شایعه حقیقت نداشته باشه ولی خب...!

این جور که شایعه شده و البته چند نفر از کسانی هم که به مایکروسافت وصل هستند هم با حرف های مبهم خود به این شایعه دامن زدن! Bungie از مایکروسافت جدا خواهد شد!! نمی دونم در مورد گذشته Bungie چقدر می دونید فقط اینو بگم که اونا در دهه نود یکی از بزرگترین حامیان MacOs بودن ولی مایکروسافت سال 2000 اونها رو خرید (که یه جور خیانت به جامعه هواداران MacOs تلقی شد!) تا سری بزرگ Halo توسط اونها خلق بشه که الان باارزش ترین property مایکروسافت در زمینه بازی های ویدئویی محسوب می شه! اما خب Bungie اصولا شرکتی هست که دوست داره آزاد کار کنه حتی وقتی هم که مایکروسافت خیلی وقت پیش بهشون سر قضیه استفاده از لینوکس برای سرورها گیر داد هم خیلی راحت تسلیم نشدن و یا این که به خاطر دخالت های زیاد مایکروسافت محل استودیوی اصلی شرکت تغییر کرد و ... حالا در متن این شایعه اومده که مایکروسافت برای تقدیر از عملکرد بسیار خوب Bungie در این چند وقت و هم چنین ساخت سری Halo اونها رو آزاد گذاشته (کرده)!! البته واقعا احمقانه به نظر می رسه و اگر این شایعه به هر شکل حقیقت داشته باشه، شک ندارم که مایکروسافت بزرگترین حماقتش رو از زمانی که وارد دنیای کنسول ها شده انجام داده، حماقتی که شاید خیلی براش گرون تموم بشه! Bungie واقعا الان حکم معدن طلا رو داره! تنها احتمالی که به ذهنم می رسه اینه که قبل از ساخت Halo 3 شرکت Bungie با مایکروسافت در این زمینه قراردادی امضا کرده باشه!

من چند روز پیش شنیدم که Bungie توی این هفته یک خبر جالب منتشر می کنه ولی اصلا فکرش رو هم نمی کردم خبر جالب ممکنه یک همچین چیزی باشه! به هر حال فعلا این مسئله در حد یک شایعه هست و بس! ولی اگر به واقعیت پیوست، واقعا باید برای مایکروسافت نگران شد، تا حالا خیلی ها رو از دست داده که نباید می داده و خیلی ها رو جذب کرده که نباید می کرده، نمونه آخریش هم از دست دادن Bizzare، الیته BC متعلق به مایکروسافت نبود ولی اونقدر روابطش نزدیک بود که من فکر می کردم اگه قرار باشه یه روزی BC به یک ناشر بزرگ ملحق بشه اون 100% مایکروسافت هست، امروزه بازیسازان مستعدی مثل BC اون هم ریسینگ ساز واقعا کم پیدا می شه!

البته یک مسئله دیگه هم هست، شاید مایکروسافت به Bungie اجازه بده تا مستقل باشه تا بدین شکل آزادی بیشتری هم داشته باشه ولی روابط Bungie با مایکروسافت هم چنان نزدیک بمونه یک جورایی مثل سونی و Insomniac با این که Insomniac یک شرکت مستقل هست ولی مسلما همه بازی هاش برای خانواده Playstation خواهد بود! یک احتمال دیگه هم اینه که یک سری از کارکنان شرکت قصد جدا شدن و تشکیل یک استودیوی بازی سازی جدید رو داشته باشن، اگه درست یادم باشه تا الان دو تا استودیوی بازیسازی توسط کارکنان سابق Bungie تاسیس شده!

هر چی فکر می کنم واقعا نمی تونم حتی برای یک لحظه هم این شایعه رو باور کنم! اگر هم تو وبلاگ گذاشتمش فقط برای این بود که شایعه عجیبی هست، خیلی هم عجیب ولی کاملا غیر منطقی!
منبع

پ.ن. اگه به گذاشتن خبر انگلیسی بود که دیگه ......... :-".

خودت هم خوب ميدونی که دعوا ها همه سر پوله! ماکرو کم جيره خور نداره ، به هر حال بايد تامين بشه دگه ..
وقتی با خيال آسوده پا ميشی ميری 360 به اميد اين همه عنوان انحصار ميخريد و از red ring of death ميگزريد و خطر ميکنيد بايد منتظر halo 4 هم بشيد که حالش رو هم شما ببريد ولی از pgr4 بگزريد
خلاصه در کل چند وقت پيش که ليست پولدارترين آدمای جهان هم اعلام شد بيلی جون رتبه اول رو از دست داد و يه تاجر مکزيکی که اسمش رو يادم نيست جاشو گرفت
بالاخره بايد به عنوانی که سالها در اختيارش بود يه جوری برگرده

چون بیلی جون درصد قابل توجهی از ثروتش رو در بنیاد خیریه اش گذاشته .. یک چیزی تو مایه های بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس !

یعنی واقعا خاک بر سر مایکروسافت که طوری عمل میکنه که این شایعه به وجود میاد (حتی اگه شایعه باشه)
مایکرو اگه 50 سال هم از عمرش بگذره شرکت مثل بونجی عمرا و ابدا نتونه پیدا کنه اگه بونجی از مایکروسافت جدا بشه بدونه لحظه ای فکر کنسول 360 رو میفرشم(تنها دلیل خرید 360 همین بازی بود) مثل اینکه مایکرو واقعا یادش رفت تو نسل پیش همین هیلو ایکس باکس رو نجات داد

درود
یعنی واقعا خاک بر سر مایکروسافت که طوری عمل میکنه که این شایعه به وجود میاد (حتی اگه شایعه باشه)
مایکرو اگه 50 سال هم از عمرش بگذره شرکت مثل بونجی عمرا و ابدا نتونه پیدا کنه اگه بونجی از مایکروسافت جدا بشه بدونه لحظه ای فکر کنسول 360 رو میفرشم(تنها دلیل خرید 360 همین بازی بود) مثل اینکه مایکرو واقعا یادش رفت تو نسل پیش همین هیلو ایکس باکس رو نجات داد
زکی :biggrin1:. یک پسیلون هم احتمال نداره.
این هم تحلیل دوست عزیزحمیدرضا دشتی:

خب مثل این که واقعا یک خبرایی هست و به زودی اخبار عجیبی راجع به Bungie خواهیم شنید! البته این که Bungie به طور کامل از مایکروسافت جدا بشه که خیلی بعیده ولی ممکنه هر اتفاقی بیفته! چند تا از احتمال ها:
* یک سری از اعضای کلیدی Bungie این شرکت رو به قصد تاسیس یک استودیوی مستقل ترک کنند! که البته نمی شه گفت روی Bungie بی تاثیر هست ولی لزوما تاثیر منفی نمی گذاره چون تا به حال خیلی از شرکت های بازیسازی بودن که اعضای کلیدی خودشون رو از دست دادن (و یا تعداد زیادی از کارمند هاشون رو) ولی در ادامه خیلی هم خوب عمل کردند حتی بهتر از قبل! حتی ممکنه که یک سری از اعضای Bungie به استودیوهای دیگه منتقل بشن مثلا استودیوی بازیسازی پیتر جکسون... و البته یک احتمال دیگه اینه که Bungie به دو یا چند تیم تقسیم بشه و این تیم ها در استودیوهای مختلف و جدیدی مشغول کار روی پروژه های مختلف بشن! حتی من شنیدم که مایکروسافت Offset Team رو خریده، شاید ترکیب نبوغ Bungie در زمینه طراحی گیم پلی با استعدادهای کشف نشده Offset Team در زمینه های فنی و تکنیکی بتونه یک بازی دیگه با کالیبر Halo ایجاد کنه حتی بزرگتر (البته این فقط حدس خودم هست)
* Bungie از مایکروسافت جدا بشه اما نه به معنای جدا شدن به صورت کامل، بلکه به این معنا که Bungie مستقلا و با میل و اراده خودش کار کنه منتهی همچنان برای پلتفورم های مایکروسافت بازی بسازه، همونطور که قبلا هم گفتم مثل رابطه Insomniac و سونی!
* مایکروسافت Bungie رو به ازای مبلغ هنگفتی فروخته باشه!! این قدر این روزا خبرای عجیب شنیدم که دیگه هر چیزی در نظرم محتمل هست!! مثلا EA این کار رو بکنه و حالا که پیتر مور رو هم داره کنسول خودش رو بسازه و صنعت گیم رو قبضه کنه و البته به لجن هم بکشه!!...
* ‌Bungie خودش این شایعه رو پخش کرده باشه تا ارزش و اعتبار خودش رو نزد Gaming Community نشون بده و این طوری بتونه مایکروسافت رو متقاعد کنه تا دست اونها رو بازتر بذاره! چون کلا Bungie از اون شرکت هایی هست که رابطه بسیار خوبی با جمعیت بازیباز ها و هواداران خودش داره و اصطلاحا دوست داره بهشون حال بده ولی این مسئله با سیاست های مایکروسافت مغایرت داره، مثل همون جریان مپ های رایگان برای Gears که کلی Epic رو با مایکروسافت درگیر کرد حتی میگن به خاطر همین هم نسخه 360 بازی UT3 عقب افتاد و یا Bizzare Creation که می خواست Geometry Wars رو مجانی عرضه کنه ولی مایکروسافت مخالفت کرد و مورد های دیگر از این دست...
* مایکروسافت بخواد از دنیای کنسول سازی خداحافظی کنه!!
* یک چیزی توی سر مایکروسافت خورده باشه!
* Bungie بخواد بره طرف نینتندو! و Halo Party رو برای DS و Wii بسازه یا بره طرف سونی و Halo Tactics رو برای PSP بسازه!
* مایکروسافت تا حالا همه رو می خرید اما حالا خسته شده و می خواد همه رو بفروشه، بعد از Bungie هم احتمالا بیل گیتس رو می فروشه!!

به غیر از چهار مورد آخری که شوخی بودن! بقیه موارد کاملا محتمل هست... فقط اینو بگم که هر چیزی ممکنه! کاش من این روز رو به چشم نمی دیدم! آخه من بدون Halo چی کار کنم؟! اصلا دیگه زندگی معنا نداره!!!

آخرین ویرایش:
عدم وجود امکان جدا شدن باجی از مایکروسافت

این مساله یک شایعه بی اساسه؛ چون همونطوری که می دونید از سال 2000 کلیه امتیاز ها و حقوق Bungie توسط مایکروسافت خریداری شده و بانجی عملاً بخشی از مایکروسافته. به این ترتیب امکان جدا شدن بانجی از مایکروسافت وجود نداره و غیر ممکنه. در ضمن به این نکته توجه کنید که حتی اگه بانجی یک شرکت Third Party بود باز هم دلیل منطقی برای جدا شدن اونها وجود نداشت؛ چون اولاً سری Halo موفق ترین و مهم ترین سری بازی های مایکروسافته و این شرکت به هیچ وجه حاضر نیست این بازی یا سازنده محبوب اون رو از دست بده. دوم اینکه بازی های Halo موفقیت خودشون رو مدیون تلاش های مایکروسافت هستند و به این ترتیب بانجی حاضر نمی شد از مایکروسافت جدا بشه. یعنی جدا شدن برای هر دو شرکت حکم خود کشی رو داشت. در ضمن مایکروسافت و بانجی روی بازی ها و فیلم هایی در دنیای Halo سرمایه گذاری کردند و جدا شدن به هردوی اونها ضربه مالی وارد می کنه. علاوه بر این Halo روی XBOX به محبوبیت رسیده و جدا شدن بانجی از مایکروسافت برای بازی های Halo مضره چون این بازی روی کنسول های دیگه محبوبیتی نداره و در این صورت بانجی باید یا بازیش رو روی یک کنسول دیگه عرضه کنه که فروش پایین می یاد یا باید روی X360 عرضه کنه ولی مایکروسافت بازی رو منتشر نکنه که کار غیر منطقی و نادرستیه. باز هم تاکید می کنم این مسال صرفاً در صورتی مفهوم پیدا می کرد که بانجی یک شرکت مستقل باشه ولی من برای صدمین بار باز هم تاکید می کنم بانجی متعلق به مایکروسافته و کارمندانش هیچ نوع حق قانونی ندارند مگر اینکه مایکروسافت در بانجی رو ببنده یا اونو توی استودیو های دیگه اش منحل کنه (درست مثل استودیوی FASA که بعد از شکست بازی افتضاح Shadow Runner توسط مایکروسافت بسته شد). این مساله احتمالاً برای تخریب این دو شرکت یا مشهور شدن نویسنده این شایعه (با توجه به موقعیت مناسب و تنور داغی که باید نون رو بهش چسبوند) مطرح شده. اما من توجه شما رو به بیانیه خود بانجی جلب می کنم که گفته از موفقیت بازی Halo 3 و همکاری با مایکروسافت خیلی راضیه و چنین مساله ای حقیقت نداره. اینجا رو بخونید:
"There's been no such announcement. We continue to celebrate the tremendous success of the global phenomenon that is Halo 3."
حتی اگر هم کارمندای بانجی از مایکروسافت ناراضی باشند نمی تونن کاری بکنند و فوقش استعفا می دند و به شرکت های دیگه ملحق می شند ولی شرکت بانجی سر جاش می مونه و اگر مایکروسافت از بانجی ناراضی باشه - که نیست - در اون صورت در این استودیو رو تخته می کنه که من باز هم تکرار می کنم مایکروسافت این کار رو نمی کنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or