Mincraft | XBL

• Thread starter Thread starter 3line
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا من یکم دیگه کار کنم فک کنم بتونم the end رو باز کنم, باسه تموم کردن بازی حداقل باید 5 نفری باشیم پس ادم کنید بیاین با هم بریم : ghost of shaman
کسی تونسته این دوتا اچیومنته minecart و سوار شدن رو خوک رو بگیره؟

Sent from my X10i using Tapatalk 2

سلام دوستان منم البته بیشتر برادرم خوب دوست داریم بازی کنیم ولی متاسفانه پنجره سمت راستی که جوین گیم داره هیچ کس نیست منم ادد کنید نزدیک 2 ماه خریدیم ولی فقط اموزش رد کردیم --ممنون مرسی miladmaxpayne

سلام اولش گفتم هدفی نداره ولی اگه توجه کنید حتی تو قسمت اموزشش خیلی کمک میکنه به اینکه خلاقیتت رو به کار بگیری مثلا برای یک کوره بری اول سنگ چین هایی که به رنگ خاکستری هستن رو بگیری به تعداد کی میخواد-بعد چوب برای کوره و همچنین باید یک سوراخ برای انداختن یا گذاشتن کبریت یا همون اتیش بزاری روی اون--کمی اشنایی خوب با زبان کار رو راحت میکنه حتی نظر من هست کمک به قوی شدن زبان و خلاقیت و فعال شدن مغز میشه--هدفشم مشخصه بکاری --درو کنی بکشی بخوری زنده بمونی و......خوک سوار شی اسکلتم (زامبی) شبها میاد با تیر کمون حالتو میگیره پس قبل از شب شدن باید برای خودت یک پناه گاه درست کنی تا وقتی که اسلحه داشته باشی از دور بزنیشون--اقا مهدی ببخشید من فضولی کردم --شرمنده دستور بدید پاک میکنم.

سلام اولش گفتم هدفی نداره ولی اگه توجه کنید حتی تو قسمت اموزشش خیلی کمک میکنه به اینکه خلاقیتت رو به کار بگیری مثلا برای یک کوره بری اول سنگ چین هایی که به رنگ خاکستری هستن رو بگیری به تعداد کی میخواد-بعد چوب برای کوره و همچنین باید یک سوراخ برای انداختن یا گذاشتن کبریت یا همون اتیش بزاری روی اون--کمی اشنایی خوب با زبان کار رو راحت میکنه حتی نظر من هست کمک به قوی شدن زبان و خلاقیت و فعال شدن مغز میشه--هدفشم مشخصه بکاری --درو کنی بکشی بخوری زنده بمونی و......خوک سوار شی اسکلتم (زامبی) شبها میاد با تیر کمون حالتو میگیره پس قبل از شب شدن باید برای خودت یک پناه گاه درست کنی تا وقتی که اسلحه داشته باشی از دور بزنیشون--اقا مهدی ببخشید من فضولی کردم --شرمنده دستور بدید پاک میکنم.
شما صاحب اختياريد من بازي رو تو world دوستان تموم كردم تو world خودمم تقريبا همه كاري كردم از خونه بگير تا آكواريوم آدم برفي و رفتن به جهنم .....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or